سلام / میخواستم بدونم کدومیک از این برد ارزش خرید داره و از نظر اورکلاک با پردازنده E7300 قابلیت اورکلاک خوبی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام / میخواستم بدونم کدومیک از این برد ارزش خرید داره و از نظر اورکلاک با پردازنده E7300 قابلیت اورکلاک خوبی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من نظرم روی UD3R هست چون میتونید تنظیمات رو از داخل ویندوز هم اعمال کنید و مدیریت بهتر از نظر ولتاژ ها داره
البته Q-E هم مین خوبی هست ولی اورکلاک کردن باهاش به سادگی UD3R نیست
البته بگذریم از گارانتی خوب گیگا و یک سال گارانتی داغ
موفق باشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MVP (11-08-09)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو ویندوز میشه اور کرد ؟ یعنی اور ثابت ؟ منظورم اینه که اگر تو ویندوز تنظیماتو تغییر بدیم تو بایوس سیو میشه ؟
میشه بگین فرق بین rev. 1.0 و rev. 1.1 این برد چی (تو سایتش نوشته) و کدومش بهتره ؟
بقیه دوستان هم نظرشون روی گیگا هست یا خیر ؟
یعنی شما از توی ویندوز میتونه کلیه تنظیمات ولتاژ رو اعمال کنید
خیر توی بایوس سیو نمیشه ولی شما میتونید پروفایل رو ذخیره کنید و بعدا استفاده کنید
این دو نسخه از لحاظ شکلی یک مقدار با هم تفاوت دارن و یکسری تغییرات در سیستم تغزیه حافظه و تغزیه پل جنوبی
من پیشنهاد میکنم ریورژن 1.1 رو تهیه کنید
فقط فقط Giga EP45-UD3R
aminjon625 (24-01-10)
کاربر شهرسختافزار
بنده هم با GA EP45UD3-R موافقم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
من هیچ وقت از مادربرد های گیگا خوشم نیامد و امتحان هم کردم واقعا مزخرف بود !
بهترین مادربرد گیگا اندازه معمولی Asus هم نیست ! ( البته نظر شخصی هست و طی تجربیات به این نتیجه رسیدم )
به نظر من اگر P5Q Pro هم بگیری از این مادربرد مزخرف بهتره !
چون تفاوت کاراییش توی رکرد زدنه و مزخرفاتی که بدرد نمیخوره ! و گارانتی مزخرفش هم به خاطر خراب شدنش داغه وگر نه مال Asus که سرده پدرشم در بیاری کارش به گارانتی نمیکشه !!!!!!! ( من 6 ماه حداقل Q-E داشتم هر کاری میکردم باهاش که بره گارانتی بلکم نو بشه میخوام بفروشمش پول زیاد تری بتونم بابتش از خریدار بگیرم نشد که نشد ! تازه با اینکه قبلش هم کلی باهاش کار کرده بودم )
UD3R در عوض بایوس مزخرفی داره و برنامه مزخرفی واسه اورکلاک ( چون بعد از Save کردن باید سیستم ریست بشه و تنظیمات در بایوس Save بشه یعنی تنها فرقش اینه که از توی بایوس کاری نمیکنی از توی ویندوز کاراتو انجام میدی که رنگ مزخرف آبی بایوس و کندی بایوس و قاط زدن بایوس هنگام پایین بالا کردن Option های بایوس رو نبینی ! )
بهترین مادربرد واسه P45 از همه لحاظ مخصوصا P/P مدل P5Q Turbo هست که خیلی مادربرد فوقولاده ای هست و مثل یک مرد کار میکنه نه مثل یک زن چیز ، و فقط برنامه مخصوص اورکلاکش میارضه به هیکل گیگابایت !!!!!!!
اینقدر مادربرد ضعیفی هست که توی کارهای معمولی کلا قاط میزد !!!!! من چند ساعت با Q-E داشتم 100 بار پشت سر هم ریست میکردم واسه زدن رکرد بعد 1 بار هم قاطی نمیکرد ولی این بعد چند بار یدفعه خسته میشد باید فرصت میدادی بهش تا نفسش بالا بیاد !!! تازه وقتی نفس چاخ میکرد نوبت بایوس ریکاویش میشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا لامسب من با Q-E 2000 هزار بار تنظیمات جور و نا جور ست میکردم جرات نداشت بگه بایوس فاسد شد ( همون Corrupt )
با خیال راحت میتونی Q-E یا P5Q Turbo بگیری ( من Q-E رو داشتم و با جرات کامل بهت میگم بگیر ضرر نمیکنی ولی Q Turbo رو نداشتم و ندیدم تا حالا که تستش کنم ببینم چطوره ! )
گیگابایت با 1000 دوز و کلک میخواد آبش کنه مادربردش هاشو چرا ؟؟؟
چرا مدام تعریف از گارانتیش میکنه ( به خاطر برگشتیه زیادش و وقتی مادربرد کارش درست باشه اصلا گارانتی واسش مهم نیست !!! ) ؟ چرا مدام تبلیق میکنه ( چون بدون گول زدن مردم نمیتونه آب کنه جنسشو ) چرا تقی به توقی میخوره گیگا گیگا میکنه ؟ ( چون میخواد خودشو به عنوان سازنده مادربرد و مخصوصا حرفه ای نشون بده در صورتی که اگر آفتابه تولید میکرد بدون شک بهترین میشد . ) چون به زور میخواد خودشو جا کنه توی بازاری که جاش نیست !
البته این مادربرد اینقدر مفت هست که اگر هم گرفتیش دلت نسوزه که چرا آشغال از کار در اومد !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( واسه من هیچ سود و ضرری نداره که به کی بگم چی بخر چی نخر خودش میدونه با انتخابش )
بعد از این پست من هم احتمال داره 100 نفر بیاد و بر عکس حرف من صحبت کنه و .......... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این آخر هم میگم انتخاب با خودته ولی گول این حرف ها رو نخور !
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 12-08-09 انجام شده است
من فقط چند مورد رو میگم
1 - حسین جان شما سابقا یک K دلوکس داشتید که 4 بار رفت گارانتی دیجیتال و دوباره خراب برگشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - مین Q شما هم رفت گارانتی و برگشت ( به گفته خودتون که یکی از دوستان خرابش کرده بود )
3 - سری Q بالاترین امار خرابی رو تا به حال داشتن مخصوصا سری دلوکس
4 - مین گیگا بد هست درسته ولی نمیدونم چرا توی سایت های سخت افزار همیشه بهترین معرفی شده
5 - گیگا بده که باهاش رکورد 1800 رم DDR2 رو زدن
6- گارانتی ایسوز توی ایران خوبه که مین Q یکی از اعضا رفت پیششون از گارانتی خارج کردن ( مشکل درگاه PCI )
7 - ایسوز فقط چند تا مادربرد خوب توی کل عمرش زده اونم یا توی ایران پیدا نمیشه یا انقدر گرون هست که پشت ویترین خاک میخوره
8 - نمیدونم چطور ایسوز بهترینه ولی ایده رم های بالای 1200 + رو از گیگا گرفته
9 - ایسوز خوبه که انقدر بی در و پیکر هست که ماکسیموس رو میشه رمپیج کرد
درمورد بایوس گیگا والا 90 درصد برند ها دارن از AWARD و Phonix استفاده میکنن و فقط ایسوز ، بایوستار ، ازراک از AMI
گارانتی رو نمیدونم چی باید بگم شما گارانتی داغ رو نشونه ی خرابی میبینید یا برای اطمینان مشتری از قطعه یعنی هر گارانتی قطعه عوض کنه برند مورد نظر بده اره ؟
در مورد ولتاژ دادن در ویندوز هم شما نتونستید با نرم افزار کار کنید و گرنه همه قسمت ها کار میکنه و نیاز نیست ریست کنید
یک جمله ایشون گفتن برام فوق العاده جالب بود
100 نفر اشتباه میکنن و شما درست میگید ؟! شاید در محاسبات شما 100<1 هستبعد از این پست من هم احتمال داره 100 نفر بیاد و بر عکس حرف من صحبت کنه و ...
در کل ما نظرمون رو دادیم و تصمیم گیرنده شما هستید
AMD>INTEL (12-08-09), reza76622201 (12-08-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسین جان این صحبت های شما کجاش پایه و اساس علمی داره آخه یا حداقل تجربی ؟
اول از همه اینکه این مادربرد از نظر بایوس بایوس به مراتب پیشرفته تری نسبت به کل سری P5Q به غیر از p5q Deluxe داره . اگه شما دلیلی دارید که بایوسش مزخرفه بگید ولی با دلیل !
2) کلیه مادربرد های سری P5Q باز هم به غیر از P5Q Deluxe از نظر اورکلاک بسیار ضعیف تر از EP45UD3R هستند چه از نظر توانایی ولتاژ دهی چه از نظر تحمل FSB بالا و ... . یادمه مادربرد P5Q معمولی بیشتر از 470 مگاهرتز FSB باید قسمش میدادی تا میرفت در حالی که این برد به راحتی 600 مگاهرتز می تونه FSB تحمل کنه .
نکته دیگه در مورد EasyTune که بدون شک بعد از eVGA E-LEET بهترین نرم افزار اورکلاکینگ هست چراکه شما توانایی افزایش فرکانس را ( همانند چیزی که در SetFSB دارید ) افزایش بعضی از مقادیر ولتاژی را در ویندوز دارید !
وقتی با مادربرد رکوردی زده که میشه که مادربرد از توانایی و کیفیت بالایی برخورد دار باشه ! از نظر اورکلاک C2Q ها که این سری جزو بهترین ها هستند . در اورکلاک رم هم که همین طور و ... .
لطفاً با دلیل و مدرک صحبت کنید نه طبق سلیقه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن گارانتی داغ هم نکته + ای هست بر صحبت های فوق . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
Labyrinth (12-08-09), reza76622201 (12-08-09)
یک مورد رو هم بگم که سو تفاهم نشه
من اصلا نسبت به برندی تعصب ندارم ، من بیشتر برام بازده نسبت به قیمت مهم هست همین و بس
موفق باشید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks