sanden (15-07-09)
همکار سابق انجمن
sanden (15-07-09)
کاربر شهرسختافزار
ye soale dg! cracke ina daemi nist? yani har kari koni emkan dare bepare??برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید tanx
کاربر شهرسختافزار
che soale ahmaghanei porside budama!!!!!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1rahi nadare ke injuri nashe? yani dg napare? akhe harvaght mikham bazi konam ba hezar tarso larze!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
الو! جواب منم وقت کردین بدین لطفا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دوست عزیز آقا ساسان و کیهان چند بار توضیح دادند که این روش هیچ مشکلی نداره فقط اگر پاور آف کنید یا شارژ تمام کنید یا باطری رو در بیارید باید ChickHen و CFW Enabler رو دوباره اجرا کنید که سر جمع 1 دقیقه طول نمیکشه ،هیچ مشکلی هم ایجاد نمیشه من خودم چند بار تا حالا این کارو کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط juje ko0cho0lo0 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
juje ko0cho0lo0 (18-07-09), sAsAn.K (19-07-09)
کاربر شهرسختافزار
salam mishe linke avval ro dobare bezarid man az in site //elementfx0.com/psp_pbp/503.PBP nemitoonam DL konam merC
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه وقتی به مرحله دوم یعنی اجرای ChickHen میرسم دستگاه خاموش میشود لطفا کمک کنید
SSA Super V.I.P
لینک 503.PBP عوض شد .
دوستان فارسی نویسی قانون انجمنه ، رعایت کنید .
کجاش دستگاه خاموش میشه ؟
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
ehsan47 (19-07-09)
کاربر شهرسختافزار
من میتونم با وجود این برنامه ی KuGou_v1.38 رو نصب کنم ؟ در مورد بقیه ی برنامه ها چی؟ تم چطور؟ .ممنون.
کاربر شهرسختافزار
با سلام
وقتی مرحله دوم رو کامل اجرا میکنم دستگاه به جای ریستارت شدن خاموش میشود لطفا کمک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks