اقا سهراب و بقیه دوستان سلام
اقا سهراب اره من ار p30اومدم اینجا . یکی از دوستان در اونجا ادرس اینجا رو وا3 اقایی به نام T_AVA_STATIC گذاشته بود و گفته بود همه اونجا هستن ( یعنی اینجا هستن ) منم اومدم دیدم همه اینجا هستین و عضو شدم .
اسم من حسین هستش چاکر برو بکس دوتا .
بازی رو بردم چه جوری ؟ توضیح میدم !!! ولی اول یه چیزی .
اقایون وا3 نظر همگیتون احترام قایلم .لی یه چیزی میگم امتحان کنین . با یکی از دوستانتون بشینین و اینی که میگم رو امتحان کنین . یکیتون ترکس برداره اون یکی رازور . وا3 ترکس باچوبی ... 2 تا باتر فلای ... ونگارد ... کریتیکال کامل و مانکی بار ببندین ( یعنی تمام اینونتوری که امروز من داشتم ) وا3 رازور هرچی عشقتونه ... اونوقت ببینین کی اتکرش بیشتره ؟ باور کنین تو بازی کاملا معلوم بود ترکس اتکر تره . حداقل اینو حتم دارم که اگه اتکرتر نبود کمتر از رازور هم نبود . امتحانش مجانیه حتی بعد بازی هم چنبار امتحانش کردیم . طرفمم کم کسی نبود . وا3 مسابقات داخلی شیراز سر اون خیلی دعوا میشه . ضمن اینکه فرست بلاد رو هم از من گرفت . ولی خوب فک کنم اتک اخر هایی که به یونیت دادم باعث بردم شد هم خوب دلار در اووردم هم طرف رو به گریه انداختم بس دی نای یونیت گرفتم .
ولی بازم از همه شما ممنونم و ممنونم .
اقایون یه خواهش دارم . من میخوام gg بازی کنم . ولی اصلا ثبت نامش و از اینکارا رو بلد نیستم . اگه محبت کنین و منو راهنمایی کنین ممنون میشم . از طریق چت . my id : hossein_elninio0o هر شب 12 به بعد انلاینم . ممنون باز هم
باباییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییی