اون روزی که این تاپیک رو زدم به فکرمم خطور نمیکرد که بتونم تمام بچهای پی 30 وردو اینجا جمع کنم
حالا که اینجا 35 صفحه شده خوشحالم که از بحپای اضافه خود داری میشه و هیچ کل کلی نیشت بر خلاف اونور
همه واشه به اشترک گذاشتن اطاعات میان ممنون از همتون
Printable View
اون روزی که این تاپیک رو زدم به فکرمم خطور نمیکرد که بتونم تمام بچهای پی 30 وردو اینجا جمع کنم
حالا که اینجا 35 صفحه شده خوشحالم که از بحپای اضافه خود داری میشه و هیچ کل کلی نیشت بر خلاف اونور
cao cao جان من که پیشرفت اینجا رو نتسجه زحمات خودت و محمد جان میدونم امیدوارم موفق باشین
سلام به همگی
حسین جان، تبریک میگم که بردی... مهمترین چیز اینه که خودت خوب بازی کردی بدون شک... وگرنه با بهترین آیتم بیلد هم اگه بد بازی کنی، حتما میبازی! اونم تک به تکنقل قول:
بازی رو بردم
ضمنا تو ایریپابلیک هم گیفتیدمت. (ببخشید سهراب جان، بجون خودم اسپم نیست!! قاطی حرفام گفتم!)
دویل جان مرسی از پیشنهادت... ولی این کاری که میگی، نیاز به یه چیزی داره به اسم کنترل یونیت!! که بیشتر دوتابازها توش مشکل دارن. باید خیلی تمرین کرد برای این کار که شما میگی... ضمنا، دراگون نایت فقط مجیک کش میشه... اصلا حتی فکر شیش نکرولایت هم نباش!! تو بازیهای تک به تک، ضعیف ترین هیروها اونایین که همچین شیش هایی دارن. کلا تا اونجا که عقلم یاری میده، هیروهایی که مجیک رو بصورت اسپم وار میزنن میتونن دراگون نایت رو ببرن. البته به نظر من دراگون نایت از اون هیروهاییه که اگه دست صاحابش (یعنی کسی که باهاش خیلی خوب بازی میکنه) بیفته، تک به تک اصلا باخت نداره. ووید هم همچین حکایتیه.نقل قول:
وب من با نکرولایت یا همون پیرمرد خودمون راحت میندازمش.ببین کتاب همین که 2 تا جونور ظاهر میکنه رو میبندی ...
سلامنقل قول:
با سلام
اول از مدیر این سایت تشکر می کنم که این سایت جالب رو ساختن
و دوم از دوست خوبم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تشکر می کنم که این سایت رو به من نشون داد.
آقا خیلی خوش امدی
مرسی شدو جان از اینکه خوندی مطالب این جانب حقیر رونقل قول:
ولی سول کیپر اگه پا بگیره کمتر هیرویی میزندش من فکر میکنم ایتم مساوی سول کیپر ترکسس رو میخوره
یعنی خیلی دیگه شاخه اصلا باگه!!!!!!!!
ووید هم عمرا بتونه تینیو بزنه چون دوتا اتک بده استان میشه هیچ کاری نمیتونه بکنه جلوش
راجع به سوسک هم اینکه هیرو های میل رو راحت میزنه چون هم مانا میسوزونه که با مجیک نمیشه کاری کرد هم اینکه لول 3 سوسک 40% ریترن هست دو تا هم که ببنده میشه 80% ریترن واقعا سخته جلوش ایستادن
ترکسس راحت سول کیپر رو تک به تک میزنه!!بیشتر از همه بخاطر سایلنس و شلش... و همچنین، اتک وحشتناکش! به هیچ وجه هم سول کیپر نمیتونه پول دربیاره تا فول آیتم بشه.
ضمنا اگه کسی جلوی وویدت تینی رفت موقع کشتنش با یه آواتار همه چی حله!! حالا هگس رو نمیگم!!!!!!!!:party: ووید نه تنها تینی رو میزنه، بلکه از روش هم رد میشه!!
گفتم که، بانتی هانتر شیشش رو میندازه رو نروبین ویور و همه جا میبیندش. ضمنا، میتونه ویند کنه و دنبالش کنه. لول اتک آخر از راه دور (!) هم داره!! چیز دیگه لازم نیست برای ترکوندن نروبین ویور!!
نکنه تو منظورت از سوسک، نروبین اساسینه؟! اگه منظورت اونه که خیلی هیرو ها میزننش با اینکه من خیلی دوستش دارم!! یکیشون همین رزور!! درسته که گفتم خیلی پول مفتیه ولی یه وقتایی خوب جواب میده!! یکی دیگشون اسپکتر
ضمنا این بحث تک به تک اینقدرام بد نیست! من خودم خیلی چیزا برام یادآوری میشه. ولی زیاد نباید روش مانور داد
سهراب این هیروی اول و آخر رو که گفتی ها، دلم به تاپ تاپ افتاد!!نقل قول:
چند تا هرو هستن که فول ایتم خیلی سخت میشه زدشون
وید دراگون نایت نایت استکر چوز نایت سول انتی میج بانتی بون فلچر ژئومنستر
آقا مگه من حرف دیگه ای زدم؟ گفتم که من نظرم رو میگم، و به حسین پیشنهاد کردم که نظر بقیه رو هم نگاه کنه... چیزی نگفتم که! من نمیگم ویند بده که! من میگم خیلی آیتمای بهتری هست. درسته که بازی گروهی برای ترکس یه آیتم فوق العاده اس. ولی تک به تک، من نمیپسندم.. حداقل جلوی رزور... به نظرم رزور هیچوقت نمیتونه به ترکسکس برسه. حالا چه با ویند چه بی ویند. جون نه شل داره نه بش نه استان. اگه بگی آی آف اسکادی، من هم میگم سایکلون!! کلا اینونتوری رو من اینجوری پر نمیکنم. البته هر کسی یه ایده ای داره و ممکنه استراتژی که شما جلوی رزور پیاده میکنی من پیاده نکنم و جاش یکار دیگه کنم و جفتش هم درست باشه! دلیلی نداره که الزاما یکیمون غلط بگیم!نقل قول:
محمد جان من نگفتم هر چی من بگم
اومدیم اینجا بحث کنیم و یه چیزی یاد بگیریم وگرنه منم میشینم خونه مپ ای بازی میکنم وهمه چی رو امتحان میکنم
ولی اینجا باید از تجربه بقیه استفاده کرد
ایتمای شما خوبه ولی دلیلتون رو واسه ویند بگین من دلیلم اینکه اول بازی که پول در اوردن سخته و کمتر باید بمیری با پول کم هم میشه اتکت رو برد بالا بخاطر لول 3 و هم اروم اروم میشه ایتم رو تهیه کرد
بعد میری سراغ مانکی و کرتیکال و باتل فلای بخاطر اتک اسپید زیاد اگه 2 تا هم کرتیکال بزنه بسه یارو با اون همه دمیجی که خریدی و بونز دمیج لول 3 میترکه اگر هم داشتی میمرد ی ویندو میپیچی
ولی خداییش دمت گرم... خیلی بیشتر حال میده اینجانقل قول:
من که کاره ای نیستم بابا (شخص خودم رو عرض میکنم!) تمرین خودت باعث پیشرفتت شده. اگه همینجوری ادامه بدی، قول میدم راحت از من یکی که جلو میزنینقل قول:
cao cao جان من که پیشرفت اینجا رو نتسجه زحمات خودت و محمد جان میدونم امیدوارم موفق باشین
راستی بچه ها یادتون نره!! من چاکر تک تکتون هستم!
سلام دوستان
با کمک محمد جان من یه چند روزی هست که دارم توی Garena بازی میکنم.:love:
ولی خیلی از محیطش بدم میاد!!!!!
همش دارن فوش میدن به هم!
همینه دیگه 20 تا بچه 10-14 ساله که بریزن به هم همین میشه! گرچه همچینم کوچیک نیستن ولی رفتارشون اینطوریه!
خلاصه دهنمونو سرویس کردن!:1. (28):
می خواستم ببینم شما با من بازی میکنید؟:wink:
البته اگه کسی خواست بازی کنه فقط لطفا 30 مین زودتر من رو جمع نکنه :1. (38)::1. (38):
ببین محیطش قبول دارم جالب نیست. ولی حال میده خدایی!! کسی بهت چیزی گفت اسم ماها رو بیار همه چی حله!!!!! یه تماس با آیدی من بگیر فردا بگو ممد گفت هر چی گفتم گوش کن!!!... داداشم باهاش آن میشه... با همون آیدی که یبار بهت دادم... musketeer ... ایشالا همه چی حله... هر کاری داشتی کلا به آیدی من بگو داداشم انجامش میده برات... اگه انجام نده عمه اش رو میبرم زیر علامت سوال!!!!!!!!! :gasp:نقل قول:
اقا راجع به ترکسس سول کیپر بلاخره شما 4 تا سول کیپر بیشتر از ما پاره کردی!!!! رو حرفت حرف نمیزنمنقل قول:
ولی ووید تینی باید یه بار باهم بازی کنیم
راجع به سووسک هم من منظورم نروبین اساسین بود چون نروبین ویور مورچست!!!!!!
شما گفتی سوسک من فکر کردم لابد من دارم تو این چند سال (یه سالم نمیشه!) اسم این دوتا رو اشتباه میگم. من نگفتم هیروی خیلی قوی هستش گفتم هیروهای جلوزن جلوش تو تک به تک مشکل دارن و صحبت شما هم کاملا درسته که ریزوز میزندش
بازم ممنون ازت
من چاکرتم همونطور که میدونی...نقل قول:
ببین ووید و تینی خیلی قضیه ی معروفیه... هر وقت بگی حاظرم بازی کنیم... مثل قضیه ی ووید و ترول میمونه... دست کم پنج شش باری اینا رو تست کردم. ووید تو بازی تک به تک از هیچ هیرویی بازی رو نمیبازه. شاید اول بازی یکم کم بیاره. ولی آخر بازی بقدری وحشی میشه که حتی تو بازیهای گروهی بازی رو تکی جمع میکنه، چه برسه به یه هیرو. وقتی ووید آیتمهاش رو داشته باشه، فقط تو یه هگس هر کسی رو میکشه!! ضمنا میدونستی اگه کسی رو هکس کنی و آخرین لحظه های دراومدنش از هکس، کورنو بندازی روش، در نمیآد از هکس تا آخر کورنو؟ :1. (27):
اون سوسک و مورچه رو راستش جایی نشنیده بودم!! مرسی که یادم دادی... ولی من نمیگم CL ضعیفه... برعکس... فوق العاده قویه... مخصوصا بازیهایی که هیروهای پنیر توش زیادن!
اقایون سلام . منم نمیدونستم بازی تک به تک نباید روش مانوور بدیم اینجا . اوکی . واز همه شما بابت بحث ترکس رازور و کمکتون ممنونم . هر چند که من خودم از بازی تک به تک بیشتر خوشم میاد . نه اینکه از بازی گروهی بدم بیاد . نه . حتی حالی که بازی گروهی میده تک به تک نمیده ولی خوب من اینجوریم ( مونگولم میدونم :1. (5):) .
ولی حالا که بحث ترکس سول هستش تو رو خدا من هم یه نظر بدم :lol: شادو جان من به نظرت احترام میزارم ولی در نظر بیار سول 2 تا بشر ببنده با یه باتر فلای . وبا 2 غش 3 اللیونش از اون کوچه بشتی بیادو خفتت کنه . اونموقع من ترکس باشم میشینم گریه میکنم . ضمن اینکه لول 6 سول فراموش نشه و به نظر من مکمل لول 6 سول اینه که یه دونه داگون قرمز تو جیب بغلیت به عنوان برگ برنده بزاری ( مانا هم کم نمیاری با داگون قرمز ) مثلا ترکس بزنه هلت شما بشه 500 اونوقت سول بیاد 6 و داگون بزنه !!!!!! چی میشه ؟؟؟؟؟؟
البته این نظر منه و همه اینا به این مربوطه که سول دلار جمع کنه و اگر نه من هم میگم ترکس از رو سول رد میشه . :1. (40):
سلام سلام سلام توجه توجه.ما اومديم(آخه ديگه به ما توجه نميشه lol)
محمد جان من گفتم پيشرفت اينجا ثعني پيشرفت سايت.خودم که پيشرفت نکردم.در اون موردم که گفتي ميدوني که نوکرت رقيب نداره.از همه ميبازه.انگار هوس کردي يه دست تک به تک باهام بزني.ولي به خودت فحش ميدي که چرا با من بازي کردي
آقا دراگون نايت و ويد هيروهاي خودمن.همه چيز تاييد ميشه اين دوتا همه رو ميزنن :d
نه خدايي تو مپ هاي جديد ديگه دراگون رقيبي نداره.ما فقط الآن با همون شيوه اي که گفتم تو بازي چند به چند جلوشو ميگيريم.ولي ويد خيلي ضعيف شده خدايي.محمد جان من که ديگه تا مجبور نشم ورش نميدارم.حالا شما اگه از تيني بردي ريپلي بذار ببينيم.با هر کي که يکم بازي بلد باشه.بعد باز روش کار ميکنم.
فعلا هيروهاي دراگون.امني نايت.اسليترين گارد تو بازي 3 به 3 تو تيم ما مد شدن.اگه ترکيبي جلو اينا بلدين بگين
البته با ويد گاو ليچ زديمشون.ولي دهنم سرويس شد.خيلي بازي خفني بود
يا حق
خیلی چاکریم حسین جان... ببین، فکر میکنی ترکس سول کیپر رو ببینه گریه میکنه؟! اول یه چند ثانیه اینجوری وای میسه:whistle: بعد اینجوری میکنه که سول بترسه :1. (38): بعد یه چهار تا اتک به Bonus ول میده به هر کی خورد، خورد!! ایلاژنه که تابلو شده حالا هیچی... حالا ترکس یه قیافه ی خشن به خودش میگیره و بصورت جدی این بار اتک میکنه!! بعد سول کیپر داگونش رو برمیداره که بعد از شیش کردن بزندش تو صورت ترکس... چشمت روز بد نبینه!! ترکس سایلنس میکنه و درگیری به خوبی و خوشی با کشته شدن سول کیپر به پایان میرسه. البته اگه سول آیتماش خیلی بیشتر باشه دیگه به داگون و شیش و اینا نمیکشه!! ولی معمولا ترکسس یکی از بدتری کرم بریزاس و نمیزاره هیروی روبروش پول در بیاره...نقل قول:
اقایون سلام . منم نمیدونستم بازی تک به تک نباید روش مانوور بدیم اینجا . اوکی . واز همه شما بابت بحث ترکس رازور و کمکتون ممنونم . هر چند که من خودم از بازی تک به تک بیشتر خوشم میاد . نه اینکه از بازی گروهی بدم بیاد . نه . حتی حالی که بازی گروهی میده تک به تک نمیده ولی خوب من اینجوریم ( مونگولم میدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) .
ولی حالا که بحث ترکس سول هستش تو رو خدا من هم یه نظر بدم :lol: شادو جان من به نظرت احترام میزارم ولی در نظر بیار سول 2 تا بشر ببنده با یه باتر فلای . وبا 2 غش 3 اللیونش از اون کوچه بشتی بیادو خفتت کنه . اونموقع من ترکس باشم میشینم گریه میکنم . ضمن اینکه لول 6 سول فراموش نشه و به نظر من مکمل لول 6 سول اینه که یه دونه داگون قرمز تو جیب بغلیت به عنوان برگ برنده بزاری ( مانا هم کم نمیاری با داگون قرمز ) مثلا ترکس بزنه هلت شما بشه 500 اونوقت سول بیاد 6 و داگون بزنه !!!!!! چی میشه ؟؟؟؟؟؟
البته این نظر منه و همه اینا به این مربوطه که سول دلار جمع کنه و اگر نه من هم میگم ترکس از رو سول رد میشه .
دویل جان، بنده صد در صد اول از همه مخلص شما هستم. اصلا من مخلص شخصی شما هستم داداش!!نقل قول:
سلام سلام سلام توجه توجه.ما اومديم(آخه ديگه به ما توجه نميشه lol)
محمد جان من گفتم پيشرفت اينجا ثعني پيشرفت سايت.خودم که پيشرفت نکردم.در اون موردم که گفتي ميدوني که نوکرت رقيب نداره.از همه ميبازه.انگار هوس کردي يه دست تک به تک باهام بزني.ولي به خودت فحش ميدي که چرا با من بازي کردي
آقا دراگون نايت و ويد هيروهاي خودمن.همه چيز تاييد ميشه اين دوتا همه رو ميزنن :d
نه خدايي تو مپ هاي جديد ديگه دراگون رقيبي نداره.ما فقط الآن با همون شيوه اي که گفتم تو بازي چند به چند جلوشو ميگيريم.ولي ويد خيلي ضعيف شده خدايي.محمد جان من که ديگه تا مجبور نشم ورش نميدارم.حالا شما اگه از تيني بردي ريپلي بذار ببينيم.با هر کي که يکم بازي بلد باشه.بعد باز روش کار ميکنم.
فعلا هيروهاي دراگون.امني نايت.اسليترين گارد تو بازي 3 به 3 تو تيم ما مد شدن.اگه ترکيبي جلو اينا بلدين بگين
البته با ويد گاو ليچ زديمشون.ولي دهنم سرويس شد.خيلي بازي خفني بود
يا حق
خداییش این تفاهمی که ما تو هیرو انتخاب کردن داریم، بچه ها باید حالشو ببرن!! ووید که قبول دارم ضعیف شده.. ولی هنوز تو خیلی پوزیشن ها، آخر بازی رو تعیین میکنه. یادش بخیر، همیشه حذفش میکردم قبلا!! ولی الآن نود درصد مواقع حذفش میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببین قبلا چقدر باگ بوده!!
امنی نایت خیلی هیروی باگیه. من گفته باشم. مثلا جلوی پروتکتور بر میدارن، تو شیش اون، شیش میکنن دست و سوت میزنن!!!!!!!!!!!! :1. (38):
چاکر کل بکس