ممنون که جواب دادین اما مین من گزینه ای برای تغییر CR نداره این ولتاژی هم که دادم اخرین ولتاژی هست که می تونه اعمال کنه فکر کنم مشکل از مینه برای اور ساخته نشده هر چقدر هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
ممنون که جواب دادین اما مین من گزینه ای برای تغییر CR نداره این ولتاژی هم که دادم اخرین ولتاژی هست که می تونه اعمال کنه فکر کنم مشکل از مینه برای اور ساخته نشده هر چقدر هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
|
با سلام...
دوستان من بدجوری گیر کردم لطف می کنید راهنمایی کنید...؟؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دو ماژول 1 گیگ رم Ocz سری Gold دارم با فرکانس 800 و تایمینگ 12-5-5-5 ...
این رم ها در فرکانس 1000 و تایمینگ 16-5-5-5 با ولتاژ 2.3 کاملا پایدار هستند... تست استرس رم occt پاس می شه!
در فرکانس 1040 و تایمینگ 18-5-5-5 با ولتاژ 2.3 هم می شه گفت 98% پایداره...!! با اینکه تست استرس رم occt ارور می ده ولی تست های superPi & wPrime کامل پاس می شه... حتی پوینت هم گرفتم!
نکته جالب این جاست که این رمها با ولتاژ 2.3 به بالا (2.35 & 2.4) به شدت ناپایدار می شن.. در همین 1040 با ولتاژ بالاتر از 2.3 ویستا به هیج وجه بوت نمیشه...!!!
تغییر تایمینگ به 20-6-6-5 یا 24-6-6-5 هم تاثیر نداره...!
به هرحال مشکل من اینه که با این رم ها از 1040 بالاتر نمی تونم برم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در فرکانس 1066 با همون ولتاژ 2.3 که تست می کنم در لود ویستا گیر می کنه (صفحه سیاه می مونه)... ولتاژ بیشتر هم ناپایداری میاره! افزایش تایمینگ هم بی تاثیره... حتی 24-7-7-5 رو هم تست کردم...!!!
در بایوس تایمینگی که واسه رمها نشون می ده در حالت نرمال 3-3-6-42-4-15-5-5-5 هست... اینم شات مموری ست...!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهم نیست چه تایمینگی باشه ولی اگه راهنمایی کنین تا به فرکانس 1100 برسم با این رمها و ویستا بالا بیاد و پایدار باشه احتمالا بتونم با این E6550 به فرکانس 3800 برسم...!!
من با FSB set تونستم 3710 رو ست کنم (ولتاژ cpu هم مناسب بود!) ولی تا CpuZ رو باز کردم ریست کرد...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه راهنمایی کنید کمک بزرگی می کنید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورقی:
راستی Dram static read & transaction booster در بایوس مین های ایسوس به چه منظوری استفاده می شه؟؟
اولی باید واسه پایداری رم باشه, درسته؟؟ آیا تاثیر هم دارن؟؟؟
با سپاس بی کران...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به اینکه کاملا با بایوس مین آشنا هستم این ها رو میگم
اول از همه این رو بگم ولتاژ رو بالاتر از 2.35 نده به هیچ عنوان
تایمینگ رو هم بالای 5.5.5.18 نده چون کلا حساسیت داره به تایمینگ بالا
وقنی با اون تایمینگ بالا نمیاد بیارش پایین تر یعنی مثلا برای 1066 بزار 5.5.4.8 ببین با ولتاژ 2.15 بالا میاد یا نه ( احتمالش زیاده )
Dram Static Read رو غیر فعال کن
Transaction booster رو هم بزار اتوماتیک
NB هم بزار 1.40
ولتاژ شارژ هم بزار 1.0
این رو تست کن جواب رو بگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Good Luck
ARA-RF (12-10-09)
این رو یادم رفت بگم حتما بایوست رو بروز کن چون توی نسخه 1202 تنظیمات بهینه شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدممنون امیر جان حتما تست می کنم می گم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فکر نمی کنی 2.15 واسه 1066 کم باشه...؟!
ولتاژ شارژ هم منظورت clock over-charging بود دیگه...؟؟؟ 1000mv...؟؟
نسخه بایوسم هم 1012 کردم سر همون مشکلی که دما رو زیاد نشون می داد با نیروانا...!! اگه جواب نده 1202 رو می ریزم... دیگه چاره ای نیست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر فراوان... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر جان تست کردم متاسفانه جواب نداد... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس 1202 رو هم ریختم ولی بازم تاثیر نداشت...
هرچی که گفتی انجام دادم ولی سیستم بوت نشد...!! ولتاژ پایین بود...!
با 2.2 هم بوت نشد... همین طور با 2.25... ولی با 2.3 بوت شد...!
5.5.4.8 هم موثر نبود...!! همین طور 5.5.5.12 تنها با 5.5.5.15 بوت شد... ولی ناموفق...!!
در آخرین تلاش با فرکانس 1066 و ولتاژ 2.3 و تایمینگ 5.5.5.18 و NB 1.55 و charging volt 1000mv باز هم لود ویستا ناموفق بود و سیستم ریست شد...
فعلا که فرصت خرید و تعویض رم ندارم بدجور به فرکانس 1100 احتیاج دارم...
مشتاقانه منتظر راهنمایی دوستان هستم...
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
این رم های OCZ رو من اصلا قبول ندارم چیزای زیاد خوبی نیستن به نظرم برو از یکی یک رم قرض بگیر حتی شده یک گیگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تهران بودی که خودم مخلصت هم بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و رم هام رو در اختیارت میگذاشتم ولی ...
تو هم مثل من به دیوار خوردی من فن ندارم تو رم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کاشکی تهران بودی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius (19-12-08)
یکی از رم ها رو در بیار و به صورت Single Chanel تست بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تایمینگ ها رو هم تست کن :
5 - 6 - 6 - 21 2.3v
5 - 6 - 6 - 18 2.3v
NB Voltage : 1.55v
Fsb Termination Voltage : 1.4v
cpu spread spectrum : Disable
سعی کن هوای اطراف رم ها خنک باشه ، از سرمای کنونی هوا بهترین استفاده رو بکن . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حالت Single Channel ولتاژ های بالای 2.3v رو برای Dram دوباره تست کن .
.
.
....
......
لطفا پروفایل کاملتون را بگید ( DRAM Clock Skew و ... )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ممنون آقا مهدی عزیز حتما تست می کنم نتیجه رو می گم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تک کاناله امتحان نکرده بودم که می کنم...!!
از تنظیمات بالا همه رو تست کردم البته در حالت 2 کاناله! جز ولتاژ دادن به Fsb
این بار از یه فن هم واسه رم ها استفاده می کنم...
اگه منظورتون جزئیات تایمینگ رم هست که باید بگم چند پست قبل توضیح دادم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showpost.php?p=118351&postcount=29در بایوس تایمینگی که واسه رمها نشون می ده در حالت نرمال 3-3-6-42-4-15-5-5-5 هست...
جز این بازم سوالی بود در خدمتیم...!!
با تشکر از دوستان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks