از راهنمايي خيلي خوبتون ممنون دستتون دردنكنه فقط يك سوال اين كه تو بنچ ماركا و سيستم تست ،سرعت سي پي يو رو 3.2 مي زنه ولي تو my computer - 2.66 مي زنه اين عيب نداره
از راهنمايي خيلي خوبتون ممنون دستتون دردنكنه فقط يك سوال اين كه تو بنچ ماركا و سيستم تست ،سرعت سي پي يو رو 3.2 مي زنه ولي تو my computer - 2.66 مي زنه اين عيب نداره
|
خیر مشکلی نیست این مربوط میشه به سیستم بهینه سازی ویندوز و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
ممنون فقط چرا از ي حدي هرچي فركانس سي پي يو بيشتر ميشه fps بنچ مارك بازيا كمتر ميشه
سلام چند تا سوال داشتم
اول در باره CPU 870 هست؟! نمیدونم باگ CPUZ هست یا واقعا این طور هست.
وقتی 870 هر 4 هستش فعال هست قاعدتا باید ضریبش بشه 23 اما ! می شه 24 هر چی هم کردم نشد بشه 23!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال دوم در مورد رم :
این 2150 با تایمنگ 102-20-7-8-7 اما کاراییش از 2200 8-8-8 کمتره ؟! چیه علت ؟ البته trfc رو تو 8-8-8 عدد68 ست کردم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگه این که اگه بخوام آن کور رو ببرم بالا راهی نداره که مثل 1366 بتونم ضریبشو تغییر بدم؟ یعنی مینی هست که این کار رو بتونه انجام بده؟ وسه سری 1156.
یه مشکل هم دار با cpu tweaker و مین DFI خودم. نیم دونم فقط مین من این طوری هست یا از ورژن نرم افزاره هست.
تو نرم افزار وقتی هر نوع تایمنگی ست می کنم بعد می خوام اپلای کنم اصلا اثر نمی کنه؟ و یه چیزی هم که متوجه شدم وقتی اپلای می کنم دیباگر مین که تا قبلش AA رو نشون می داد حالا 80 رو نشون می ده؟! البته هنگ نمی کنه.
meranzz (22-11-10)
سلام خسته نباشيد
مي خواستم بدونم ميني كه تا 1066 فركانس رم رو ساپورت ميكنه
با اور مي شه بالاتر از اين فركانس رفت يا اور فقط مخصوص خود رم هستش
با تشكر
بله میشه شما باید هم مموری رو بالاتر ببرید و هم ولتاژ پل شمالی مادر بورد رو
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
|
عرض سلام.
میخواستم بدونم این مادربرد و سی پی یو بدرد اور میخوره یا خیر.
core i5 760
asus p7p55d
میخواستم بدونم هدف چیه از اورکلاک،خوب دسترسی به قدرت بالاتره،ولی به چه دردی میخوره؟
سلام دوست عزیز...
مادربرد asus p7p55d یکی از بهترین انتخاب ها واسه اورکلاک سوکت 1156 هست
پردازنده هم بسته به بچ نامبرش و تست هایی که از قبل مشخص شده میشه نظر داد که واسه اورکلاک مناسب هست یا خیر...اما در هر صورت ضریب فرکانسش قفل هست .
هدف کلی از اورکلاک رسیدن به فرکانس های بالاتر و شناسایی پردازنده و قطعات مستعد و در نتیجه افزایش کارایی سیستم هست (به جای خرید قطعات گران قیمت تر)
اما این پایان اورکلاک نیست و در رده های بالاتر نیاز به خلاقیت و دانش بالایی داره که شامل هک مدارهای الکترونیک و بایاس ،مودینگ ،ساخت کولرهای مناسب و استفاده بهینه از کانتینر و LN2 ...میشه و این جریان حتی تولید کنندگان سخت افزار رو هم درگیر کرده که قابلیت های بالاتری رو برای این امر بکار بگیرند.
و همچنین از مسابقات بین المللی معتبر برخوردار هست...که بهترین های دنیا باهم به رقابت میپردازند.
(اورکلاک-اندرکلاک-انلاک-مکس FSB ... اینها مواردی هست که بیشتر مورد توجه کاربران این حوزه قرار میگیره.)
HoT PuRsUiT (24-12-10), Labyrinth (25-12-10), Mahdi_Moosavi (24-12-10), mehrdad_ab (25-12-10), Shahryar (24-12-10)
ممنون عزیز.کامل بود دی:
خوب این بج نامبر رو من از کجا پیدا کنم؟روی جعبه سی پی یو هست؟
مادربردمم مدل دقیقشP7P55D LEهستش،پاورمم خیلی بالاتر از نیاز سیستم هست فکر کنم به درد بخوره واسه اورکلاک..
885گرین هستش.
Over_Cracker (25-12-10)
خواهش میکنم.
بچ نامبر رو جعبه پردازنده اکثرا به صورت :FPO/BATCH #:xxxxXxxx مشخص میشه و روی CPU فقط اون هشت کاراکتر وجود داره که تشریح میکنم:
من از روی بچ نامبر پردازنده ای توضیح میدم که هم اکنون در دست دارم: INTEL E5500 3035A893
هر قسمت از این هشت کاراکتر بیانگر مطلب خاصی هست از کاراکتر اول شروع میکنیم که مشخص کنند کشور یا محل ساخت پردازنده هست و به صورت زیر تقسیم بندی میشه:
0=San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = Malaysia
Q = Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland
عدد 3 پردازنده من نشون میده که متعلق به Costa Ricaهست.
کاراکتر دوم بیانگر سال تولید هست و عدد 0 در پردازنده من مشخص کننده سال 2010 هست.
حالا باید دو رقم جدا کنیم و مشخص کننده هفته تولید پردازنده هست که در پردازنده من میشه هفته 35 ام از سال 2010 .
و چهار رقم اخر به عنوان LOT NUMBER و یا سریال تولید انبوه پردازنده هست:A893
کاراکتر A به عنوان STEPPING پردازنده نیز شناخته میشه.(با STEPPING مربوط به هسته یا ریویژن نباید اشتباه گرفته بشه)
خارج از گود:
"یک سری کاراکتر دیگه هم روی جعبه با مشخصه S-sPEC:XXXXX هست و خود حروف روی پردازنده نوشته میشه که مشخص کننده STEPPING هسته پردازنده هست و روی پردازنده من به صورت:SLGTJ نوشته شده که معادل استپینگ R0 هست."
من بر اساس تستی که رو این پردازنده انجام دادم تشخیص دادم که بچ نامبر مناسب و ویفیر هسته از کیفیت خوبی برخوردار هست و حالا با اشتراک گذاشتن بچ نامبر به انتخاب کاربران کمک میکنم.
شما بچ نامبر پردازندتون را مشخص و در موردش سرچ کنید که مختصات پتانسیل اورکلاکش دستتون بیاد.
SSA NEWS TEAM
HoT PuRsUiT (25-12-10), Labyrinth (01-02-11), Mahdi_Moosavi (25-12-10), mehrdad_ab (25-12-10), mohamad70 (17-02-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks