ببین رضا جان...

هیچ تعصبی در کار نیست! (تستر ایسوس که نیستم!) من تجربه شخصی خودم رو گفتم...
ازتون ممنونم. بنده هم تعصبي ندارم و تجربه هاي شخصيم رو گفتم و بازم ميگم كه به نظر بنده مقايسه كلي اين دو برند كار درستي نيست.

بورد P5K-E بنده با Air Cooling می تونه FSB 550 بزنه, با Dice یا Ln2 می تونه FSB 600 رو رد کنه... خوب کدوم P35 گیگا این کارایی رو داره؟؟؟
عزيز اين بورد چيپش ديگه قديدي شده. بنده هم با EP35 گيگا اوركلاك نردم. آيا شما اينكار رو كرديد!؟ قيمتها در اون زمان چقدر بوده عزيز؟ در اين مورد چون مدركي نيست نمي تونم حرفتون رو قبول يا رد كنم. البته ظبيعيه كه سيستم Air cooling قابليت اوركلاك رو بالا ميبره اما مطمئنم كه گيگا بايت هم معادل اين مدل چيزي داشته. اگه قبول نداريد سرچ كنم توي سايتش و خدمتتون ارائه بدم!؟
بورد P965 ایسوس هنوزم که هنوزه داره رکورد می زنه...! (خودت می دونی که مال چند سال پیش هست!!)
اينكه عزيز از رده خارجه. ميشه مدرك معتبر ارائه بديد؟

بورد X48 ایسوس هم دیگه نیازی به توضیح نداره, بهترین و قدرتمندترین بورد سوکت 775 هست...
لطفا مدرك ارائه بديد. با عرض پوزش من بدون مدرك نمي تونم بپذيرم.

اما در مورد P45 گیگا, سری UD3...
تا اونجا که یادم مونده بورد P45-UD3P چند تا جایزه برده! اونم به خاطر قیمت/کارایی مناسب و ...

این UD3R بورد معمولی هست...
خير عزيز. اين يه بورد واقعا خوب جهت حتي اوركلاكه.

دوست عزیز این نکته رو شما فکر می کنید در Review ها می نویسن؟؟ هرگز...
كاملا موافقم. تويريويوهاي معتبر نمي نويسن.
این بورد نزدیک 4ماه دست من بود...
زمانی که بایوس F4-F5 در سایت گیگا بود بنده از طریق دوستان بایوس مد شده F7 (مد شده توسط یکی از اوورکلاکر ها) رو داشتم... مشکل این بورد فراتر از مشکل بایوس هست...
اين بورد نزديك 2 ماه هم دست بنده بود و اور هم باهاش كردم با باياس F9. عالي بود و هيچ مشكلي هم نداشت.

رکورد اوورکلاک رم این بورد هم صرفا یک ترفند تبلیغاتی برای فروش این بورد بود...
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين عقيده شماست عزيز. ممكنه با واقعيت منطبق نباشه. موفق باشيد دوست عزيز. ممنون از اينكه در اين بحث شركت مي كنيد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید