چاكرم آقا سهراب...:give_rose::give_rose:نقل قول:
من جواد هستم..:give_rose::give_rose:آيدي تو p30 هم همين بود.....:whistle::whistle:
فال گوش واستاده بودم كه شنيدم بچه ها به اينجا كوچ كردن.......:lol::lol:
Printable View
چاكرم آقا سهراب...:give_rose::give_rose:نقل قول:
من جواد هستم..:give_rose::give_rose:آيدي تو p30 هم همين بود.....:whistle::whistle:
فال گوش واستاده بودم كه شنيدم بچه ها به اينجا كوچ كردن.......:lol::lol:
از اونجا که همه میدونید ریزور یه هروی پول در بیاره این که توش شکی نیست ولی من یه ایتم میگم اول قبل هر چیز این رو بشازید بهتر پول در میارید
شما اگه رادیانس بسازید با 6 تون استک میشه و همه یونیتا پول شما میشن
ما همچنان اینتر نتمون به خاطر مشکلات مخابراتی منطقه قطعه
cao cao جان جاش پتک برقی بری همین پولا درمیاری تازه کسی هم جلوت دووم نمیاره:lol::lol::lol::lol:
عزیزم بله چین هم همین کار رو میکنه ولی وقتی این رو داشته باشی اون رو زود تر میسازی و رادیانس اتکش به سانش ربطی نداره ولی چین تو لول یک که ضعیف هست و به شانس احتیاج داره و برای اپگرید به 2 باید 3300 هم خرج کنی چس میبینی رادیانس هم به صرفه تره هم ارزون تر و سریع تر هم پول درمیاری تا چین رو بسازی اون موقع هم اتک رو ککگرفتی هم 7% میس هم سریع تر پول چینت ردیف میشه:1. (26):نقل قول:
ما نفهمیدیم کی بحث پول خوری ریزور رو پرسید.سهراب جان همینجوری خودش گفت؟؟؟؟
آقا ریزور اصلا هیروی وبی نیس واسه 5 به 5 .اینو بگم.آره منم با رادیانس بیشتر موافقم هم پول همه کیپ ها رو میخوری.هم میشه آیتم های ارب افکت بهتری مثل سنگ و یاشا یا کولد اتک به جای چین واسه ریزور رفت
یا حق
نه حاجی یکی پی ام داده بود منم گفتم تو تاپیک جواب میدم
ببا کسیgg بازی نمیکنه id من khorzo
سلام همگی.بخاطر اطلاعاتی که میدین دستون درد نکنه.میشه بگید حالا مسابقات با چه مدی هست؟در ضمن میشه چنتا از قانوناش رو هم بگید.
یه چیز دیگه.اول بخاطر گذاشتن ریپلی ممنون.بعد چرا تو مسابقات مخصوصا خارجی ایتم(معمولا برانچ)رو دراپ میکنن؟؟:1. (27):
سلام hosseinelninio0o اگه گلستان میشینی.اول فامیلیتم س هست پس می شناسمت؟؟؟!!!:party::1. (5)::cool: