پاسخ: درخواست تنظیمات برای اورکلاک با P5Q-E (سیستم جدید)
خوب این هم نتایج Max temp البته با فن استوک فعلا اینو ببین کارت را راه میاندازه ؟
راستی این تست با فرکانس 1066 رم و ولتاژ1.92 انجام شده !که گفتی با بلند ارتوس پایدار نیست حالا چی میگ مهدی جان ؟:whistle:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
من با Q6600 کار کردم ، ولی وقت نشده زیاد ور برم باهاش ، ولی اونطور که من استنباط میکنم ، در صورتی که مادربورد High-end اسوس در کار باشه ، میشه رو پایداری 90% حساب کرد ، ولی چون توان مصرفی Q6600 بالاست ، به احتمال زیاد با ولتاژ Auto به پایداری کامل نشه رسید ( حدس میزنم ) .
مهدی جان اول اون پست بالا را نگاه کن که 1066 را با 1.92 پایدار کردم ! بعد نگو که پایدار نمیشه !
و مگه وقتی Q6600 روی ولتاز Auto باشه نهایتا چه ولتاژی میده ؟
:1. (38)::1. (40)::give_rose:
نقل قول:
مهدی جان اول اون پست بالا را نگاه کن که 1066 را با 1.92 پایدار کردم ! بعد نگو که پایدار نمیشه !
و مگه وقتی Q6600 روی ولتاز Auto باشه نهایتا چه ولتاژی میده ؟
:1. (38)::1. (40)::give_rose:
شما این قسمت رو توجه نکردی :
نقل قول:
ولی از نظر علمی هم بررسی کنیم اون فرکانس دیگه کم کم با 2.1v صددرصد پایدار میشه ... شاید تست های مختلف رو هم با همون 1.92v پاس کنه ولی ناپایداری تو اون فرکانس هر آن ممکنه رخ بده ( ناپایداری فقط شامل Restart کردن سیستم یا فریز کردن نیست ! )
شاید بعد از 3 ساعت GAME بازی کردن با ERROR های مختلف روبه رو بشی . یا با بوت های ناموفق روبه رو بشی . در کل شاید اینجا هدفت ، تخریب شخص بنده باشه ، ولی بهتره سر خودت رو کلاه نزاری . :1. (26):
شما میتونی یه مدل رم استاندارد از برند های مختلف لینک بدی که تحت فرکانس 1066 و لاتنسی CL5 ، با ولتاژ 1.92V بایاس شده باشه ؟!
ضمنآ من تو تصویری که لینک دادی ... مونیتورینگی که ولتاژ 1.92v رو نشون بده ، نمیبینم .
نقل قول:
وقتی Q6600 روی ولتاز Auto باشه نهایتا چه ولتاژی میده ؟
بستگی به وررژن BIOS و مدل مادربورد داره . متتغیره ... ولی تا ولتاژ 1.45V رو دیدم ...
در حال حاضر دمای پردازنده شما بیشتر از حد مجاز کاملآ SAFE هست ! اورکلاک کاربردی امکان پذیر نیست !
الان کولینگ CPU چی هست ؟!
نقل قول:
ارسالی توسط mahdi_moosavi
شاید بعد از 3 ساعت GAME بازی کردن با ERROR های مختلف روبه رو بشی . یا با بوت های ناموفق روبه رو بشی .
با هیچ کدوم اینها تا حالا روبه رو نشدم !و تا حالا من 5 ساعت هم GAME انجام دادم که بازم مشکل نداشته !!!:wink:
نقل قول:
در کل شاید اینجا هدفت ، تخریب شخص بنده باشه ، ولی بهتره سر خودت رو کلاه نزاری .
چـــــــــــــــــــی میگـــــــــــــــــــــی
من همچین جسارتی به شما ندارم ! سره خودم را کلاه نمیزارم مگه من با 1.92 ولت رمم کار کنه و پایدار باشه چه فرقی واسه کسی داره که به 2.1 ولت نیاز نیست ؟ پول که نمیخوان بهم بدن !:1. (38): یا مدال طلا!:yes:
نقل قول:
شما میتونی یه مدل رم استاندارد از برند های مختلف لینک بدی که تحت فرکانس 1066 و لاتنسی CL5 ، با ولتاژ 1.92V بایاس شده باشه ؟!
من تا حالا ندیدم و به قول شما اگر 2000 ساعت هم پایدار بود ولی یهو پایداریش تموم شد و سیستم ریست شد طرف میره در شرکت سازنده ی رم و خرشو میگیره ! وخیلی واسه سازنده ستم هست ! و مگر چیزه عجیبیه که تونستم با 1.92 ولت پایدار کنم ؟
نقل قول:
ضمنآ من تو تصویری که لینک دادی ... مونیتورینگی که ولتاژ 1.92v رو نشون بده ، نمیبینم .
شما نرم افزار معرفی کن که اینو نشون بده تا منم واست Screen Shot را بزارم تا مطمعا بشی ! و مگه به من اعتماد نداری که راست میگم یعنی ما دروغ گو هم هستیم !:1. (2):
نقل قول:
ستگی به وررژن BIOS و مدل مادربورد داره . متتغیره ... ولی تا ولتاژ 1.45V رو دیدم ...
Main : P5Q-E و بایوس هم ورژن 605 !
نقل قول:
الان کولینگ CPU چی هست ؟!
فن استوک : تری : P4 3.6GHz !!!!
3000RPM
:give_rose:
اینم تب CPUz که نگی بایوس 605 واسه P5Q-E وجود نداره چون تو سایت اسوس واسه دانلود ندارش خودم هم شاخ در آوردم!!!!!!!:1. (27):
در صورتی که 610 را داره !
و برنامه ای که ولتاژ رم را میزنه یادت نره ! تا اونم بزارم !
آقا مهدی پس چی شد نیامدید جواب بدهید که ؟
نقل قول:
آقا مهدی پس چی شد نیامدید جواب بدهید که ؟
تو پست قبلی خدمتت عرض کردم :
نقل قول:
در حال حاضر دمای پردازنده شما بیشتر از حد مجاز کاملآ SAFE هست ! اورکلاک کاربردی امکان پذیر نیست !
نقل قول:
تو پست قبلی خدمتت عرض کردم :
درست میفرمایید ! ولی من از شما پرسیدم که با چه نرم افزاری میشه ولتاژ رم را چک کرد ؟
اگر لطف کنید و این نرم افزار را به بنده معرفی کنید ممنون میشم و تست Blend را با 1066 و 1.92 انجام میدم !
نقل قول:
درست میفرمایید ! ولی من از شما پرسیدم که با چه نرم افزاری میشه ولتاژ رم را چک کرد ؟
اگر لطف کنید و این نرم افزار را به بنده معرفی کنید ممنون میشم و تست Blend را با 1066 و 1.92 انجام میدم !
ASUS AI SUITE
خسته نباشیم !!!!!! :1. (38):
:1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2):