حسین جان شما مثل اینکه متوجه حرف من نشدی
من به شما گفتم کمتر کسی سیستمش رو همیشه در حالت اورکلاک شده نگه میداره و هر موقع کار سنگین داشت یا خواست یه رکورد با سیستمش بزنه اورش میکنه
Printable View
حسین جان شما مثل اینکه متوجه حرف من نشدی
من به شما گفتم کمتر کسی سیستمش رو همیشه در حالت اورکلاک شده نگه میداره و هر موقع کار سنگین داشت یا خواست یه رکورد با سیستمش بزنه اورش میکنه
نقل قول:
اگه اینطوری باشه که اور بدرد نمیخوره چون الان دارم اینترنت کار میکنم اگر اور نباشه که ویندوز دیر تر میاد بالا و کلا کند تر میشه که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
حال نمیده که هی اور کنی هی آن اور کنی :1. (38):
اصلا ماربرد شاکی میشه !
من الان CPU یکی از بچه را همیشه در حالات 3.0 گزاشتم هیچ مشکلی که نداره تازه با فن استوک هست ! 2180 داره.:yes::great:
:give_rose:
فک میکنی اختلاف چند ثانیه میشه؟؟؟(تازه Hard هم به شدت تاثیر داره:great:)نقل قول:
گه اینطوری باشه که اور بدرد نمیخوره چون الان دارم اینترنت کار میکنم اگر اور نباشه که ویندوز دیر تر میاد بالا و کلا کند تر میشه که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
چه حالی میده بسوزه و بیاد گردنت رو بگیره. اونوقت میفهمی که چی به چیه و تا عمر داری OverClock نمیکنی:1. (38):نقل قول:
من الان CPU یکی از بچه را همیشه در حالات 3.0 گزاشتم هیچ مشکلی که نداره تازه با فن استوک هست ! 2180 داره
:lol:
اقا مهدی شما لطف کن یک نظر کلی بده که تاپیک مشکلش حل بشه :great:
خیلی ممنونم از شما .:1. (38)::1. (21):
لطفا ضمن اینکه قوانین رو رعایت میکنین با هم دیگه هم درست برخورد کنین که باعث کدورت نشه
:1. (26):
فکر کنم تا حدودی مناسب باشه .. ولی از نظر علمی هم بررسی کنیم اون فرکانس دیگه کم کم با 2.1v صددرصد پایدار میشه ... ساید تست های مختلف رو هم با همون 1.92v پاس کنه ولی ناپایداری تو اون فرکانس هر آن ممکنه رخ بده ! ( ناپایداری فقط شامل Restart کردن سیستم یا فریز کردن نیست ! ) . اگه رمهای با فرکانس 1066 و CL5 رو بررسی کنی ، می بینی که با همین رنج ولتاژ بایاس شدند .نقل قول:
ضمنآ برای اینکه یه چیپ در فرکانس بالاتر فعالیت کننده کیفیت PCB مموری هم دخیل هست .
تا شما Max Temp در حالت Default رو به من ندی من نمیتونم یه فرکانس و ولتاژ کاملا Safe برای شما تعیین کنم .
پس بعد از خرید کولینگ بهتره بحث رو ادامه بدیم . :1. (26):
راستی یه سوال خفن دارم از شما آقای مهدی موسوی ! :
اگر من سیستمم را در این حالت اور کنم و همیشه در این حالت باشه یعنی هر موقعه که سیستم روشن میشه اینطور باشه حالا هر کاری انجام دادم در کل همیشه اینطور اور باشه :
CPU:Q6600@3200MHZ
RAM:DDR2 800@1066
VGA:9800GTX@Core 850 Mem 2500
:1. (40):
مشکلی واسش بعدا پیش نمیاد مثلا بعد از چند هفته ؟:1. (38):
بدون تست Max temp نمیشه نظر داد ! :1. (38):نقل قول:
حسین ما رو کشتی یه Max Temp بذار خوب دیگه:yes:
نقل قول:
چشم پس یکم طول میکشه ! چون هنوز کولر نرسیده به دستم ! :1. (28):