6.54 هم اومد دان کنید
Printable View
6.54 هم اومد دان کنید
اسم اینگلیسی شو لطف میکنی بگی!:1. (38):نقل قول:
منظورش Manta Style هست. که بنده هم تایید میکنم، نظرات سهراب معمولا عالین!! منتا کلا آیتم خاصیه که برای بعضی هیروها خیلی خوب جواب میده، وگرنه دیگه باترفلای و اینا رو که همه میتونن توصیه کنن!!نقل قول:
اسم اینگلیسی شو لطف میکنی بگی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مپ 6.54 هم میتونید از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دانلود کنید. همونطور که سهراب عزیز فرمودند.
انگار تاپیک یک مقداری فعالتر شده که از این بابت، از همه و مخصوصا سهراب جان تشکر میکنم!!
حاجی ما 4کرتیم ما شرمنده نکننقل قول:
مانتا واسه این پیشنهاد میشه چون اتک پلاس رو سایه هاتم استک میشه طرف یه بلت میشه 4 تا اتک میخوره نه مانا داره در بره نه میتونه مجیک بزنه :great:
آره مخصوصا اینکه مانا برنش کامل جواب میده
من تا بخوام 3 تا از این ببندم رو هیروم بازی تموم شده:lol:
مرسی
ببین نه اینکه 3 تا منتا ببندی!! یدونه که ببندی، وقتی روش کلیک کنی هیروت دو تا ایلاژن از خودش میگیره و میشه 3 تا که تا یه مدت محدودی میمونن. اختیارشون هم دست خودته.
:great::great::great:ما تازه کاریم دیگه مرسی:cool:نقل قول:
خیلی چاکریم آقا... این چه حرفیه!! اصلا به مدت زمانی که بازی میکنی ربطی نداره... اگه خوب و درست تمرین کنی قول میدم سر یک ماه بتونی به درجات بالا برسی!!
سلام دوستان گل من
شرمنده یه مدتی نبودم آخه قسم خورده بودم تا وایرلس نگیرم ......
حالا گرفتم.
دیگه در خدمتیم دیگه...هاهاها
نمیدونید تو این یه مدتی که به این تاپیک نیومده بودم دیوونه شده بودم ولی دیگه گذشت
راستی آیدی من تو جی جی sh@2 هستش آخه هر آیدی که خواستم بسازم قبلا بود این رو ساختم
زیادی حرف زدم
راستی یه قرار بزارین بازی کنیم