پاسخ: آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) ، از طریق اجرای CFW
سلام. آقا من این فایل اولی (eboot) رو نمی تونم dl کنم. لینکش خراب شده؟
با سلام خدمت شما من تازه psp ام را خیریدم .تو این مدت چند بار کپی خورش پرید و من دوباره با استفاده از مطالب آقا ساسان اونا کپی خور کردم ولی یک بار که خواستم کپی خورش کنم وقتی انجام دادم دیدم صفحه به شکل لرزشی در اومد و سرعت psp ام پایین اومد به طوری که برای مثال تا می خواستیم از قسمت ویدئو به بخش عکس ها برویم ممکن بود 30 ثانیه ای طول بکشد.
می خواستم ببینم مشکل این کار از چیست.
لطفا سریع جواب بدهید چون من psp ام را یک هفته هم نمی شود که گرفته ام ودارم دیوانه می شوم
با تشکر زیاد از آقا ساسان,
فقط یه نکته ی بی نهایت مهم رو اضافه کنم به آموزش گرانقدر ایشون:
دوستان اصلا" نیازی به فرمت و ریستور کردن دستگاه پس از تبدیل به ورژن رسمی 5.03 سونی نیست!!!
برای اجرای صحیح و سالم ChikHen و جلوگیری از موردی که بسیاری از دوستان ذکر کردند(هنگ دستگاه به مدت چند ثانیه و خاموش شدن با صدای "بیپ") هنگامی که در دستگاه وارد قسمت تصاویر شدید و خواستید روی ChikHEN کلیک کنید... کلیک نکنید! ابتدا دسته پایین(کلید پایین) را نگه دارید و سپس X را برای ورود بزنید و تا پایین رفتن روی آخرین عکس (Slim) کلید پایین را قطع نکنید!
موفق و موید... در ضمن روش 100000% تست شده است و من چون جای آن را در نوشته ی ساسان جان خالی دیدم اینجا نوشتم! جالبه بدونید 80% کاربرایی که خودشان می خواستند psp خود را هک کنند, آخر سر همین موضوع تسلیم مغازه شدند و بعضا" دستگاه خود را به علت گران بودن نسبی بازیهای UMD اریجینال فروخته اند!!!
فايلهاي كرك رو از كجا بايد گرفت
سلام آقا ساسان من 2 بار بهتون pm دادم اما شما جوابی ندادید
به خدا به کمکتون نیاز دارم آگه جواب بدین خیلی لطف کردین
منتظر جوابتونم
نمیشه.هرکاری میکنم قفل میکنه و ریست میشه
سلام
بسیار خوشحالم که از امروز عضو این فریوم هستم.PSP من 3006هست.کپی خور بود و ازش استفاده می کردم.تا اینکه به یکباره هنگام بالا اومدن تصویرش لرزش داشت و کلا سیستم Down می شد و اصلا نمی شه باهاش کار کرد.
می خواستم اولا علتش رو ببپرسم.سانیا راه حلی برای رفع این مشکل!
دوباره طبق روشی که اینجا گفته شده بود کپی خورش کردم ولی باز هم همون مشکل باقی بود.
سپاس گذارم
با عرض سلام و خسته نباشید من psp 3004 slim دارم و ورژنش هم 6.35 چگونه میشه کپی خورش کرد ؟ممنون میشم اگر هر چه سریع تر جواب بدین
man ye psp 2004 daram eshtebahi ba khode psp updatesh kardam va Dge roshan nemishe
chi karesh konam??
سلام من یه psp 2001 فکر کنم اسلیم 2000 دارم که ماله یه امریکایی بوده که اون استفاده میکرده هیچ نداره فقط یه شارژر داره من در باتری باز میکنم روش نوشته 3.6 1200mah برای حک این psp باید چی کار کنم فریمور دستگاه 3.6 هست
یعنی طرف خودش آپدیت کرده فکر کنم از 2008 تا حالا آپدیت نشده چی باید بخرم کابل usb چنده از کجا بیارمش از کجا بخرمش برای استفاده از اینترنتچه کار باید بکنم چطوری به wi-fi وصل شم..................
لطفا کمکم کنید