برادر سهراب! ما مولتی کست زدن هات یادمون نرفته!! حالا میگی به شانس اعتقاد نداری، خب هیچی!! ولی یا یک قلقی داره یا هموت قضیه شانسه!!
لول6 بازی به ونجیفول با هیل پر یک مولتی کست میزد ونجیفول میترکید!! اونم اول لول 6 !!!!!!!!!
برادر سهراب! ما مولتی کست زدن هات یادمون نرفته!! حالا میگی به شانس اعتقاد نداری، خب هیچی!! ولی یا یک قلقی داره یا هموت قضیه شانسه!!
لول6 بازی به ونجیفول با هیل پر یک مولتی کست میزد ونجیفول میترکید!! اونم اول لول 6 !!!!!!!!!
|
محمد جان ما کوچیکتیم
قلق نداره یادته که ما چقدر در مورد ایم موضوع بحث کردیم هم اینجا هم تو تاپیک دشمن !! :) همش به شانس ربط داره عزیز ماهم یکمی میاریم بعضی موقع ها
محمد جان خودت انلاین نمیشی یه دست یه یاد قدیما بزنیم؟
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
سلام خدمت دوستان
تا حالا این دوستان ایدی شون رو دادن و کسایی که روی سرور garena ایدی ندارن ولی علاقه دارن بگن راه نمایی می کنیم :) (خیلی راحته)
Roozbeh71
jagvar
Ir.Lord
Lord_td
cao-caox
که همین طور که مشاهده می کنین چهار نفر هستیم
(محمد جان داداشت رو معرفی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
بنده این عزیزان رو براشون درخاست اضافه دادم اما نمی دونم چرا هنوز اضافه نشودن وقتی 5 نفر کامل شدیم یه سر بریم همدیگرو محک بزنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 08-07-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
اقای عزیز اگه میشه اسم ایدی من رو از The K!NG به Roozbeh71 تغییر بده ... ممنون
من تازه تو اين سايت ثبت نام كردم اما خيلي وقته با gerna واركرافت بازي مي كنم اين آيدي منه تو gerna:
mohi951753
اگه كسي خواست بگه قرار بزاريم با هم آنلاين بازي كنيمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها من حوصلم سر رفت از بس با سرور هاي خارجي بازي كردم چند تا از بچه ها پايه باشن با هم يه گيم بزنيم براي تنوع از سرورهاي خارجيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام خدمت دوستان عزیز
مثل این که یه هم تیمی جدید داریم (البته هنوز شروع به کار نکردیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
لیست اعضا به صورت زیر شد تا به الهان
Roozbeh71
jagvar
Ir.Lord
Lord_td
cao-caox
mohi951753
(بنده خودم مشکل دارم برای اضافه کردن دوستان توی لیست، من برا همه پیغام داد اما تا به حال یک نفر هم به لیست بنده اضافه نشده!!
cao-cao شما اگه می دونینی مشکل چیه کمکتون رو از ما دریغ نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
یه clan فقط 6-7 نفر باشن بسه ... دیگه فوقش 8 نفر ... که اگه کسی غایب بود اون یکی بجاش بازی کنه .
والا داداش من اکانتش تو جی جی همین musketeer هست! چون اکانت خودمه دادم بهش. مثلا فردا صبح یحتمل میاد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks