برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی جان من هم همین برد را دارم توی ورژن های جدیدش به هیچ وجه گیج نیست . تستش کنید حتما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری P35 های اسوس کاملاً از مدل های مشابه گیگابایت ها سر بودند و P5K-E بدون شک بهترین مادربرد P35 دنیا اما در مورد P45 ای که گفتید UD3R از نظر اورکلاک هیچ تفاوتی با UD4P برای پردازنده نداره و بیشتر خریداران UD4P به خاطر Ultra TPM اش میخرند و اون هم برای شرکت ها + داشتن Multi-GPU ساپورت .
گیگابایت UD3R به راحتی FSB 600 مگاهرتز را با AIR میره . یکی از بچه های E8500 داشت قبلاً باهاش تست کردم 600Mhz با یک فن روی پل شمالی به راحتی رفت .
ببینید اسوس کلاً مادربرد های خاصیش خوب هستند و توی مادربرد ها از مادربرد های گیگابایت مشابه بهترند . مثل P5K-E بهترین مادربرد P35 و یا Rampage Extreme بهترین مادربرد X48 اما توی X58 ها خیلی مادربرد جالبی ارائه ندادند هر چند گیگابایت هم همین روال را داشت .
P5K ها بسیار بهتر از P5Q های فعلی هستند ولی UD3R از P5Q های فعلی قوی تره به خصوص در اورکلاک Quad Core ها .
در ضمن رکورد FSB با این برد 700 و خورده ای مگاهرتز هست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به نظر مادربردی که میتونه این کار را بکنه به هیچ وجه ضعیف نیست . ضمن اینکه مسابقه میتونه تبلیغاتی باشه ولی بالاخره رکورد هاش که واقعی هستند .
بعد سوال بعدی اینکه گیجی را میشه تعریف کنید ؟
و سوال آخر در مجموع به نظر شما UD3R بهتر از P5Q-E نیست ؟!

.gif)

Bookmarks