AMD>INTEL (10-08-08)
خوب این هم نتایج Max temp البته با فن استوک فعلا اینو ببین کارت را راه میاندازه ؟
راستی این تست با فرکانس 1066 رم و ولتاژ1.92 انجام شده !که گفتی با بلند ارتوس پایدار نیست حالا چی میگ مهدی جان ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 10-08-08 انجام شده است
AMD>INTEL (10-08-08)
مهدی جان اول اون پست بالا را نگاه کن که 1066 را با 1.92 پایدار کردم ! بعد نگو که پایدار نمیشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و مگه وقتی Q6600 روی ولتاز Auto باشه نهایتا چه ولتاژی میده ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
شما این قسمت رو توجه نکردی :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید بعد از 3 ساعت GAME بازی کردن با ERROR های مختلف روبه رو بشی . یا با بوت های ناموفق روبه رو بشی . در کل شاید اینجا هدفت ، تخریب شخص بنده باشه ، ولی بهتره سر خودت رو کلاه نزاری . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدولی از نظر علمی هم بررسی کنیم اون فرکانس دیگه کم کم با 2.1v صددرصد پایدار میشه ... شاید تست های مختلف رو هم با همون 1.92v پاس کنه ولی ناپایداری تو اون فرکانس هر آن ممکنه رخ بده ( ناپایداری فقط شامل Restart کردن سیستم یا فریز کردن نیست ! )
شما میتونی یه مدل رم استاندارد از برند های مختلف لینک بدی که تحت فرکانس 1066 و لاتنسی CL5 ، با ولتاژ 1.92V بایاس شده باشه ؟!
ضمنآ من تو تصویری که لینک دادی ... مونیتورینگی که ولتاژ 1.92v رو نشون بده ، نمیبینم .
بستگی به وررژن BIOS و مدل مادربورد داره . متتغیره ... ولی تا ولتاژ 1.45V رو دیدم ...وقتی Q6600 روی ولتاز Auto باشه نهایتا چه ولتاژی میده ؟
در حال حاضر دمای پردازنده شما بیشتر از حد مجاز کاملآ SAFE هست ! اورکلاک کاربردی امکان پذیر نیست !
الان کولینگ CPU چی هست ؟!
.
.
....
......
Overclocker (10-08-08)
با هیچ کدوم اینها تا حالا روبه رو نشدم !و تا حالا من 5 ساعت هم GAME انجام دادم که بازم مشکل نداشته !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
چـــــــــــــــــــی میگـــــــــــــــــــــیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
من همچین جسارتی به شما ندارم ! سره خودم را کلاه نمیزارم مگه من با 1.92 ولت رمم کار کنه و پایدار باشه چه فرقی واسه کسی داره که به 2.1 ولت نیاز نیست ؟ پول که نمیخوان بهم بدن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا مدال طلا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا حالا ندیدم و به قول شما اگر 2000 ساعت هم پایدار بود ولی یهو پایداریش تموم شد و سیستم ریست شد طرف میره در شرکت سازنده ی رم و خرشو میگیره ! وخیلی واسه سازنده ستم هست ! و مگر چیزه عجیبیه که تونستم با 1.92 ولت پایدار کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
شما نرم افزار معرفی کن که اینو نشون بده تا منم واست Screen Shot را بزارم تا مطمعا بشی ! و مگه به من اعتماد نداری که راست میگم یعنی ما دروغ گو هم هستیم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
Main : P5Q-E و بایوس هم ورژن 605 !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
فن استوک : تری : P4 3.6GHz !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi_moosavi
3000RPM
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 10-08-08 انجام شده است
اینم تب CPUz که نگی بایوس 605 واسه P5Q-E وجود نداره چون تو سایت اسوس واسه دانلود ندارش خودم هم شاخ در آوردم!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورتی که 610 را داره !
و برنامه ای که ولتاژ رم را میزنه یادت نره ! تا اونم بزارم !
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 12-08-08 انجام شده است
آقا مهدی پس چی شد نیامدید جواب بدهید که ؟
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 12-08-08 انجام شده است
تو پست قبلی خدمتت عرض کردم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضر دمای پردازنده شما بیشتر از حد مجاز کاملآ SAFE هست ! اورکلاک کاربردی امکان پذیر نیست !
.
.
....
......
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست میفرمایید ! ولی من از شما پرسیدم که با چه نرم افزاری میشه ولتاژ رم را چک کرد ؟
اگر لطف کنید و این نرم افزار را به بنده معرفی کنید ممنون میشم و تست Blend را با 1066 و 1.92 انجام میدم !
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS AI SUITE
.
.
....
......
Overclocker (12-08-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خسته نباشیم !!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks