دوست عزیز نسبت خاصی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MT_Acm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورکلاک باید قدم به قدم و با حوصله پیش بره
شما هر بار پردازندتون رو بین 100 تا 200MHz اور کنید . بعد وارد ویندوز بشید و با نرم افزارهای استرس مثل WPrime حدود 15 دقیقه
پردازنده رو تحت فشار قرار بدید اگر با بلو اسکرین یا ریست و هنگ مواجه شدید باید به پردازنده 50 تا 100 میلی ولت ولتاژ بیشتر بدید و مجددا تست بگیرید. ( در ضمن مواظب باشید ولتاژ از حدود 1.55 ولت فراتر نره که خطر داره !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
به یاد داشته باشید که با افزایش FSB فرکانس رم هم افزایش پیدا خواهد کرد که باید از طریق DRAM Multiplier یا گزینه مشابه فرکانس رم رو نزدیک
به فرکانس اصلیش نگه دارید والا باید به رم هم ولتاز بدید تا باعث ناپایداری نشه.
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 20-08-11 انجام شده است
nothing is as it seems
wprime رو اجرا میکنم این ارور رو میده http://www.pic.iran-forum.ir/images/...7ghjeavjya.jpg
بعد تو اور کردن بقیه تنظیمات رو رو حالت اتو بزارم ؟
ممنون از دوستان
تنظیمات رو تا چه حدی بالا بردین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MT_Acm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفاً دوباره شات بزارین .
با نرم افزار OCCT قسمت Linpak بزارین پردازنده 20 مین کار کنه
اگر ارور داد ، از CPU-z ( قسمت cpu-memory-sdp ) و قسمت سنسور برنامه اورست در حالت فول لود ( هنگام تست ) شات بزارین .
پ.ن:
تو آخرین شاتی که گذاشتن ، سیستم اور شده هست ، درسته ؟
فرکانس رم رو روی 800 تنظیم کنید . بیش از حد بالا رفته که باعث ناپایداری میشه .
خیر دوسته عزیز اور نیست http://www.pic.iran-forum.ir/images/...2oejcvx1t6.jpg ولی باز اون برنامه wprime ارور میده
امروز میرم یه Fan Cooler Master Hyper212plus میگیرم اورو شروع میکنم .
ببخشید من انقد سوال میپرسم بعضی مواقع کهاور میکنم از بازی میپره بیرون و اروره close the program رو میده و موس رو صفحه دسکتاپ فریم فریم حرکت میکنه ماله cpu usage بالاست ؟ چی کار باید کرد ؟
ممنون از همه
آخرین ویرایش توسط MT_Acm در تاریخ 21-08-11 انجام شده است
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MT_Acm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما اور رو شروع کنید ، ببینیم چی پیش میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MT_Acm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد می کنم قبل اور یکبار ویندوزتون رو عوض کنید و درایورها رو هم در صورت امکان با آخرین ورژن ارائه شده نصب کنید .
بایوس رو هم اگر ورژن جدیدی براش ارائه شده ، آپدیت کنید و دمای کارت گرافیک رو هم موقع بازی بیان کنید .
aدرایور ها و بایوس اپدیتن
دمای کارتم هم تو بازی 85 درجس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MT_Acm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتو همه بازیها اینجوریه ؟بعضی مواقع کهاور میکنم از بازی میپره بیرون و اروره close the program رو میده و موس رو صفحه دسکتاپ فریم فریم حرکت میکنه ماله cpu usage بالاست ؟ چی کار باید کرد ؟
مثلاً Pes2010 که بازی می کنید هم اینجوریه یا مثلاً Callof 6 که بازی میکنید اینجوری میشه ؟
call of 6 va 7
تنظیمات گرافیکی رو روی پایینترین حد بزارین . گرافیکتون توان بازی با تنظیمات بالا رو نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MT_Acm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین میزان مصرفی Cpu رو هم روی low تنظیم کنید .
بریم سراغ مشکلات اورکلاک تا این تاپیک از موضوع اصلیش خارج نشه .
درود بر شما ...
ببخشید میشه یه برنامه برای کنترل دور فن در حالته اور کلاک معرفی کنید .
با asus pc probe نمیشه با اور کلاک فنو کنترل کرد ممنون .
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks