ashkan408 (08-01-10), Mahdi_Moosavi (08-01-10), mohsen_star (08-01-10), Shahryar (17-01-10)
سلام دوست عزیز . ورودتون رو به پی سی نتورک خوش آمد میگم .
خنک کننده مورد استفاده خودتون رو مشخص کنید .
در صورتی که نرم افزار CPU-Z رو ندارید از اینجا دانلود کنید و سپس از سه تب CPU - Memory - SPD عکس قرار بدید .
نرم افزار Linx برای زیر فشار بردن سی پی یو - Download
نرم افزار Real Temp برای کنترل دمای سی پی یو - Download
عکس ها رو در IMG.ShahrsakhtAfzar.CoM آپلود کرده و برای قرار دادن عکس ها از Clickable Forum Code استفاده کنید .
قربانت نیما - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
ashkan408 (08-01-10), Mahdi_Moosavi (08-01-10), mohsen_star (08-01-10), Shahryar (17-01-10)
فن CPU واسه خودشه که یه دریچه مستقیماً به بیرون کیس داره، یه فن 12 کنار کیس هوارو داخل میده و یه 12 پشت کیس هوارو خارج میکنه. البته اگه منظورتون از خنک کننده اینایی بود که من گفتم!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ashkan408 در تاریخ 08-01-10 انجام شده است
بله منظورم همین بود .فن CPU واسه خودشه که یه دریچه مستقیماً به بیرون کیس داره، یه فن 12 کنار کیس هوارو داخل میده و یه 12 پشت کیس هوارو خارج میکنه. البته اگه منظورتون از خنک کننده اینایی بود که من گفتم!
اولین موضوعی که برای اورکلاک شمارو محدود میکنه رمهاتون هست که اصلا مناسب اینکار نیستند .
خوب برای شروع در بایوس به OC Guru برید و CPU Operation Speed رو به User Defined تغییر بدید ، سپس گزینه های مربوط به تنظیمات باز میشن و میتونید اونها رو تغییر بدید .
برای شروع کار Extrenal Clock رو برابر 300 قرار بده = 2100 مگاهرتز
Multiplier Factor باید برابر با 7 X باشه .
N/B Strap رو برابر 1066 قرار بده .
ضریب CPU : DRAM رو برابر 1:1 قرار بده .
Voltage Control رو به User Defined تغییر بده تا به ولتاژ ها دسترسی داشته باشی .
CPU Core Voltage رو برابر 1.2250 قرار بده .
DDR2 Voltage رو برابر 1.90 قرار بده .
MCH Voltage رو برابر 1.3 قرار بده .
Save & Exit .
وقتی وارد ویندوز شدی با CPU -Z فرکانس رو چک کن و نرم افزار Linx رو باز کن Times To Run رو 10 قرار بده و با Real Temp دما رو کنترل کن .
اگر سیستم استیبل نبود ولتاژ سی پی یو رو تا 1.3v مرحله به مرحله زیاد کن ، در صورتی که پایدار شد به همین صورت میتونی بری بالاتر .
امیدوارم خوب توضیح داده باشم .
قربانت نیما - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
AMD>INTEL (17-01-10), ashkan408 (08-01-10), Mahdi_Moosavi (08-01-10), mohsen_star (08-01-10), Shahryar (17-01-10)
ضریب CPU : DRAM توی 2تا گزینه 1:1ـه، یکی By SPD یکی DDR2 533 که روی اولی بود و من بهش دست نزدم،
CPU Core Voltage پیش فرض روی 1.3250 بود که نمیشد کمترش کرد و من بهش دست نزدم،
DDR2 Voltage پیش فرض روی 2.00 بود که من روی 1.90 گذاشتم،
---------------------------------------------
بعد از تغییرات وقتی برنامه Abit uGuru رو باز کردم کامپیوتر فریز شد و مجبور شدم ریست کنم (این برنامه با 7 و ویستا سازگاری نداره و با بدبختی نصبش کردم).
بعد از بوت CPU-Z رو چک کردم Multiplier Factor بین 6 و 7 در نوسانه، LinX هم خطایی نداشته تا حالا (هنوز ادامه داره)، دمای CPU هم حداکثر روی 55ـه و سیستم کاملاً پایداره.
--------------------------------------------
اولاً اینکه دستتون درد نکنه، دوماً چرا ولتاژ از اونی که شما گفتین بالاتره؟ سوماً برای قدم بعدی کدوم مقادیرو باید افزایش بدم؟
Extreme (09-01-10)
خوب عالیه .
ولتاژ هم از بی دقتی من بود من اسکرین شات CPU Z رو که دیدم حواسم نبود که سیستم در حالت C1E هست و ولتاژ دراپ خورده .
ولتاژ DDR2 رو به 2.1 افزایش بده و External Clock رو برابر 343 قرار بده ولتاژ سی پی یو رو 1.375 قرار بده .
و به همین شکل اگر روی 343 پایدار بود کم کم شروع کن به بالا بردن External Clock مثلا 3 تا 3 تا ، تا جایی که به نا پایداری بخوری و اگر دوست داشتی ادامه بدی میتونی باز ولتاژ بدی ولی پیشنهاد نمیدم برای 24/7 از 1.4V بیشتر بدی .
من فکر میکنم تا 380 رو موفق شی با همین ولتاژ ها . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال آخر اینکه یه جا خوندم که باید C1E و TM2 و EIST Function رو غیر فعال کرد من هرچی گشتم توی بایوس پیداشون نکردم. وقتی فعال باشن هم سیستم در صورت نیاز به حالت اور برمیگرده دیگه، درست میگم؟
نیما جان ببخش خیلی اذیتت کردم امروز. واقعاً ممنونم ازت.
|
دوستان داشتم این تاپیک رکورد از اول مرور میکردم یه جا دیدم که شهریار جان برای تست maxfsb از آقا مهدی خواسته بودن که ولتاژ gtl رو تغییر بدن میشه یکی از دوستان یه توضیحی بده که من برای maxfsb باید gtl رو چند بزارم؟؟؟ بیدون ست کردنش حد اکثر تا 433 تونستم برم
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
سلام
چند سوال مبتدیانه دارم
من از پروفایلهای ذخیره شده تو بایوس یکیش رو لود کردم میخوام بدونم از کجا بفهمم که الان سی پیو روی چند کار میکنه؟
برای بازگشت به حالت اولیه و نبودن سر حالت پروفایل چجوری عمل کنم
مرسی
آقا نیما این لینک رو تصحیح نمیکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینکش خرابه
لینکش سالمه ولی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینجا بگیر :
http://www.techpowerup.com/downloads...Temp_3.40.html
How long will I be waiting
To be with you again
Gonna tell you that I love you
In the best way that I can
I can't take a day without you here
You're the light that makes my darkness disappear
...
mohsen_star (17-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks