Overclocker (12-08-08)
چه جالب ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رو مین من نشون میده ! البته اگه DRAM Voltage رو AUTO باشه ، نشون نمیده ! الان رو Auto گذاشتی ؟ ورژن برنامه چنده !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Overclocker (12-08-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته مهدی جان من الان ولتاژم روی Auto هست !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و ورژن مدل من با شما فرق میکنه چون EPU و Fan Expert داره !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قراره که نتایج را در تاپیک جداگانه بزارم ولی الان یه سوال دارم ؟ :
میخوام نتایج را چارت بندی کنم و بزارم و این نمونه کاره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطوره ؟
و همه ی این امتیاز ها دقیقه به غیر از Q6600@3.20 که اونم بعدا که تست گرفتم دقیقش میکنم !
و قراره که تست اورست Read Rwite Copy Latency و بازی Assassin's Creed را هم بزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر فعلیتون خیلی برام مهم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (17-08-08), Merlin360 (17-08-08)
این هم یک نمونه ی دیگه از چارت ها ! :
M A H R A D (17-08-08), Mahdi_Moosavi (17-08-08), Merlin360 (17-08-08)
|
مهدی جان Max Temp هم گرفتم :
در حالت 100% لود و هوای اتاق گرم و بترکه دیگه از 60 درج نمیره بالاتر !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی در حالت 90% لود و هوای معمولی اتاق 55 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اورش هم به این صورت هست :
400*8 و ولتاژ هم از مانیتورینگ PC Probe اسوس 1.25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا این اورکلاک ضرری نداره ؟ من چه با سیستمم وبگردی کنم چه رندر همیشه در این حالت اور هست یعنی از دیروز که اور کردم امکان بالا بردنش هست ولی از این پاییت تر سیستم بایوس نمیشه ! تا ابد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
بسیار عالی . پروفایل خوبی شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی 356*9 هم انتخاب خوبیه . میشه گفت ضریب اطمینان بیشتر + و توانایی تقریبآ برابر با همین پروفایل رو داره .
.
.
....
......
Overclocker (21-08-08)
صحیحبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی با باس 356 زمان تاخیر میره بالا و رایت و کپی و رید هم میاد پایین به طرز وجیهی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FSB 1600 حال بیشتری میده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید انگار QX9770 انداختی رو سیستمت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته با 8 مگ کش نه 12 مگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیعنی شما این مقدار تفاوت ناچیز رو به صورت محسوس حس میکنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمیاد پایین به طرز وجیهی
بهتره به جای اضافه کردن ، قسمت های طنزگونه به پست هات ، علمی بحث کنی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
آره تقریبا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همون که ns میاد پایین خودش کلیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با 3600 و ولتاژ 1.50 و دمای 80 نهایتا ضرر واسش داره یا خیر ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 22-08-08 انجام شده است
آقا بیخیال !
اورکلاک Q6600 با کولر بادی ازفرکانس 3400 به بالا CPU را منفجر میکنه بعد از چند روز یا ماه یا ساعت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 24-08-08 انجام شده است علت: همینجوری !!!
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks