سلام خدمت همه ی دوستان
ببخشید که زیاد فعال نیستم تو تاپیک، یه مدتیه درگیری شدیدی تو این ای ریپابلیک پیدا کردم که همون یه ذره وقتم تو نت رو میگیره... شرمنده خلاصه
اما اول از همه به رفیقمون KATZONG خوش آمد میگم امیدوارم اینجا بتونم از وجودشون اینجا هم استفاده کنم
بعد جواب این رفیق عزیزمون حسین...
ببین عزیز جان، کلا وقتی میخوای ببینی با چه هیرویی میتونی یک هیروی خاص رو بزنی، اول هیروی موردنظرت رو آنالیز کن ببین چیکارس! مثلا رزور یک هیروی صرفا کاملا اتکره!! یعنی اتکش رو ازش بگیری دیگه هیچی نیست! خوب پس شما باید از رزور اتکش رو بگیری. حالا چجوری عرض میکنم...
یکی از روشهای خوب، ونگارده برای این کار. که روش دفاعیش به حساب میآد. این برای اول بازیه... ولی به هیچ وجه من بیشتر از دو تا ونگارد رو توصیه نمیکنم. چون درصد شانس بلاکش تقریبا فرقی نمیکنه با سومی... به هر حال، این روش دفاعیه و چون اول بازی از رزور ضعیفتری، خیلی خوبه که ببندی
روش دوم، دیسیبل کردنه (disable) یعنی از کار انداختن. مثلا بولت و استان و بش و اینا. که خوب ترکسکس هیچکدوم رو نداره. بنا براین باز به آیتم عالی پیشنهادی سهراب میرسیم. یعنی هگس که برات دقیقا لازمه آخر بازی. خوب این روش، روش هجومیه. چون وقتی هکزش میکنی نوبت اتکای تو میشه... اون هم بقول یارو، بدون اسپیشل ابیلیتیز!!!!!!!!!!
یک روش دیگه، کند کردنه... ترکسکس یکی از بهترین هاس تو این کار! یادت باشه از اول بازی تا جایی که مانات جواب میده باید روش Bonus بزنی... تا شل بشه و اینجوری تقریبا لول 3 رزور رو با لولت خنثی کردی...
یک روش دیگه میسه... که خیلی مهمه.... فکر کن یارو زارت و زورت داره اتکت میخوره و تو هیچکدوم رو دریافت نمیکنی... بهترین آیتم میس باترفلایه... بعد رادیانس که تو این بازی ولش کنی بهتره... ویندواک رو توصیه نمیکنم... پس آیتم بیلدآخربازیت به نظر من میتونه این باشه:
دو تا باترفلای... ترواول... 2تا ونگارد... هگس... مانکی ... البته آخر بازی دیگه ونگاردها فقط برا قشنگین
بعد حواست حتما به پاورآپها باشه... اگه دابل دمیج پیدا کنی، با هر دابل دمیج باید یه کیل بگیری... چون ترکس با دابل دمیج، خیلی وحشتناکه بخاطر لول سه اش!!! البته معمولا np میدون تو بازی تک به تک
البته این نظر این بنده ی حقیر نوبه و نظر بقیه بچه ها رو بیشتر توجه کن!
سهراب راستی شنیدم با داداشم بازی کردی!! چطوره بازیش؟
مخلص همه ی بر و بکس... فعلا