ممنون بابت خوش امدگويي
1-من kharwarbaz تو p30 هستم !:wink:
2-cao ميخوام 1v1 بازي كنيم با هم ..كي ان ميشي ..البته من نوبما !!:give_rose:
Printable View
ممنون بابت خوش امدگويي
1-من kharwarbaz تو p30 هستم !:wink:
2-cao ميخوام 1v1 بازي كنيم با هم ..كي ان ميشي ..البته من نوبما !!:give_rose:
بابا همه مارو بردن شما هم بیا ببر ما که نوبیم این که دیگه خط و نشون نداره:whistle:نقل قول:
من امشب تا صب انم بیا
خوش اومدی رفیقنقل قول:
-من kharwarbaz تو p30 هستم !:wink:
سهراب واقعا دمت گرم... واقعا شما هستی که این تاپیک رو سرپا نگه میداری... خیلی ممنونم ازت بابت ریپلی ها
ما کوچکتیمنقل قول:
سهراب اون ریپلی ژئومنسر رو دیدم!! عجب بازی ای شده بود بعد از اون دابل دمیج!!! میدونی؟! اگه یه وایپر و یه تانک درست حسابی داشت تیم یک، میتونست یه کارایی بکنه... کلا ژئومنسر ساخته شده که همچین پوزیشنهایی رو له کنه... خداییش خیلی هیروهای پنیری برداشته بودن تیم یک!!!!!!!!!
اگرمگی رو هم دیدم... نه به فضاحت بازیهای قبلی، ولی همچنان خفن مولتی بود!!!!!
ممنون از توجهت به بازی
مهبد تو بازی با ژئو بازی کرد اول بازی خوب کار شد و اخر بازی ما فقط نگا میکردیم:whistle:
همه رو پاره پوره کرد
سلااااااام . منم از p30 اومدم بیرون. اخه بی حال بود اونجا.
امیدوارم منه حقیر رو تو جمعتون راه بدین
راستی viper میزنه یا tiny ؟ ( شوخی کردم بابا وا3 مزاح بود ( شاید مزاح رو اشتباه نوشته باشم))
بای تا های
راستی cao_cao
دمت جیلیز ویلیز . دمت هات . ببین دارم replayها رو دانلود میکنم و ممنون از اینکه تک خوری نمیکنی . از بقیه هم میخوام تکخوری رو کنار بزارن و هر چی دارن رو کنن . من خودم اگه چیزی داشتم حتما میزاشتم . نه اینکه ندارم . دارم ولی همش رو از خود شما دوستان تو p30 گرفتم .
کسانی که مثه cao_cao با معرفت هستن اگه ما تشکر هم نکنیم بازم اخر اینکه replay رو دیدیم یه ایولی و دس مریزادی تو دلمون بهشون میگیم . ممنون از همه
باباییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییی
سلام
cao جان من قصد جسارت نداشتم ..(خط و نشون) فقط گفتم با هم بازي كنيم
+++
خيلي حال داد سهراب جان !
يه پيشنهاد كسايي كه Gg بازي ميكنين بياين يه قرار بزاريم با هم بازي كنيم..فك كنم 6 نفري بشيم !
hoseyn جان شما هم خوش اومدي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ممنون از اينكه ميخوايد منو اينجا تحمل كنيد .2 شما هم gg بازي ميكنيد ؟
HF
تحمل چیه رفیق؟ من چاکر کل بچه ها هم هستم... این کلا یک ضرب المثل معروفه... هر کسی میخواد مثال بزنه، چاکر بودن من رو مثال میزنه!!
من خودم قبلا جی جی بازی میکردم ولی الآن داداش کوچیکم با اکانت من بازی میکنه، بازیش هم بد نیست... بازی کنید باهاش بد نیست