از تب مموری و spd تو cpu-z یک اسکرین شات بگیر . بذار اینجا
Printable View
از تب مموری و spd تو cpu-z یک اسکرین شات بگیر . بذار اینجا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
الان رم ها روی 1.8 ولت هستند . اگر بتونی 1.9 بدی میتونی بالا بری مقدارش هم بستگی به چیپست رمت داره .
من تا 3.2 ولت هم میتونم بدم !!!!!!!!!نقل قول:
حالا بگو که تا چه فرکانسی رم بعد از یه مدت منفجر نمیشه !!!!! وبا چه ولتاژی ؟
چیپش هم مثله اینکه میکرون هست !
معمولا منفجر نمیشه . سیستم بالا نمیاد . اگر تنظیمات خیلی ناجور بشه سیستم بالا نمیاد یا به ویندوز نمیرسه . برای اورکلاک رم باید پله به پله بری جلو تا ببینی حداکثر پتانسیل رمت چقدر است .
فکر نمیکنید وقتی رم 800 در فرکانس 1200 کار کنه بعد از یه مدت چیپش خراب بشه یا بسوزه یا .... ؟نقل قول:
این رم رو شما میتونید تا 1100 ببرید (به صورت پایدار) با ولتاژ 2.35 و تایمینگ رو هم بذار رو 5-5-5-15 البته پیشنهاد میکنم اگر میخواین اورکلاک دائمی انجام بدین یک مقدار کمتر اورش کنین و مراقب دمای سیستم هم باشین تا عمر رمتون کاهش پیدا نکنه
من میخوام اور همیشگی باشه و بالاترین فرکانسی که را داره که رم خراب یا عمرش کم نشه !!!!نقل قول:
و یک فن 12 هم میزارم واسش که دیگه حالشو ببره !
امروز صبح یه تست زدم تا 1200 اور شد ولی ویندوز نمیامد بالا از اولش که میخواد لود کنه صفحه سیاه میمند و هیچی نمیامد !!!!
ولی الان 1066 هست با 2.0 ولت پایدار هم هست دیگه پایین ترشو تست نکردم !!!!
در کل یه فرکانسی که برای همیشه بایوس کنم و رم داغون نشه دیگه خودت اوسا هستی ؟؟؟؟
؟؟؟
بهتره یه هیت سینک چیزی داشته باشه تا بتونی اور سنگینش کنی.
راستی RAM با CPU تو اورکلاک کردن فرق دارن RAM باید یواش یواش بری بالا
Timing ها رو هم دستکاری کن بیشتر CL رو که تاثیرش بالاتره
موفق باشید...
آقا من میخوام یک اور همیشگی کنم با سیستمم و میخوام که با اور هیچگونه مشکلی واسش پیش نیاد ! تا ابد!!!
حالا تنظیماتی میخوام بایوس کنم که همونطور که بالا گفتم باشه؟
و مهدی جان لطف کن شما هم حتما جواب بده که جواب شما با بغییه زمین تا آسمان فرق میکنه !
CPU:Q6600
Main:P5Q-E
Ram:Super Talent 800 5-5-5-18 2GB Dual Channel
Cooler For Cpu:فعلا Not Available!
Cooler For Ram:Fan 12 cm
ولتاز هم لطف کنین بگید که ....... .
این مشخصات سیستمم بود که میدونستید ولی باز کفتم که ...... و کولر بهش اضافه کردم !
با تشکر.:give_rose: