با هیچ کدوم اینها تا حالا روبه رو نشدم !و تا حالا من 5 ساعت هم GAME انجام دادم که بازم مشکل نداشته !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
چـــــــــــــــــــی میگـــــــــــــــــــــیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
من همچین جسارتی به شما ندارم ! سره خودم را کلاه نمیزارم مگه من با 1.92 ولت رمم کار کنه و پایدار باشه چه فرقی واسه کسی داره که به 2.1 ولت نیاز نیست ؟ پول که نمیخوان بهم بدن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا مدال طلا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا حالا ندیدم و به قول شما اگر 2000 ساعت هم پایدار بود ولی یهو پایداریش تموم شد و سیستم ریست شد طرف میره در شرکت سازنده ی رم و خرشو میگیره ! وخیلی واسه سازنده ستم هست ! و مگر چیزه عجیبیه که تونستم با 1.92 ولت پایدار کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
شما نرم افزار معرفی کن که اینو نشون بده تا منم واست Screen Shot را بزارم تا مطمعا بشی ! و مگه به من اعتماد نداری که راست میگم یعنی ما دروغ گو هم هستیم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
Main : P5Q-E و بایوس هم ورژن 605 !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
فن استوک : تری : P4 3.6GHz !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
3000RPM
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks