roozking جان حق با شماست ولی هر کی دوست داره تا بیاد با هم بازی کنیم.واعضای تیم هم بعد از یه مسابقه معلوم می شه (بنده هم مثل دیگر دوستان هستم و اصلا نمی گم که من از الان عضو تیم هستم چون بعد از بازی اساتید می بینن بعد عضو تیم مشخص می شه)
و یه نکته دیگه این که امروز Ir.Lord\Lord_td به لیست بنده اضافه شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و احتمالا یه هم تیمی جدید داشته باشیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و داره کم کم را می یفته و اون کسی نیست بجز>>>>>Destiny عزیز
و این هم یه ریپلای با ایشون توی روم 3 ایران
(به دلایلی 2v2رفتیم )
مپ:6.61
پچ:1.21
سردار: panda
http://www.multiupload.com/LQ94PXOKOO
(اساتید لطف کنن نظر یادشون نره)
البته یه نکته ی ریز توی بازی هستش که البته من گفتم اما اجرا نشد و هیچ سوع نیت نسبت به بنده نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نکته ی دیگه یادم رفته بود ایشون هم هستن (داداش محمد جان)musketeer
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 09-07-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
مهی جان من احتمال می دم td رفته باشین حالا چه مپیو نمی دونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohi951753 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
نه آخه خونه ي يكي از دوستامم ديده بودم قبلا اما اين ورژن جديد ترش بود به هر حال اگه كسي داره بزاره اگه زارين ممنون ميشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي چرا از مپ 6.61b استفاده نمي كنين ؟
راستش بنده متوجه نشدک که او مده!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohi951753 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
اهان پس اعضای تیم از بین یک لیست بلند و والا انتخاب میشن ... خوبه اینطوری بهترین ها معلوم میشن .
Jagvar (10-07-09)
|
panda خوب بود .. ولی اون Chaos Knight هر کی بود مثل اینکه خیلی تازه وارد بود .
Chaos Knight من بودم تازه هنوز یک هفته نیست شروع کردم من Dota بازی نمی کردم و تازه شروع کردم
ولی هرکسی خواست حاضرم DDay دو به تک بزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه یک هفته است شروع کردی پس خیلی خوب بود ... چون من تا 1 ماهه اول sang yasha رو نمیشناختم ... lol haha
یه ریپلی از خودم میزارم چون کسی نبود 3v3 استارت کردیم .
من تو این بازی Razor بودم که وسطای بازی switch کردم رفتم تیم 2 ...
خوشحال میشم نظرتون رو بگید .
http://rapidshare.com/files/254175649/Razor_GG.w3g.html
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks