بچه ها اگه میشه تو جی جی قرار بذاریم بازی کنیم اینجا در مورد بازی بحث کنیم تا نقاط ضعف و قوت مشخص بشه
Printable View
بچه ها اگه میشه تو جی جی قرار بذاریم بازی کنیم اینجا در مورد بازی بحث کنیم تا نقاط ضعف و قوت مشخص بشه
ابته این هم خوب حرفیه سهراب جاننقل قول:
محمد جان ما قصد جسارت نداشتیم
ما فقط کفتیم نمیخواییم پست بیهوده بدیم و الکی بار صفحات رو زیاد نکنیم همونطوری که این اتفاق تو پی30 افتاد اگه دقت کرده باشی من از اون اول بودم ولی جایی که ضرورت نداشت و کل کل الکی بود پست ندادم
اینجام هر وقت بحث مهمی پیش بیاد ما هستیم
ولی در کل ما خیلی 4کریم
ما دربست مخلص شما هستیم
من موافقم... هر زمانی که تعیین کردید اینجا اعلام کنیدنقل قول:
دست شما درد نکنه بابت پیشنهاد خوبتون
سلام بچه های گل.ما که اینترنت که بشه بازی کرد در اختیار نداریم نمی تونیم بیایم.حالا شما بازی کنین ه مام خبر بدین همه چیز رو.یا علی
خیلی حیف شد دویل جان، چشم هر خبری شد همینجا میگیمنقل قول:
سلام بچه های گل.ما که اینترنت که بشه بازی کرد در اختیار نداریم نمی تونیم بیایم.حالا شما بازی کنین ه مام خبر بدین همه چیز رو.یا علی
:11(): :11(): :11():
ویرایش:
آقا یه سری هم به اون ور تاپیک ای ریپابلیک بزنید... بعضی از بچه ها درخواست دعوتنامه کردن و چون ایمیل نداده بودن نتونستم دعوتشون کنم. لطفا ایمیلتون رو ذکر کنید. امروز هم روز انتخابات ریاست جمهوریه... خیلی مهمه که امروز عضو بشید تا شرکت کنید تو این انتخابات
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام دوست من مگه شما دیال نداری؟نقل قول:
با دیال هم میشه بازی کرد اگه هاست خوب باشه البته با یکمی دیلی ولی میشه بازی کرد:give_rose::great:
سلام.سهراب جان e1 دارم با 56 kb سرعتش بد نیست اگه میشه راهنماییم کن چی کار کنم؟چه سایتی برم؟چی کارا کنم؟ممنون
سلام به همه ی برو کاراته گل :11():
اول از همه به خودم که در کنکور قبول نشدم تبریک میگم :1. (21):
این چند روزی هم نبودم به این دلیل بود که خودم رو بعد از اعلام نتایج کنکور روی ریل قطار بسته بودم اما تا پیدام کردن دیر شد
شوخی کردم
من قبلا با اینترنت ایرانسل به اینترنت وصل میشدم اما از اول این ماه اینترنتش از حالت مجانی در اومده و پول میندازه و منم دیگه نمی تونم بیام
البته زیاد غصه نخورید چون یه کافی نت داره کنار خونمون را میفته دیگه بچه محل و . .. .. ....
اصلا شاید مخشو ترکوندم رفتم هونجا جی جی بازی کردم
دویل جان خوب درست بخون تا مثل من 19 هزار نشی از ما نصیحت
سلام ارادت داریم Alien جان اشکال نداره ایشالا سال دیگه.چشم حتما.بچه ها اینترنت پر سرعت گیرم اومد سایت بدین و توضیح واسه چگونگی بازی؟؟
ALIEN جان، شما که رتبه ات تاره خیلی هم خوب شده!! من دو سال پیش که اولین بار کنکور دادم، رتبه ام شد 97 هزار!! و دیگه کنکور ندارم!! شما الآن خیلی جا داری هنوز
دویل جان، باید بری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]و جی جی کلاینت رو دانلود کنی، بعد یه اکانت بسازی و با جی جی کلاینت لاگین کنی. بعد یه تنظیم کوچولویی رو انجام بدی و دیگه کلاینتت کاملا آماده ی بازیه...
سلام به همهنقل قول:
دویل جان همینی که محمد جان گفت
اکانتت بساز بیا تو رووم ایران
من رو هم ادد کن
cao-caox
:give_rose: