پاسخ: Asus P5Q-E یا Giga EP45-UD3R ؟
نقل قول:
ببین رضا جان...
هیچ تعصبی در کار نیست! (تستر ایسوس که نیستم!) من تجربه شخصی خودم رو گفتم...
ازتون ممنونم. بنده هم تعصبي ندارم و تجربه هاي شخصيم رو گفتم و بازم ميگم كه به نظر بنده مقايسه كلي اين دو برند كار درستي نيست.
نقل قول:
بورد P5K-E بنده با Air Cooling می تونه FSB 550 بزنه, با Dice یا Ln2 می تونه FSB 600 رو رد کنه... خوب کدوم P35 گیگا این کارایی رو داره؟؟؟
عزيز اين بورد چيپش ديگه قديدي شده. بنده هم با EP35 گيگا اوركلاك نردم. آيا شما اينكار رو كرديد!؟ قيمتها در اون زمان چقدر بوده عزيز؟ در اين مورد چون مدركي نيست نمي تونم حرفتون رو قبول يا رد كنم. البته ظبيعيه كه سيستم Air cooling قابليت اوركلاك رو بالا ميبره اما مطمئنم كه گيگا بايت هم معادل اين مدل چيزي داشته. اگه قبول نداريد سرچ كنم توي سايتش و خدمتتون ارائه بدم!؟
نقل قول:
بورد P965 ایسوس هنوزم که هنوزه داره رکورد می زنه...! (خودت می دونی که مال چند سال پیش هست!!)
اينكه عزيز از رده خارجه. ميشه مدرك معتبر ارائه بديد؟
نقل قول:
بورد X48 ایسوس هم دیگه نیازی به توضیح نداره, بهترین و قدرتمندترین بورد سوکت 775 هست...
لطفا مدرك ارائه بديد. با عرض پوزش من بدون مدرك نمي تونم بپذيرم.
نقل قول:
اما در مورد P45 گیگا, سری UD3...
تا اونجا که یادم مونده بورد P45-UD3P چند تا جایزه برده! اونم به خاطر قیمت/کارایی مناسب و ...
این UD3R بورد معمولی هست...
خير عزيز. اين يه بورد واقعا خوب جهت حتي اوركلاكه.
نقل قول:
دوست عزیز این نکته رو شما فکر می کنید در Review ها می نویسن؟؟ هرگز...
كاملا موافقم. تويريويوهاي معتبر نمي نويسن.
نقل قول:
این بورد نزدیک 4ماه دست من بود...
زمانی که بایوس F4-F5 در سایت گیگا بود بنده از طریق دوستان بایوس مد شده F7 (مد شده توسط یکی از اوورکلاکر ها) رو داشتم... مشکل این بورد فراتر از مشکل بایوس هست...
اين بورد نزديك 2 ماه هم دست بنده بود و اور هم باهاش كردم با باياس F9. عالي بود و هيچ مشكلي هم نداشت.
نقل قول:
رکورد اوورکلاک رم این بورد هم صرفا یک ترفند تبلیغاتی برای فروش این بورد بود...
موفق باشید...:11():
اين عقيده شماست عزيز. ممكنه با واقعيت منطبق نباشه. موفق باشيد دوست عزيز. ممنون از اينكه در اين بحث شركت مي كنيد. :give_rose:
نقل قول:
ببین رضا جان...
هیچ تعصبی در کار نیست! (تستر ایسوس که نیستم!) من تجربه شخصی خودم رو گفتم...
بورد P5K-E بنده با Air Cooling می تونه FSB 550 بزنه, با Dice یا Ln2 می تونه FSB 600 رو رد کنه... خوب کدوم P35 گیگا این کارایی رو داره؟؟؟
بورد P965 ایسوس هنوزم که هنوزه داره رکورد می زنه...! (خودت می دونی که مال چند سال پیش هست!!)
بورد X48 ایسوس هم دیگه نیازی به توضیح نداره, بهترین و قدرتمندترین بورد سوکت 775 هست...
اما در مورد P45 گیگا, سری UD3...
تا اونجا که یادم مونده بورد P45-UD3P چند تا جایزه برده! اونم به خاطر قیمت/کارایی مناسب و ...
این UD3R بورد معمولی هست...
دوست عزیز این نکته رو شما فکر می کنید در Review ها می نویسن؟؟ هرگز...
این بورد نزدیک 4ماه دست من بود...
زمانی که بایوس F4-F5 در سایت گیگا بود بنده از طریق دوستان بایوس مد شده F7 (مد شده توسط یکی از اوورکلاکر ها) رو داشتم... مشکل این بورد فراتر از مشکل بایوس هست...
رکورد اوورکلاک رم این بورد هم صرفا یک ترفند تبلیغاتی برای فروش این بورد بود...
موفق باشید...:11():
علی جان من هم همین برد را دارم توی ورژن های جدیدش به هیچ وجه گیج نیست . تستش کنید حتما :merci:
سری P35 های اسوس کاملاً از مدل های مشابه گیگابایت ها سر بودند و P5K-E بدون شک بهترین مادربرد P35 دنیا اما در مورد P45 ای که گفتید UD3R از نظر اورکلاک هیچ تفاوتی با UD4P برای پردازنده نداره و بیشتر خریداران UD4P به خاطر Ultra TPM اش میخرند و اون هم برای شرکت ها + داشتن Multi-GPU ساپورت .
گیگابایت UD3R به راحتی FSB 600 مگاهرتز را با AIR میره . یکی از بچه های E8500 داشت قبلاً باهاش تست کردم 600Mhz با یک فن روی پل شمالی به راحتی رفت .
ببینید اسوس کلاً مادربرد های خاصیش خوب هستند و توی مادربرد ها از مادربرد های گیگابایت مشابه بهترند . مثل P5K-E بهترین مادربرد P35 و یا Rampage Extreme بهترین مادربرد X48 اما توی X58 ها خیلی مادربرد جالبی ارائه ندادند هر چند گیگابایت هم همین روال را داشت .
P5K ها بسیار بهتر از P5Q های فعلی هستند ولی UD3R از P5Q های فعلی قوی تره به خصوص در اورکلاک Quad Core ها .
در ضمن رکورد FSB با این برد 700 و خورده ای مگاهرتز هست !!! :1. (27): به نظر مادربردی که میتونه این کار را بکنه به هیچ وجه ضعیف نیست . ضمن اینکه مسابقه میتونه تبلیغاتی باشه ولی بالاخره رکورد هاش که واقعی هستند .
بعد سوال بعدی اینکه گیجی را میشه تعریف کنید ؟
و سوال آخر در مجموع به نظر شما UD3R بهتر از P5Q-E نیست ؟!
نقل قول:
رکورد اول جهان در سه پردازنده ی E8600 ، E8500 ، E8400 به ترتیب
E8400
کد:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=512245
E8500
کد:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=577122
E8600
کد:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=554169
:give_rose:
نقل قول:
چيزيه كه ثابت شده اين رو من نميگم asus در همه زمينه ها قدرتمند هست نميخوام از بحث اصلي خارج بشم گيگا كجا تا حالا تونسته كارتهايي با كيفيت سري ماتريكس و فرمولا asus توليد كنه ؟
دوست عزيز بحث در مورد مادربورده. واگرنه اونم كه فرموديد(كارت گرافيك) پاسخ قاطعانه داره. اما اينجا بايد با موضوع تاپيك سنخيت داشته باشه. اگه مايليد يه تاپيك جديد ايجاد كنيد تا با هم بحث كنيم. با تشكر.:11():
نقل قول:
نه چه عيبي داره ولي انگار گيگا به خودش هم شك داره كه چي داره توليد ميكنه شايد نميدونسته چي تو اون خازن هست
خواهش مي كنم جملات به اين .... رو به يه كمپاني جهاني كه در همه جاي دنيا شناخته شده هست و معتبره متصل نكنيد. دوست عزيز لطفا تعصب رو كنار بزاريد.
ازتون ممنونم. :give_rose:
خوشبختانه برندهایی دیگر غیر اسوس و گیگابایت هست . مشکل تعصب روی برند برای افراد حرفه ای چندان جالب نیست .
نقل قول:
ازتون ممنونم. بنده هم تعصبي ندارم و تجربه هاي شخصيم رو گفتم و بازم ميگم كه به نظر بنده مقايسه كلي اين دو برند كار درستي نيست.
نقل قول:
عزيز اين بورد چيپش ديگه قديدي شده. بنده هم با EP35 گيگا اوركلاك نردم. آيا شما اينكار رو كرديد!؟ قيمتها در اون زمان چقدر بوده عزيز؟ در اين مورد چون مدركي نيست نمي تونم حرفتون رو قبول يا رد كنم. البته ظبيعيه كه سيستم Air cooling قابليت اوركلاك رو بالا ميبره اما مطمئنم كه گيگا بايت هم معادل اين مدل چيزي داشته. اگه قبول نداريد سرچ كنم توي سايتش و خدمتتون ارائه بدم!؟
ببین رضا جان...
در مورد P35 فقط Asus و DFI بوردهای خوبی داشتند... گیگا خیلی ضعیف تر بود... رکوردهای مربوط به این بوردها هم این موضوع رو تصدیق می کنه... (بالاخره شب و روز ما با اوور می گذره! می دونیم کدومش بهتر اوور می شه :دی)
من 1سال پیش (اواخر فروردین) 170 خریدم! تنها بوردی بود که اون موقع 8فاز بود...
سیستم Air Cooling هم صرفا یک فن کولر هست که در دسترس همه هست... منظور من رو شما متوجه نشدی!
من با بورد P35 و E6550 (که 65nm هست) به 3850 رسیدم! در حالی که اون موقع دوستان می گفتن از 3500 نمی تونم بالاتر برم...
نقل قول:
اينكه عزيز از رده خارجه. ميشه مدرك معتبر ارائه بديد؟
رضا جان اینکه دیگه تولید نمی شه دلیل نمی شه دیگه کارایی نداره...!!
بیشترین فرکانس های اوورکلاک شده پردازنده با این بورد ثبت شده... فرکانس 8179...!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این دیگه خیلی جالب هست Fsb 650 با همین بورد از رده خارج!!!
نقل قول:
والا دیگه این مدرک نمی خواد...
هرچی رکورد مربوط به اوورکلاک پردازنده و رم و ... مربوط به این بورد می شه! من یک نمونه برات می ذارم:
نقل قول:
خير عزيز. اين يه بورد واقعا خوب جهت حتي اوركلاكه.
من نگفتم بورد بدی هست... این قدر که ازش تعریف می کنن توانا نیست!
نقل قول:
كاملا موافقم. تويريويوهاي معتبر نمي نويسن.
:1. (23):
نقل قول:
اين بورد نزديك 2 ماه هم دست بنده بود و اور هم باهاش كردم با باياس F9. عالي بود و هيچ مشكلي هم نداشت.
در چه حد اوور کردید؟؟ برای اوورکلاک عادی مشکلی نداره دوست عزیز...
ولی در فرکانس های بالا و ولتاژ های بالا ناپایداری های بی دلیلی داره... در ولتاژ های هسته ی بالای 1.6v به طور محسوسی مشکل داره... vCore بیشتری به پردازنده می ده که واقعا برای پردازنده می تونه مشکل جدی درست کنه...
بعد ار هر بار کرش بورد توانایی برگردوندن جزئیات بایوس رو نداره... باید ClearMos بشه... گاها بی دلیل بوت نمی شه!! حتی بعد از اینکه تنظیمات بایوس به حالت عادی برگشته...
و موارد زیادی از این دست...
این موارد تنها در هنگام اوورکلاک بورد به چشم میاد! وگرنه برای یک کاربر عادی هرگز بروز نخواهد کرد...:11():
نقل قول:
اين عقيده شماست عزيز. ممكنه با واقعيت منطبق نباشه. موفق باشيد دوست عزيز. ممنون از اينكه در اين بحث شركت مي كنيد. :give_rose:
من به شخصه سعی می کنم رو چیزی که اطمینانی روش ندارم نظر ندم! صحبتی نکنم...
این تجربه شخصی بنده بود چون 4ماه باهاش اوور کردم...! (همیشه هم گفتن تجربه بالاتر از علم... :دی)
با سپاس...:11():
نقل قول:
رکورد اول جهان در سه پردازنده ی E8600 ، E8500 ، E8400 به ترتیب
E8400
کد:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=512245
E8500
کد:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=577122
E8600
کد:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=554169
:give_rose:
دوست عزيز. لينكها رو به ترتيب بنده باز كردم و به شكل زير بود:
و دو تاي بعدي هم مشابه همين.
اين صرفا يه اوركلاك هست با اين مادربورد ايسوس. كجاي اين لينكها نوشته كه بهترين ركورد اوركلاك در جهانه!!!!!!!!
ضمنا بنده با فرمايش آقا اميد (با شناسه AMD>Intel) موافقم و برندهاي عالي ديگه هم زياد موجوده.
در هر صورت من نمي دونم اين لينهايي كه داديد كجاش نوشته اينا ركورد جهانيه و امتياز ساير مادربوردها رو در اين رقابت كجا نوشته و كلا چه مادربوردهايي در اين تست بكار رفته و اصلا اين لينك متعلق به كدوم كمپانيه؟!
بحث داغ و جالبی هست . :11():
فقط یک چیزی که به ذهنم میرسه اینه که بررسی کلی دو تا برند اونم بزرگترین شرکت های سازنده برد توی دنیا مثل ASUS و Gigabyte به صورت کلی درست نیست ! چراکه به نظر من هر برندی توی یک سری از پلتفرم ها و یکسری از سری ها مدل های خاصی را داره که بعضاً در مواردی از مدل مشابه بهترند اما این دلیل نمیشه که کلاً یک برند بهتر از یک برند باشه .
در نتیجه بهتره که بحثمون را محدود کنیم به مقایسه مدل به مدل برای کاربرد خاص مثلاً وقتی طرف اصلاً اکستریم اورکلاک نمیکنه و یک اورکلاک حرفه ای نیست دلیلی نداره که برد هایی با بایوس های پیچیده بهش معرفی بشه یا مادربرد اورکلاک برای گیم و ... . :give_rose:
نقل قول:
علی جان من هم همین برد را دارم توی ورژن های جدیدش به هیچ وجه گیج نیست . تستش کنید حتما :merci:
سری P35 های اسوس کاملاً از مدل های مشابه گیگابایت ها سر بودند و P5K-E بدون شک بهترین مادربرد P35 دنیا اما در مورد P45 ای که گفتید UD3R از نظر اورکلاک هیچ تفاوتی با UD4P برای پردازنده نداره و بیشتر خریداران UD4P به خاطر Ultra TPM اش میخرند و اون هم برای شرکت ها + داشتن Multi-GPU ساپورت .
گیگابایت UD3R به راحتی FSB 600 مگاهرتز را با AIR میره . یکی از بچه های E8500 داشت قبلاً باهاش تست کردم 600Mhz با یک فن روی پل شمالی به راحتی رفت .
ببینید اسوس کلاً مادربرد های خاصیش خوب هستند و توی مادربرد ها از مادربرد های گیگابایت مشابه بهترند . مثل P5K-E بهترین مادربرد P35 و یا Rampage Extreme بهترین مادربرد X48 اما توی X58 ها خیلی مادربرد جالبی ارائه ندادند هر چند گیگابایت هم همین روال را داشت .
P5K ها بسیار بهتر از P5Q های فعلی هستند ولی UD3R از P5Q های فعلی قوی تره به خصوص در اورکلاک Quad Core ها .
در ضمن رکورد FSB با این برد 700 و خورده ای مگاهرتز هست !!! :1. (27): به نظر مادربردی که میتونه این کار را بکنه به هیچ وجه ضعیف نیست . ضمن اینکه مسابقه میتونه تبلیغاتی باشه ولی بالاخره رکورد هاش که واقعی هستند .
و سوال آخر در مجموع به نظر شما UD3R بهتر از P5Q-E نیست ؟!
سلام دوست عزیز...
راستش من Rev 1.1 رو هم تست کردم نسبت به Rev 1.0 خیلی بهتر شده ولی می تونم بگم می شد بهتر هم بشه... شاید Rev 1.2 همه چی رفع بشه...!! :دی
راستش Fsb 600 برای سری E8XXX با کاهش ضریب چندان دور از دسترس نیست... بهر حال مصرف کمتری دارند و خنک تر هستند...
ولی با ضریب کامل و با Air نمی شه بیشتر از Fsb 560-570 زد...
کاملا درسته...
ایسوس در X58 هم خیلی عجله کرد... بوردی که نسبت به بقیه دیرتر در اومده (P6T) کارایی بهتری نسبت به گرون ترین بورد ایسوس R2E داره...
والا... من به شخصه DFI رو ترجیح می دم در چیپ P45...
سری P5Q ایسوس چندان جالب نبودند ولی با اصلاحاتی که شده بهتر شدند... UD3 گیگا هم نمی گم خوب نیست! برتری نسبی دارن...
FSB 700 هم با نسخه UD3P و در ضریب پایین پردازنده زده شده...
درسته که UD3R & UD3P تنها در کراس و برخی جزئیات ریز تفاوت دارند ولی قابلیت اوور یکسانی ندارند...
نهایت اووری که واسه UD3R دیدم Fsb حدود 630-650 بود...
نقل قول:
در پست قبلی چندتا مثال زدم:
نقل قول:
ولی در فرکانس های بالا و ولتاژ های بالا ناپایداری های بی دلیلی داره... در ولتاژ های هسته ی بالای 1.6v به طور محسوسی مشکل داره... vCore بیشتری به پردازنده می ده که واقعا برای پردازنده می تونه مشکل جدی درست کنه...
بعد ار هر بار کرش بورد توانایی برگردوندن جزئیات بایوس رو نداره... باید ClearMos بشه... گاها بی دلیل بوت نمی شه!! حتی بعد از اینکه تنظیمات بایوس به حالت عادی برگشته...
و موارد زیادی از این دست...
در مورد سوال آخر نظری ندارم...!! :دی
پیدا کنم Asus Commando P965 می گیرم...:lol:
با سپاس...:11():
بنده هم كاملا با مدير محترم جناب شهريار موافقم و همانطور كه قبلا هم گفتم به نظر بنده مقايسه كلي محصولات اين دو كمپاني بزرگ منطقي نيست. پس بنده ديگه بحث رو به اين صورت ادامه نمي دم. با تشكر از همه دوستان كه دذر اين تاپيك شركت كردند.