دراگون.امني نايت.اسليترين گارد سلام.محمد جان من مخلصتم در بست.کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟جلو این هیروها تو 3 به 3 چی بگیریم
Printable View
دراگون.امني نايت.اسليترين گارد سلام.محمد جان من مخلصتم در بست.کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟جلو این هیروها تو 3 به 3 چی بگیریم
devillll جان سلام . 3 تا هیرو باگ جلوت هستش !!! من فکر کنم تیم ناگا سایرن و شادو فایند و نایت استاکر بتونن کار مفیدی انجام بدن . نایت رو واسه اسلایترین گارد میگم . البته این نظر منه . حالا بگو کی به نظر من اهمیت میده :lol:
البته اینجوری که : ناگا تور روی دراگون بنندازه و با شادو 2 تایی و هر چی سریعتر دراگون رو کیل کنن . ممکنه تو این زمان امنی نایت لول 6 کنه واسه همین قبل از این کار باید نایت استاکر امنی رو انتی لول کنه با f . ولی نایت بلافاصله بعد از انتی لول کردن امنی باید مستقیم بره رو اسلایترین گارد ( به شرطی که شب باشه ) و اون موقع میمونه امنی نایت که اونو هم میشه 3 تایی بزنینش ( اگر هم یکی تون تو این دعوا کیل شد 2 تایی باز میشه یه کاریش کرد ) ولی این قصه که من تعریف کردم به زبون ساده هست . ولی در عمل باید خیلی سریع این کار و بکنین . مثلا همون اول شادو با مجیکهاش به کمک تور ناگا 2تایی باید ایکی ثانیه دراگون رو نابود کنن .
سلام
آقا سول کیپر .نکرولایت و المنتال چطوره جلوشون
سلام شادو جان . خوبی شما .
اقا من با نکرو لایت موافقم ولی باید تو تیمتون یه هیرو داشته باشین که انتی لول کنه . یا سایلنس کنه مثه سایلنسر . چرا؟ معلومه چون سول و المنتال تا 6 رو یکی بزنن امنی هم 6 میکنه و اونموقع یعنی هیچ . ولی اگه یه هیرو داشته باشین که سایلنس کنه عملا امنی نایت هیچ کاری تو بازی نمیتونه بکنه . ( اصولا من فک کنم امنی جلوی هیروهایی مثه ترکسس یا سایلنسر یا دیت بروفت که لول سایلنسی دارن چه تو بازی تک به تک چه بازی گروهی هیچ کاری نمیتونه بکنه ) .
اینم باز نظر منه که مثه همیشه به درد نخور و بی اهمیته :1. (11)::1. (20):
چاکر همه ی بکس
آقا ببخشید من دیر جواب میدم
یه دوم اگه تو بازی باشه خیلی خوبه برا درگیری ها!!!! اولین کسی که باید بکشیدش امنی نایت نامرده!! تا وقتی اون باشه، پوزیشنشون باگه، بدون اون پوزیشن باگ نیست، هرچند هیروهای دیگه باگن!! اگه یه دوم بندازه رو امنی نایت و بکشیدش نصف راه رو رفتید. بقیه ی نظرات دوستان رو کاملا تایید میکنم
سلام دوستان . من هم با نظر mustekeer موافقم . و میشه به جای سایلنس یا انتی لول کردن امنی اونو دووم کنین .
ممنون بای
سلام دوستان
آقا من المنتال رو واسه همین گفتم چون تو درگیری صد در صد با لول 3 یکی رو از صحنه محو میکنه میشه 3به 2 و با لول 6 یکی دیگه رو میترکونه سول کیپر هم با اتک میخوره اونارو نکرو هم خون که نصف شد میکشه
المنتال لول 2 شو رو امنی نایت میزنه اول اگه اون ضد لول بود رو یکی دیگه میزنه هر کاری کنن 3 به 2 میشه بعد 6 که کرد میشن 3به 1 تازه لول آخر امنی نایت فقط واسه اتکه نه واسه لول پس اگه امنی هم 6 کرده باشه باز از لول دمیج میخورن تازه اونجا اگه المنتال و نکرو هکس هم بسته باشن یکیشون یا هردو
دیگه کاری نمیشه کرد المنتال لول یکشم که رو یکی بندازه دیگه میشن 3v0
من المنتال رو پیشنهاد کردم چون تقریبا همون سایلنس رو میکنه ولی شدید تر
چاکر همه برو بچ
اقایون
ما در بست مخلص همه هستیم
یه 4 روز مخابرات ما ترکیده بود ما اینترنت نداریم
ممد جان ما کوچکتیم
اقا میلاد یا باید این بد دهنیا رو تحمل کنی یا تو هاستای درست حسابی بری که اگه فحشبدی بن میشی
البته اونجا یه مشکل داره که اگه بد هم بازی کنی بن میشی من خودم تو هاست یکی از دوستای صمیمیم بخاطر اینکه سالنس بودم نتونستم با ترینت 6 کنم الان واسه 2 هفته بنم:love:
ولی ما هر وقت شما بگید ان میشیم شما دستور بدبد
اقایون با عرض ارادت ولی من میگم اگه تو بازی همون اول دراگون رو هی خفت کنید (گنگ) اون زیاد پا نمیگیره به شرطی که مدنس یا بوک نره
که اگه بوک بره کارتون تمومه همرو میترکونه
ولی من ایتمایی که میگم براش تا لول 16 داشته باشه بسه
لایف استیل و کرتیکال کوریاس همین براش بسه