مشکل psp بود فرمت کردم دیگه کپی خور نمی شه
سلام عزیز ، اینجا در خدمتتون هستم ، اونجا کم میام ...
موزیک هات چه فرمتی هستند ؟
کجا میریزیشون ؟
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
مشکل psp بود فرمت کردم دیگه کپی خور نمی شه
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
چرا فرمت کردی شما که میدونی کپی خورش اینطوریه ؟!
پست اول رو دقیق بخون شما ..
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
سلام
خواهشا دوستان به من کمک کنن
دستگاه من اسلیم هست و اخرین فریمورش M33 3.80 بود امروز من این فریمور رو به 5.5 اپگرید کردم تمام مراحل به خوبی پیشرفت ولی الان نمیدونم بازیها رو باید کجا و تو کدوم پوشه کپی کنم که اجرا کنمشون قبلا تو فریمور قبلی پوشه ای بود اگه اشتباه نکنم به نام ISO که بازیها رو تو اون پوشه میریختم الان همچین پوشه ای تو مموریم وجود نداره به همین دلیل خودم پوشه ISO ایجاد کردم و بازها رو داخلش کپی کردم بازم بازها رو نشون نمیده پیغامشم اینه there are no games ممنون میشم کمکم کنید
در ضمن فریم ور رو از همین سایت گرفتم
|
سلام
خواهشا دوستان به من کمک کنن
دستگاه من اسلیم هست و اخرین فریمورش M33 3.80 بود امروز من این فریمور رو به 5.5 اپگرید کردم تمام مراحل به خوبی پیشرفت ولی الان نمیدونم بازیها رو باید کجا و تو کدوم پوشه کپی کنم که اجرا کنمشون قبلا تو فریمور قبلی پوشه ای بود اگه اشتباه نکنم به نام ISO که بازیها رو تو اون پوشه میریختم الان همچین پوشه ای تو مموریم وجود نداره به همین دلیل خودم پوشه ISO ایجاد کردم و بازها رو داخلش کپی کردم بازم بازها رو نشون نمیده پیغامشم اینه there are no games ممنون میشم کمکم کنید
در ضمن فریم ور رو از همین سایت گرفتم
لطفا راهنمايي با سلام پي اس پي دوستم بريك شده به تهران رفتم هر كجا رفتم گفتند بريك شده و ورژن جديد يا آنبريك آن نيامده تا كي بايد صبر كنيم متشكرم؟؟؟؟؟؟؟
سلام
آقا من بازی motorstorm رو دانلود کردم ولی نوشته که فریمور 5.55 می خواد !
از کجا بیارم ؟
من همه این کارا رو کردم ولی دستگام دیگه کپی نمیخونه بعد از این کارا هم وقتی یه بار خاموش روشن میکنم cwf از کار میفته و دیگه اجرا نمیشه قبلا هم که موقع روشن کردن کلید R رو نگه میداشتم میرفت تو ستینگ دستگاه دیگه نمیره لطفا راهنمایی کنین حتی شده شماره تماس بم بدین من خیلی بش وابستم راستی من دستگام قبلا کپی خور بود مبخواستم ورژنش بالاتر بره که داغون شد راهنمایی کن دمت گرم
راستی دستگاه من slim2000 هستش و یه سوال دیگه اینکه منظورتون از دکمه select چیه؟
دوست عزیز شما چرا از این تاپیک استفاده کردید ؟!
این تاپیک مال کساییه که PSP-3000 دارن و یا PSP-2000 TA-088 v3 .
شما از اینجا استفاده کن الان :
کد:http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=19814
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks