چه جالب ! :1. (38): رو مین من نشون میده ! البته اگه DRAM Voltage رو AUTO باشه ، نشون نمیده ! الان رو Auto گذاشتی ؟ ورژن برنامه چنده !؟نقل قول:
Printable View
چه جالب ! :1. (38): رو مین من نشون میده ! البته اگه DRAM Voltage رو AUTO باشه ، نشون نمیده ! الان رو Auto گذاشتی ؟ ورژن برنامه چنده !؟نقل قول:
نقل قول:
درسته مهدی جان من الان ولتاژم روی Auto هست !!!! :1. (38): و ورژن مدل من با شما فرق میکنه چون EPU و Fan Expert داره !!!:great:
قراره که نتایج را در تاپیک جداگانه بزارم ولی الان یه سوال دارم ؟ :
میخوام نتایج را چارت بندی کنم و بزارم و این نمونه کاره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چطوره ؟
و همه ی این امتیاز ها دقیقه به غیر از Q6600@3.20 که اونم بعدا که تست گرفتم دقیقش میکنم !
و قراره که تست اورست Read Rwite Copy Latency و بازی Assassin's Creed را هم بزارم :yes:
نظر فعلیتون خیلی برام مهم هست .:1. (38):
با تشکر.:give_rose:
این هم یک نمونه ی دیگه از چارت ها ! :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:give_rose:
مهدی جان Max Temp هم گرفتم :
در حالت 100% لود و هوای اتاق گرم و بترکه دیگه از 60 درج نمیره بالاتر !:1. (38): یعنی در حالت 90% لود و هوای معمولی اتاق 55 :1. (26):
حالا اورش هم به این صورت هست :
400*8 و ولتاژ هم از مانیتورینگ PC Probe اسوس 1.25 :yes:
حالا این اورکلاک ضرری نداره ؟ من چه با سیستمم وبگردی کنم چه رندر همیشه در این حالت اور هست یعنی از دیروز که اور کردم امکان بالا بردنش هست ولی از این پاییت تر سیستم بایوس نمیشه ! تا ابد :yes::1. (38):
با تشکر
بسیار عالی . پروفایل خوبی شده .نقل قول:
ولی 356*9 هم انتخاب خوبیه . میشه گفت ضریب اطمینان بیشتر + و توانایی تقریبآ برابر با همین پروفایل رو داره .
صحیحنقل قول:
ولی با باس 356 زمان تاخیر میره بالا و رایت و کپی و رید هم میاد پایین به طرز وجیهی :1. (38):
FSB 1600 حال بیشتری میده !:1. (38)::1. (38)::1. (38): انگار QX9770 انداختی رو سیستمت :yes: البته با 8 مگ کش نه 12 مگ :1. (28):
نقل قول:یعنی شما این مقدار تفاوت ناچیز رو به صورت محسوس حس میکنی ؟! :1. (27):نقل قول:
میاد پایین به طرز وجیهی
بهتره به جای اضافه کردن ، قسمت های طنزگونه به پست هات ، علمی بحث کنی . :1. (26):
آره تقریبا :1. (38): همون که ns میاد پایین خودش کلیه :yes:نقل قول:
با 3600 و ولتاژ 1.50 و دمای 80 نهایتا ضرر واسش داره یا خیر ؟:1. (26):
آقا بیخیال !
اورکلاک Q6600 با کولر بادی ازفرکانس 3400 به بالا CPU را منفجر میکنه بعد از چند روز یا ماه یا ساعت :1. (38):
:11():