با blade master که حال نمیکنم ولینقل قول:
nightstalker من اینارو میبندم
1 boots of speed
2 3 4 lol 3x cleaving attack
5 heart of...
6 هر چی شد
Printable View
با blade master که حال نمیکنم ولینقل قول:
nightstalker من اینارو میبندم
1 boots of speed
2 3 4 lol 3x cleaving attack
5 heart of...
6 هر چی شد
نمیدونم چرا بچه ها نیسن. رد اسپات عزیز
واسه نایت استالکر پا چوبی(پاور ترید) .سنگ یاشا.کلوینگ اتک.هرت.ساتانیک.ماسک آف مدنس.پتک بش(استان).من به شخصه یه پاچوبی با ماسک آف مدنس میبندم.بعد اگه تونستم کلوینگ اتک. و بعد یه پتک بش.اگه هیرو لولی بود یه آواتورم حال میده.کسی از این حملات در نمیره(البته به جز وید.دراگ.ن نایت و اسلیترین گارد.اگه چیزی میخوای بدونی بگو خودم در خدمتم
آقا شرمنده من چند وقته گرفتارم نمیرسم اینجا بیام... ببخشید
واسه بلید مستر، خیلی آیتما میشه بست، از کریتیکال و لایف استیل گرفته، تا سنگ یاشا و آی آف... ولی یکی از مواردی که خیلی کم من دیدم دو تا اسپلشه!! که هر موقع دیدم کسی این رو بسته، باگ شده... البته به پوزیشن مربوطه ... مثلا اگه مگنیتور تو پوزیشن باشه، میشه دو تا اسپلش بست... تو یه بازی فان که چند ماه پیش دیدم، یکی واسه بلید مستر، دو تا اسپلش به علاوه ی ریفرش رفته بود!! مگنیتور جمع میکرد، بلید مستر با دو تا شیش، همه رو میریخت پایین!! :whistle:
تایید شدید پست بالا.
2 تا کلیوینگ+ساتانیک+کریتیکال=ب گ شدنش!
سلام دوستان .
بلاید مسسسسسسسسسسسستر !!!!!!!!
1. باتل فیوری ( splash )
2. باتر فلای
3. power tread
4. ساتانیک
5و6 دلبخواه خودتون ( ولی اگه من باشم یکی از این دو اینونتوری خالی رو حتما یه ونگارد میزام .)
با این اینونتوری اسکلتون تانک رو هم با اینونتوری فول میزنین تضمینی ......................................
بلاید مسسسسسسسسسسسستر
نایت استالکر !!!! به قول یکی از دوستان اصغر شبرو :party:
1. power tread
2. سنگ و یاشا
3. بشر
4. اگه طرف هیرو میل باشه ( نزدیک زن ) یه رترن دمیج و اگه رنج باشه ( دور زن ) یه ونگارد و اگه مجیک زن باشه مثه تورنومنتد سول یه هود
5و6 دلبخواه
( چه ایتمهای بی خودی گفتم ) :great:
بای تا های
مرسی سعید جان... حالا که اینطوره تایید شدید این پست شما!!!!!!!!! :love:نقل قول:
تایید شدید پست بالا.
2 تا کلیوینگ+ساتانیک+کریتیکال=ب �گ شدنش!
منو نمیگی که؟!!!!!!!!!! آیتمات هم خوبن مخصوصا اون دلبخواه ها!نقل قول:
نایت استالکر !!!! به قول یکی از دوستان اصغر شبرو :party:
سلام بچه ها من dsl ام وصل شد
كسي پايه نيست ؟
ممنون
فعلا
سلاااااااااااام
mustekeer جان سلام :love: . اره خوب همین دلبخواه ها خیلی خیلی خیلی مهمن . میدونی چرا . اخه بعضیا هستن ایتمهای اجق وجق وا3 هیرو میبندن . مثلا یکی از دوستام . دوتا خوب بازی میکنه اونم فقط با رازور . حتی بقیه هیرو ها رو اسمشونم نمیدونه . ولی همین رفیق ما میاد و وا3 رازور داگون قرمز و ایتم مانا میبنده :lol: . مثلا من فک کنم وا3 نایت هکس بد نباشه ( شوخی کردم ) .
مرسی بای.................................:11():
دمتون گرم...