بله دوست عزیز ! هیروس اینتلجنس همیشه قوی نمی مونه ! و هیرو های اینتلجنس برای اول بازی خیلی خوب هست ! نه آخر بازی ! و اگه دقت کنید می بینید که 2تا هیرو Strength جلوی ما بودن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید من نوبم ، ببخشید !!! اما می خوام بدونم +149 برای یه هیروی اینتلجنس کمه ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن کی گفته وقتی در حال لاین پوش دادن هستی باید بری روشان بزنی ؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این رو هر دیگه کسی میدونه !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lich حتی آرمور نمی داد و من باید بهش می گفتم تا آرمور بده !
ملاحظه کردید که چند با نجاتش دادم ؟؟ هم نقش Support داشتم هم Nuke و هم Attacker !
Lich هرجا هیرو میدید 6 مینداخت و دلیلش هم این بود که زمان آماده سازیش پایینه ! درسته اما همون 6 رو می تونست با دقت بندازه که تاثیر گذار باشه !
lich سایلنس نمی کرد !!!!
Bookmarks