پاسخ: Asus P5Q-E یا Giga EP45-UD3R ؟
نقل قول:
دوست عزيز. لينكها رو به ترتيب بنده باز كردم و به شكل زير بود:
و دو تاي بعدي هم مشابه همين.
اين صرفا يه اوركلاك هست با اين مادربورد ايسوس. كجاي اين لينكها نوشته كه بهترين ركورد اوركلاك در جهانه!!!!!!!!
ضمنا بنده با فرمايش آقا اميد (با شناسه AMD>Intel) موافقم و برندهاي عالي ديگه هم زياد موجوده.
در هر صورت من نمي دونم اين لينهايي كه داديد كجاش نوشته اينا ركورد جهانيه و امتياز ساير مادربوردها رو در اين رقابت كجا نوشته و كلا چه مادربوردهايي در اين تست بكار رفته و اصلا اين لينك متعلق به كدوم كمپانيه؟!
این ها بالاترین فرکانس برای هر پردازنده هست و توسط کاربر ها در سطح جهان زده میشه و مربوط به کمپانی و ... نیست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:give_rose:
نقل قول:
بحث داغ و جالبی هست . :11():
فقط یک چیزی که به ذهنم میرسه اینه که بررسی کلی دو تا برند اونم بزرگترین شرکت های سازنده برد توی دنیا مثل ASUS و Gigabyte به صورت کلی درست نیست ! چراکه به نظر من هر برندی توی یک سری از پلتفرم ها و یکسری از سری ها مدل های خاصی را داره که بعضاً در مواردی از مدل مشابه بهترند اما این دلیل نمیشه که کلاً یک برند بهتر از یک برند باشه .
در نتیجه بهتره که بحثمون را محدود کنیم به مقایسه مدل به مدل برای کاربرد خاص مثلاً وقتی طرف اصلاً اکستریم اورکلاک نمیکنه و یک اورکلاک حرفه ای نیست دلیلی نداره که برد هایی با بایوس های پیچیده بهش معرفی بشه یا مادربرد اورکلاک برای گیم و ... . :give_rose:
والا شهریار جان...
همون تایوان هم برند اول ایسوس هست...!!! چه برسه در سطح جهانی...:whistle:
گیگا در کدوم چیپ موفق بوده؟ یا بهتر بگم... بهترین بورد گیگا چه بوردی هست؟؟ که رقیبی نداشته باشه...؟؟؟
نقل قول:
خوشبختانه برندهایی دیگر غیر اسوس و گیگابایت هست . مشکل تعصب روی برند برای افراد حرفه ای چندان جالب نیست .
بحث خوبی شکل گرفته...
هیچ تعصبی هم در کار نیست! چون با دلیل مدرک صحبت می کنیم...:1. (23):
این بورد P965 ایسوس مال چند سال پیش هست؟!!! :دی
نقل قول:
رضا جان اینکه دیگه تولید نمی شه دلیل نمی شه دیگه کارایی نداره...!!
بیشترین فرکانس های اوورکلاک شده پردازنده با این بورد ثبت شده...
فرکانس 8179...!!!
این دیگه خیلی جالب هست Fsb 650 با همین بورد از رده خارج!!!
یک مسله رو بگم
ببینید رسیدن به FSB 680 برای UD3R هم امکان پذیر هست ولی چیزی که نباید فراموش بشه این هست که برای رسیدن به FSB بالا باید ولتاژ بهینه و درست داده بشه که هر مینی توانایی این کار رو نداره
UD3R یک مشکل نیمه بزرگ داره که علی اون رو گفت منم میگم :wink:
عدم تنظیم درست ولتاژ :
این مین از کمترین ولتاز موجود در بایوس تا ولتاژ 1.6 دراپ بدی داره و ولتاژ خیلی کمتر اعمال میشه ولی از 1.6 با بالا پله ها بزرگتر میشه و ولتاژ هم بیشتر اعمال میشه تا ولتاژ 1.78 که ولتاژ دقیق دقیق میشه
هرچند به گفته خود گیگا این مسله مربوط به چیپ کنترلگر میشه و عادی هست ولی قرار شد این مورد رو گیگا در بایوس جدیدش حل کنه ( F10 )
یک ویژگی بساز خوب در UD3R هم قابل گفتن هست
وقتی شما یک پردازنده مثل Pentium D رو روی این مین قرار بدید ولتاژ هسته محدود خواهد شد
با تشکر امیر
نقل قول:
یک مسله رو بگم
ببینید رسیدن به FSB 680 برای UD3R هم امکان پذیر هست ولی چیزی که نباید فراموش بشه این هست که برای رسیدن به FSB بالا باید ولتاژ بهینه و درست داده بشه که هر مینی توانایی این کار رو نداره
UD3R یک مشکل نیمه بزرگ داره که علی اون رو گفت منم میگم :wink:
عدم تنظیم درست ولتاژ :
این مین از کمترین ولتاز موجود در بایوس تا ولتاژ 1.6 دراپ بدی داره و ولتاژ خیلی کمتر اعمال میشه ولی از 1.6 با بالا پله ها بزرگتر میشه و ولتاژ هم بیشتر اعمال میشه تا ولتاژ 1.78 که ولتاژ دقیق دقیق میشه
هرچند به گفته خود گیگا این مسله مربوط به چیپ کنترلگر میشه و عادی هست ولی قرار شد این مورد رو گیگا در بایوس جدیدش حل کنه ( F10 )
یک ویژگی بساز خوب در UD3R هم قابل گفتن هست
وقتی شما یک پردازنده مثل Pentium D رو روی این مین قرار بدید ولتاژ هسته محدود خواهد شد
با تشکر امیر
دراپ ولتاژ که خیلی اذیت می کنه...
ولی موضوعی که هست امیر جان این بورد ولتاژ 1.66 برای هسته رو حدودا 1.7 ست می کنه...!!!!:1. (27):
بایوس 1.66 هست ولی ویندوز که چک می کنی 1.70 ست شده ...
علی جان اکثر دوستان اینجا کاربر عادی حساب نمیشن چون حداقل یک رکورد تو سایت hwbot دارند .یا از اورکلاک اطلاعات کافی دارند . این مثل قضیه پردازنده نیست که دو انتخاب بیشتر نباشه .اینجا صحبت از چندین برند هست هر یک مدلهای معروف و قدرتمندی دارند . گارانتی اسوس تا به حال از گیگابایت ضعیف تر بوده این چیزیست که همه قبول دارند . در مورد مشکلات هم هر برد یکسری قلق های خودش رو دارد . مهم تر از این هیچ کدوم از ما نفعی از فروش یک برند نمی بریم . بهتر هست به این بحث هم وارد نشیم . هر کس پیشنهاد خودش رو بده و شخص مورد نظر تصمیم گیری کنه از کدوم برند خرید کنه . من خودم شخصا جدید به روی بردهای فاکسان هم توجه میکنم .
اول باید بگم از خودت چیز در نیار و بگو !
نقل قول:
1 - حسین جان شما سابقا یک K دلوکس داشتید که 4 بار رفت گارانتی دیجیتال و دوباره خراب برگشت :yes:
4 بار از کجا در اومد ؟ 1 بار رفت که کارت صداش سوخته بود به خاطر اسپیکر خرابم . و مادربردی که برام فرستادند تعمیری تایوان بود یا ... هر چی بود دسته 2 بود و در حین نصب مشکلی براش پیش اومد برد تاب برداشت ( سیم زیرش مونده بود ! ) که فرستادم گارانتی زیرش زایدن که چرا دوباره اومده !!!
2 بار توی عمرش رفت و با دقل بازیه دیجیتال به مشکل خورد ( من دیجیتال رو اصلا قبول ندارم فقط ویستا )
نقل قول:
- مین Q شما هم رفت گارانتی و برگشت ( به گفته خودتون که یکی از دوستان خرابش کرده بود )
آهان :1. (27): من خودم از خرابیه مادربردم خبر ندارم شما خبر دارید ( میگن تکنولوژی پیشرفت کرده ولی اینجوریشو ندیده بودم :1. (2): ) عزیزم این اسپیکر خرابم بعد از 3 الی 5 ماه که به سیستم وصل باشه مطمئن باش کارت صداشو میسوزونه ( من تا فهمیدم مشکل از کجاست ، 3 تا مادربرد از این روش سوزوندم { فقط کارت صدا سوخت } چون فاصله زمانی زیاد بود توجه نکردم به اسپیکر و چون Q-E و K Deluxe رو زیاد داشتم یادم امود که سره مادربرد هایی که زیاد داشتمشون کارت صدا سوخت داشتم که فهمیدم از اسپیکر هست . ) خلاصه از کاه کوه نساز چون صاحبش اینجاست !
نقل قول:
- سری Q بالاترین امار خرابی رو تا به حال داشتن مخصوصا سری دلوکس
من به غیر از P5Q هیچ کدوم از این سری رو ندیدم گُرّون مشکل داشته باشه !!! ( P5Q به نظرت میشه Q Series ؟؟؟؟ )
نقل قول:
مین گیگا بد هست درسته ولی نمیدونم چرا توی سایت های سخت افزار همیشه بهترین معرفی شده
نمیدونستم P/P ارزش این رو داره که آشغال ببندی و حالشو ببری ! ( مثل این میمونه که 9600GT ببندی بگی آخرت P/P هست ولی قارچ رو واست اجرا کنه )
نقل قول:
5 - گیگا بده که باهاش رکورد 1800 رم DDR2 رو زدن
به درک به هر چیزه چیزی :1. (27): آخه کدوم رم DDR2 میتونه 1300 6-6-6-18 بالاتر رو 24/7 مورد اسنفاده قرار بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ ( Asus که 60 تا 70% سهم بازار رو داره فهمیده DDR2 1300 آخرش هست بعد گیگا قده یه بچه حالیش نبوده فقط ملاکش شده داغون کردن ماژول رم و رسیدن به فرکانس تخیلی ای که توی هیچ چیزی نمیشه استفاده اش کرد )
نقل قول:
گارانتی ایسوز توی ایران خوبه که مین Q یکی از اعضا رفت پیششون از گارانتی خارج کردن
گارانتی دقل باز دیجیتال بهتر از این نمیشه ! همه میدون این چه شرکتیه ! ( ویستا بهترین گارانتی هست )
نقل قول:
7 - ایسوز فقط چند تا مادربرد خوب توی کل عمرش زده اونم یا توی ایران پیدا نمیشه یا انقدر گرون هست که پشت ویترین خاک میخوره
آهان نمیدونستم من وقتی میخوام مادربرد بخرم باید هر روز بشینم نگاه کنم ببینم گیگا بایت تا ورژن چند قراره بره واسه مادربردش و با هر ورژن یه چیزو ساپرت کنه !!! آخه گیگا که نمیتونه با یک بایوس سر و ته قضیه رو به هم بیاره میشه بهش بگی شرکت ؟ زرو زر داره ورژن میزنه حتی واسه یک بردی که هیچ سرکتی 1.1 هم نزده این تا 1.5 رفته !!! :1. (27)::1. (27): ( من یدون مادربرد قدیمی واست میارم از Asus که با یک بایوس جدید همه چیز رو ساپرت میکنه ! و ورژن اش هم یکی هست )
نقل قول:
9 - ایسوز خوبه که انقدر بی در و پیکر هست که ماکسیموس رو میشه رمپیج کرد
نمیدونستم Intel اینقدر چیز خل هست که X38 و X48 رو یک جور ساخته و شرکت Asus ای که از این ساختار کارایی خیلی خوبی کسب کرده و اصل پایه سیستم تفاوت نداره الاف نیست بشینه مثل گیگا ورژن بارون کنه یا مدل بارون که تا پس فردا UD15 هم میزنه !!!!
نقل قول:
درمورد بایوس گیگا والا 90 درصد برند ها دارن از AWARD و Phonix استفاده میکنن و فقط ایسوز ، بایوستار ، ازراک از AMI
یک شرکتی که بیشترین سهم بازار رو داره ترجیح داده این بایوس ساده و کاردبردی و .... رو مورد استفاده قرار بده ( حتما حکمتی داره وگر نه منتظر نظر شما نمیشه و خودش اقدام میکنه )
نقل قول:
گارانتی رو نمیدونم چی باید بگم شما گارانتی داغ رو نشونه ی خرابی میبینید یا برای اطمینان مشتری از قطعه یعنی هر گارانتی قطعه عوض کنه برند مورد نظر بده اره ؟
من نمیدونستم گیگا بایت برای رفع مشکلات مادربرد هاش باید گاراتنیتیه قوی تر ارائه بده تا سخت افزار درست و حسابی تر !!!!
نقل قول:
در مورد ولتاژ دادن در ویندوز هم شما نتونستید با نرم افزار کار کنید و گرنه همه قسمت ها کار میکنه و نیاز نیست ریست کنید
در مورد ولتاژ که بحث خیلی زیادی داره ( در یک کلام من با Q-E با یک پروفایل ثابت 1.35V میدادم و دما مثلا 50 بود بعد با این آشغال 1.42 و دما بالای 55 و دمای چیپ دستمو در این پروفایل نمیسوزوند ولی این آشغال مثل هیتر کار میکرد و انرژی سیوینگش که مزخرف ترین چیز آلم بود )
فرکانس که ست میکنی تشریف خودشو میبره ریست میکنه بعد پروفایل ست میشه .
نقل قول:
100 نفر اشتباه میکنن و شما درست میگید ؟! شاید در محاسبات شما 100<1 هست
محاسبات من همینه بدن بهش میرسی ........ ( همینطور که مردم دنیا فهمیدن مادربرد Asus حرف اول رو میزنه و بیشتر از نصف بازار رو در اختیار خودش داره )
نقل قول:
در کل ما نظرمون رو دادیم و تصمیم گیرنده شما هستید
هر کسی که نظر میده چه درست باشه چه اشتباه خیلی محترم هست و هیچ بی احترامی نباید به نظر کسی صورت بگیره .
نقل قول:
حسین جان این صحبت های شما کجاش پایه و اساس علمی داره آخه یا حداقل تجربی ؟
نمیدونم شما به چی میگید تجربه یا علمی !!!!
با این مادربرد 100% مزخرف دارم تنظیماتی رو سای میکنم تصویر بگیرم یدفعه مادربرد سکده مغزی میزنه و میگه قلت کردی یا بایوس ریکاوری میشه یا سیستم و خاموش کن برو رده کارت !! ( Q-E بعد از 100 بار تازه خودش اوتومات یه کلیر سیموس میزنه کاملا گیجیه مادربرد در میره !!! )
دارم توی صفحه قسمت اورکلاک میرم پایین ( فلش پایین رو نگه میدارم ) بعد که میرسم ته صفحه Option ها نیستند !!! کجاند ؟ خونه خاله :whistle: بعد از 10 15 ثانیه که هنگ کرده نمیشه کاری کرد میان یا باید یبار بری صفحه قبلش بعد یواش بیای تو تا حول نشه :lol:
ولتاژ دهیش اصلا طبیعی نیست !!!!!!!!!!!!!! اصلا سر از دراپ اش در نمیاری که نمیاری یه موجود مزخرف توضیح لازم نداره !!!
بوت اسکرین در حال رد شدن هست سکده ناقص میزنه و باید دوباره بایوس برگرده ( تازه با آخرین ورژن اینجوریه وای به حال F1 تا F5 !!!! )
خیلی موجود خسته و مزخرف ای هست :1. (27):
نقل قول:
اول از همه اینکه این مادربرد از نظر بایوس بایوس به مراتب پیشرفته تری نسبت به کل سری P5Q به غیر از p5q Deluxe داره . اگه شما دلیلی دارید که بایوسش مزخرفه بگید ولی با دلیل !
آپشن های بایوس رو احیانا نگفتم منظور از صفحه بندی و رنگ ضایع و کندی و گیجیه بایوس رو گفتم !
نقل قول:
2) کلیه مادربرد های سری P5Q باز هم به غیر از P5Q Deluxe از نظر اورکلاک بسیار ضعیف تر از EP45UD3R هستند چه از نظر توانایی ولتاژ دهی چه از نظر تحمل FSB بالا و ... . یادمه مادربرد P5Q معمولی بیشتر از 470 مگاهرتز FSB باید قسمش میدادی تا میرفت در حالی که این برد به راحتی 600 مگاهرتز می تونه FSB تحمل کنه .
بابا من نمیدونم چرا ملاک اتون شده این جور چرت و پرت ها !!! آخه کدوم آدم عاقل ای از FSB 1900 نهایتا که خیلی زیاد هم گفتم ، 24/7 میگیره از مینش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1. (27)::1. (27)::1. (27):
نقل قول:
نکته دیگه در مورد EasyTune که بدون شک بعد از eVGA E-LEET بهترین نرم افزار اورکلاکینگ هست چراکه شما توانایی افزایش فرکانس را ( همانند چیزی که در SetFSB دارید ) افزایش بعضی از مقادیر ولتاژی را در ویندوز دارید !
این برنامه در زمانی میشه بهش امتیاز داد که نیاز به ریست سیستم نباشه در غیر این صورت حال توی بایوس از توی ویندوز بیشتره ( Xtreme Desing از Asus لازم نیست ریست بشه سیستم )
نقل قول:
بحث جالبی شده!! ولی در حالت کلی هیچ وقت گیگا به ایسوس نمی رسه...!!
لازم به گفتن نیست ( فروش بالای 60% بازار فقط برای یک برند خود به تنهایی میتونه ثابت کنه و .... )
نقل قول:
در کل چون با این بورد گیگا کار کردم:
برای یک کاربر عادی بورد خوبی هست ولی در اوور خیلی گیج می زنه...!!!!
کاش اینطور بود واسه کاربره معمولیش هم بدرد نمیخوره با اون Energy Saving اش که قده EPU 1 ایسوز هم حالی بالیش نیست ( گیر باکس ماشین درست کردن و از 10 جا باید بگی نفهم من الان میخوام MAX Power Saving رو داشته باشم تا قبول کنه !! )
نقل قول:
دوست عزیز این نکته رو شما فکر می کنید در Review ها می نویسن؟؟ هرگز...
در مورد این قضیه مهم چون مردم به این مورد خیلی اهمیت میدن موقعه خرید بهترین راه واسه گول زدن هست !!! ( باید Review نویس باشی تا بفهمی چه ککی زیر کلاشون هست !! )
نقل قول:
مشکل این بورد فراتر از مشکل بایوس هست...
مشکل از شرکتش هست که خودشو رقیب Asus میبینه نه رقیب آفتابه سازیه افغانستان :love:
( DFI و EVGA حداقل یه چیزایی دارن برای تحمل !!! )
نقل قول:
رکورد اوورکلاک رم این بورد هم صرفا یک ترفند تبلیغاتی برای فروش این بورد بود...
شیوه تبلیغات این شرکت دیگه تکراری شده و جواب نمیده واسه گول زدن ........
نقل قول:
منظورم از بیان این حرف این بود که ایسوز رو قبول دارم ولی نه همه برد هاش رو :wink:
دوست عزیز هیچ شرکتی همه برد هاش خوب نیستند ولی Asus بالای 80% از مدل هاش خوبند و بدون دردسر و .....................................!!!
نقل قول:
علی جان اکثر دوستان اینجا کاربر عادی حساب نمیشن چون حداقل یک رکورد تو سایت hwbot دارند .یا از اورکلاک اطلاعات کافی دارند . این مثل قضیه پردازنده نیست که دو انتخاب بیشتر نباشه .اینجا صحبت از چندین برند هست هر یک مدلهای معروف و قدرتمندی دارند . گارانتی اسوس تا به حال از گیگابایت ضعیف تر بوده این چیزیست که همه قبول دارند . در مورد مشکلات هم هر برد یکسری قلق های خودش رو دارد . مهم تر از این هیچ کدوم از ما نفعی از فروش یک برند نمی بریم . بهتر هست به این بحث هم وارد نشیم . هر کس پیشنهاد خودش رو بده و شخص مورد نظر تصمیم گیری کنه از کدوم برند خرید کنه . من خودم شخصا جدید به روی بردهای فاکسان هم توجه میکنم .
قبول دارم گارانتی ایسوس توانایی آواژنگ رو نداره ولی دلیل نمی شه که از کالای خوب چشم پوشی کرد...
والا... آقا امید عزیز...
بحث اصلا سر این نبود که شروع کننده تاپیک رو قانع کنیم (توجیه کنیم) کدوم برند رو انتخاب کنه...
یک بحث داخل تاپیکی بود بین دوستان در مورد ایسوس و گیگا... مثل موارد مشابهی که در تاپیک های دیگری ایجاد شده بود...
بله متوجه شدم اخیرا بورد فاکسان رو پیشنهاد می دید در حالی که تا چند وقت پیش گیگارو پیشنهاد می کردید...!
بهر حال صرفا یک بحث بود...:11():
نقل قول:
من خودم شخصا جدید به روی بردهای فاکسان هم توجه میکنم .
شما که عشق brand Testing & Changing و ... هستید دوست دارید از هر شرکتی سخت افزار بگیرید و ببندید !!!:love: حالا میخواد Elte Group باشه یا مارکی ای که 5 تا مادربرد بیشتر توی لیست تولیدش نداره :1. (27)::1. (38):
نقل قول:
بایوس 1.66 هست ولی ویندوز که چک می کنی 1.70 ست شده ...
این که چیزی نیست ! جامپرش که Q9400 خودشو پر پر کرد هنوز بسش نیست :lol: Asus جامپر هم که میازه سوادشو داره نه مثل گیگا که جامپر عوض کنی ولتاژ از 2.xx ست بشه و مادر CPU رو جلوی چشماش بیاره !! جامپر Q-E از 1.20 فکر کنم ست میکنه به بالا نه مثل این وحشی :1. (38): ( منظور حالت Auto بود ..... )
نقل قول:
والا شهریار جان...
همون تایوان هم برند اول ایسوس هست...!!! چه برسه در سطح جهانی...:whistle:
گیگا در کدوم چیپ موفق بوده؟ یا بهتر بگم... بهترین بورد گیگا چه بوردی هست؟؟ که رقیبی نداشته باشه...؟؟؟
علی جان من میگم کلاً بررسی حرفه ای صورت نمیگیره اگه ما بخوایم به صورت کلی دو تا برند را مقایسه کنیم . باید تک تک مدل ها را مقایسه کرد که میبینیم که در بعضی از رنج های قیمتی یک مدل از یک برند خوبه در رنج دیگری یک مادربرد دیگه .
در ضمن برند اول و ... از دیدگاه های مختلف میشه بررسی کرد که برای خودش شرکت ها این دیدگاه قطعاً فروش هست که گیگابایت مدتی هست که پر فروش ترین برند دنیاست . از دیدگاه یکی P/P میشه دیدگاهش از دیدگاه یکی داشتن بهترین مادربرد میشه و ... .
ببینید سیاست های شرکت های مختلف متفاوت هست . گیگابایت نزدیک سه سال هست تازه که اومده و تمرکزش را گذاشته روی مادربرد ساختن و هدفش هم فروش بیشتر بوده که طبیعی هست که فروش بیشتر = مادربرد هایی با P/P بهتر که گیگابایت هدف از دید بنده این هست . شرکتی هم مثل eVGA سیاستش اینه که زیاد P/P مهم نیست براش و بیشتر مادربرد های فوق العاده قوی برای اکستریم اورکلاکینگ ولی با قیمت هاش گزاف میده . این بر میگرده که سیاست یک شرکت چی باشه . در نتیجه اینکه بگیم فلان شرکت برند اول هست تعبیر های متفاوت داره .
بحث در مورد rev های این برد به نظرم در حیطه این تاپیک نیست ولی حداقل تجربه شخصی بنده برای رم ( CPU را روی 1.0 نکردم ) هیچ تفاوتی در کار نیست . اون موقع یکی از بچه ها گفت که ولتاژ بهتری در رابطه با رم اعمال میکنه که من باز هم تفاوتی ندیدم .
=====================
به نظرم بحث این تاپیک بررسی دو تا مادربرد EP45-UD3R و P5Q-E یا Turbo بود برای اورکلاک ...
نظر شخصی بنده اینه که اگه نمیتونید افزایش بودجه در حد 20 هزار تومن بدید UD3R را بگیرید و اگر میتونید BIOSTAR TPower I45 با قیمت 165 هزار تومن گزینه بسیار بهتری نسبت به هر دو تای برد های یاد شده هست . :give_rose:
نقل قول:
شما که عشق brand Testing & Changing و ... هستید دوست دارید از هر شرکتی سخت افزار بگیرید و ببندید !!!:love: حالا میخواد Elte Group باشه یا مارکی ای که 5 تا مادربرد بیشتر توی لیست تولیدش نداره :1. (27)::1. (38):
این که چیزی نیست ! جامپرش که Q9400 خودشو پر پر کرد هنوز بسش نیست :lol: Asus جامپر هم که میازه سوادشو داره نه مثل گیگا که جامپر عوض کنی ولتاژ از 2.xx ست بشه و مادر CPU رو جلوی چشماش بیاره !! جامپر Q-E از 1.20 فکر کنم ست میکنه به بالا نه مثل این وحشی :1. (38): ( منظور حالت Auto بود ..... )
مین ایسوز کیو دلوکس 9400 رو پر پر کرد نه گیگا ( اصلا گیگا برای ولتاژ هاش جامپر نداره )
والا گیگا یک شعوری داره چند تا هشدار بده ایسوز که مثل ... میاد بالا