درود بر استاد عالیقدر ما نیما! من اون روز تا 393 پیش رفتم منتها موقع تست RealTemp به BlueScreen خوردم، البته احتمالاً بخاطر مودمم بود که داشت کانکت میکرد. فعلاً آواردمش پایین موقع امتحانا لنگم نذاره تا بعداً سر فرصت برم سراقش.
کاربر شهرسختافزار
درود بر استاد عالیقدر ما نیما! من اون روز تا 393 پیش رفتم منتها موقع تست RealTemp به BlueScreen خوردم، البته احتمالاً بخاطر مودمم بود که داشت کانکت میکرد. فعلاً آواردمش پایین موقع امتحانا لنگم نذاره تا بعداً سر فرصت برم سراقش.
عضو VIP شهرسختافزار
عالیه اشکان جان . ایشالا بعد از امتحانا بالا تر هم میری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
ashkan408 (18-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
محسن جان شما C1E رو از توی بایوس خاموش کن !
چرا بصورت دستی اورکلاک نمیکنی من فکر میکنم لذتش بیشتر باشه ؟
سی پی یو الان اورکلاک شده و من فکر میکنم داره رو فرکانس 3.6 کار میکنه که به خاطر C1E مالتی پایین اومده !
اون ولتاژ قرمز هم بخاطر این هست که FSB شما از 1066 تا 1600 اورکلاک شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
ashkan408 (18-01-10), Hamid2547 (18-01-10), mohsen_star (18-01-10), PUMAOC (19-01-10)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks