میگم که من الان میرم این ریپلی رو ببینم ببینم Cao تو Warcraft frozen رو بازی نمیکنی؟(منظورم مپ های دیگس نه دوتا)نقل قول:
Printable View
میگم که من الان میرم این ریپلی رو ببینم ببینم Cao تو Warcraft frozen رو بازی نمیکنی؟(منظورم مپ های دیگس نه دوتا)نقل قول:
اومدم بازی رو ببینم نشد! پچم 1.22 ولی مثل اینکه پچ شما 1.21 هستش البته بهتر شد بازی رو ندیدم میدیدم و با بازی خودم مقایسه میکردم اینطوری میشدم:gasp: پشیمون میشدم از اینکه اومدم سمت دوتا:lol: ولی بیشوخی چرا ایران اصلا به روز نیست؟ چرا همه پچ 1.22 رو دان نمیکنن؟
سلام به همهنقل قول:
نه عزیز من از وار فقط دوتا رو بازی میکنم ولی اگه خواستی بگو وارباز شاخ زیاد داره چیزی میخوای بپرسی بهت میگن
نه عزیز ما هم چیزی بارمون نیست این رو همین جوری گذاشتم بچه ها نظر بدن در مورد بازینقل قول:
تو ایران کمتر کسی بازی رو نصب میکنه همه کپی پیست میکنن تو کپی پیست هم اپدیت به فایل اگزه گیر میده واسه همینه اگه شما راهی سراغ داری بگو ما هم استفاده میکنیم:1. (38):
ها؟! من؟!!! به خدا من نبودم!! من هیچ وقت نمیگم شیش قوی کن!! من میگم آقانیمز!!! یا رزآبی!!!نقل قول:
جان اگه منظورت از 6 قوی کن bloodstone هست که اون ربطی به 6 نداره.
من پچ وارکرافتم 1.20 هست برای همین نمی تونم ریپلیتو ببینم:whistle:
بعدش هم فکر نکنم آقانیمز 6 شدوفیند رو قوی کنه... من دقیقا منظورم رو گفتم... با لول 1 باید بکشی... به ازای هر دو مرگ، یک روح به شیشش اضافه میشه...
آقا من دیشب اومدم سهراب رو دیدم آنه... پی ام فرستادم ولی خبری نشد... همه جا رو هم گشتم ندیدمتون!! به هر حال حیف شد... ایشالا سری بعد. ریپلی رو هم میبینم با اجازه
مخلص همه ی بکس
سلام بچه های گل.خوبین.آقا ما ریپلی ها رو میبینیم نظر میدیم.منم میخوام یه ریپلی بذارم.البته نخندین بهما.فعلآ
سلامنقل قول:
آقا من این ریپای رو نتونستم ببینم نمیدونم چرا ولی ارور میداد که مپ رو تو یه فولدر باید قرار بدیم که من هم دقیقا همون کار رو کردم ولی نشد
تو فولدر دانلود هم باید قرار بدی هم تو فولدر مپ:cool:نقل قول:
سهراب جان من الآن دارم ریپلیت رو میبینم!! عجب چیزی بود یدونه مولتی کست زدی به ونجیفول!!!!!!!! لامصب یدونه بیشتر نخورد!! موهای زائد بدنم فر خورد!!!!!!!!!!!!! :gasp:
سهراب جان همین الآن دیدم ریپلی تموم شد!!
عجب اگرمگی ای بود!! جون من قلقی داره به ما هم بگو!! آمریکایی بود نکنه؟!!!!!!!!!
بچه ها هرکی این ریپلی رو نبینه نصف زندگی دوتابازیش به فناس!! سهراب نامرد دست کم نصف لولهاش مولتی کست میشه تو این بازی!!!!!!!!! :lol:
ما نوکریم حاجی قلق چیه شانسه
چت بچها رو میخوندی؟
اینم حالا ببین
اول بازی یه دونه هم نمیزنه ولی اخرش صدای همه در میاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ما نوبیم میدونم ولی این رو واسه اونایی که اوگر رو دوست دارن و پی ام میدادن با اوگر چیکار کنیم گذاشتم بهر حال مارو واسه نوب بازی مسخره نکنید:love: