پاسخ: آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) ، از طریق اجرای CFW
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان ، شما فقط میتونید CFW رو اجرا کنید از روی دستگاهتون ، چون دستگاهتون کپی خور دائم نمیشه ، و به همین دلیل نمی تونید وارد منوی Recovery شید .
---
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ، این همه آموزش توی فوروم هست ، مطالعه کنید .
دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر کنم مشکل شما از شارژ دستگات باشه . شارژ دستگاه باید بالای 80% باشه
در ضمن وقتی می خوای وارد پوشه عکسها بشی بجای اینکه وارد بشی و عکسها رو تا آخر بیاری پایین دکمه دایره (اگه برای ورود به منو ها از دایره استفاده می کنی ) رو 3 ثانیه نگه دار خودش لود می کنه و ریستارت می شه
نقل قول:
پوشه ی PSP رو از داخل این فایل در مموری کارد کپی کنید .
ببخشید من میخوام psp بگیرم و آماتورم.اگر این کارو کنیم پوشه psp در مموری کارد replace نمیشه؟
با سلام لطفا راهنمايي كنيد من يك پي اس پي مدل 2004رنگ سفيداز مكه خريدم ورژن آن 4.1 مي باشد و در قسمت سيستم اطلاعات آن نوشته شده نياز به آپديد ندارد سوال 1- براي ارتقاء به 5.3 بايستي تمام مراحل نصب راانجام دهم يا فقط ارتقا به 5.3 در فريمور آن كافي است
2- آيا با يك دستگاه مشابه آن با مموري كارت دستگاه ارتقاء يافته ميتوان عمل ارتقاء دستگاه جديد را انجام داد
3- در غير اين صورت با ارتقاء دستگاه خودم از طريق برنامه 5.3 آيا مي توانم بازيهاي داخل مموري دستگاه دوستم استفاده كنم چطور ؟
با تشكر فراوان
سلام
یه سوالی داشتم
ورژن psp من 5.51 هست می خواستم به 5.03 تبدیلش کنم با این روش نمیشه چیکار کنم؟
پاسخ: آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) از طريق نصب 5.03GEN بر روي HEN
سلام به همه طرفداران پی اس پی
ازدوستان عزیز یک راهنمای میخواستم من یک پی اس پی مدل پیانوبلاک سلیم 2000 دارم و میخوام کپی خورش کنم ورژن اونم 5.03هستش میشه باراه حل بالا کپی خورش کردیا روش دیگری لازم داره جونه من کمکم کنید در ضمن من توپاساژ لباف گرفتم و خودشون ورژن به5.03 تبدیل کردن بازم ممنون میشم راهنمایم کنید:1. (1):
sasan جان سلام
من psp 3003 دارم كه firmware 5.51 هست . من چطور ميتونم downgradesh كنم ؟ باير umd medal of honer رو داشته باشم ؟ چجوري ؟ . ميشه لطفا كمكم كنير .
با سلام لطفا راهنمايي كنيد من در شهرستان ساكن هستم و پي اس پي دوستم را با راهنمايي دوستان كپي خور كردم و به او دادم ديروز بنده خدا رفته رم 4 گيگ داخل آن را برداشته و يك رم 8 گيگ گذاشته كه بتونه بازي بيشتري داشته باشه بعد از فرمت كردن رم 8 ديگر پي اس پي روشن نمي شود دكمه پاور روشن ولي دستگاه چيزي را نشان نمي دهد به تنها پروفسر پي اس پي شهرستان مراجعه كرديم گفته از راه پاندورا نيز نمي شود و دستگاه مموري را نمي شناسد بايستي دستگاه باز شود احتمالا قطعه اي سوخته است راهنمايي ؟؟؟؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ، جوابتونو توی Profile تون نوشتم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان سوال نداره ! نگاه به پست اول بکنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ، یو ام دی اصل Medal Of Honor رو که پیدا کردید ، بگید تا راهنماییتون کنم .
ای بابا این مرحله 2 انگار نمیشه