فايلهاي كرك رو از كجا بايد گرفت
فايلهاي كرك رو از كجا بايد گرفت
|
سلام آقا ساسان من 2 بار بهتون pm دادم اما شما جوابی ندادید
به خدا به کمکتون نیاز دارم آگه جواب بدین خیلی لطف کردین
منتظر جوابتونم
نمیشه.هرکاری میکنم قفل میکنه و ریست میشه
سلام
بسیار خوشحالم که از امروز عضو این فریوم هستم.PSP من 3006هست.کپی خور بود و ازش استفاده می کردم.تا اینکه به یکباره هنگام بالا اومدن تصویرش لرزش داشت و کلا سیستم Down می شد و اصلا نمی شه باهاش کار کرد.
می خواستم اولا علتش رو ببپرسم.سانیا راه حلی برای رفع این مشکل!
دوباره طبق روشی که اینجا گفته شده بود کپی خورش کردم ولی باز هم همون مشکل باقی بود.
سپاس گذارم
با عرض سلام و خسته نباشید من psp 3004 slim دارم و ورژنش هم 6.35 چگونه میشه کپی خورش کرد ؟ممنون میشم اگر هر چه سریع تر جواب بدین
man ye psp 2004 daram eshtebahi ba khode psp updatesh kardam va Dge roshan nemishe
chi karesh konam??
|
سلام من یه psp 2001 فکر کنم اسلیم 2000 دارم که ماله یه امریکایی بوده که اون استفاده میکرده هیچ نداره فقط یه شارژر داره من در باتری باز میکنم روش نوشته 3.6 1200mah برای حک این psp باید چی کار کنم فریمور دستگاه 3.6 هست
یعنی طرف خودش آپدیت کرده فکر کنم از 2008 تا حالا آپدیت نشده چی باید بخرم کابل usb چنده از کجا بیارمش از کجا بخرمش برای استفاده از اینترنتچه کار باید بکنم چطوری به wi-fi وصل شم..................
لطفا کمکم کنید
سلام دوستان ازتون یه خواهش برادرانه دارم میشه بگید این روش کپی خور کردن که توضیح دادید روی psp من جواب میده یا نه؟
مشخصات:
PSP-3004 PB FIFA 09 Pack
Ver 4.21
یه سوال دیگه PSP-3004 جز خانواده 3000 محسوب میشه؟یعنی هر روشی که روی 3000 جواب بده روی 3004 هم جواب میده؟
و با عرض شرمندگی سوال آخر==> اگه کپی خور جدیدی آمد که پایدار بود میشه روی psp که با این روش کپی خور شده نصب کرد؟
با تشکر فراوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمی کنم چنین چیزی ممکن باشه ..!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mercury700ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من شنیدم اگه وسط بازی UMD رو در بیاری PSP به حالت Brake در بیاد ولی این که کرکش بپره نه..!
1 بار دیگه System Software رو ببینید 5.03m33 است یا 5.03GEN
جواب سوال اول و دومتون تو صفحه اول هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sanden برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من باز میگم کپی میشه چون ورژن پایین 5.05 هست
3. شما همین فروم رو دنبال کنین فرمور جدید که میاد دانلود کنید تو صفحه آموزش می نویسیم برا چی خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sanden (25-06-09)
آقا این چه ربطی به PSP و کپی خور کردن اون داره ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mercury700ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای ارسال این گونه پیام های به شخص مشخص از پرفایل اون استفاده کنید !
پاک شد .. !
sAsAn.K (26-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks