لطفا پروفایل کاملتون را بگید ( DRAM Clock Skew و ... )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
لطفا پروفایل کاملتون را بگید ( DRAM Clock Skew و ... )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
HWBOT Crew
ممنون آقا مهدی عزیز حتما تست می کنم نتیجه رو می گم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تک کاناله امتحان نکرده بودم که می کنم...!!
از تنظیمات بالا همه رو تست کردم البته در حالت 2 کاناله! جز ولتاژ دادن به Fsb
این بار از یه فن هم واسه رم ها استفاده می کنم...
اگه منظورتون جزئیات تایمینگ رم هست که باید بگم چند پست قبل توضیح دادم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showpost.php?p=118351&postcount=29در بایوس تایمینگی که واسه رمها نشون می ده در حالت نرمال 3-3-6-42-4-15-5-5-5 هست...
جز این بازم سوالی بود در خدمتیم...!!
با تشکر از دوستان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
عرض کردم خدمتتون که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تنظیمات DRAM ( نمیدونم P5K-E کدومش را داره ) ولی معمولا DRAM Clock Skew ، و خیلی تنظیمات دیگه برای رم توی مادربرد های حرفه ای هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
HWBOT Crew
حمید...!!!!!!! ببخشید منظورم امیر بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا آقا شهریار P5k-e چنین گزینه ای واسه رم نداره تنها واسه Cpu & NB داره...
تنها گزینه اضافی که واسه اورکلاک رم داره Dram static read هست و transaction booster که باید واسه کل سیستم باشه...
در کل P5K-E بورد نسبتا حرفه ای ولی در عین حال قدرتمند محسوب می شه... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(باس 537 تجربه شده...!!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 7 میهمان)
Bookmarks