lolنقل قول:
شما لول 2 تون رو بندازید رو خودتون ببینم کی میخواد شما رو silence کنه ...
لول 2 رو میننداختی رو خودت میرفتی جلو با یارات فقط خون و مانا میدادی و Hex میکردی ...
Printable View
lolنقل قول:
شما لول 2 تون رو بندازید رو خودتون ببینم کی میخواد شما رو silence کنه ...
لول 2 رو میننداختی رو خودت میرفتی جلو با یارات فقط خون و مانا میدادی و Hex میکردی ...
ممنون از انتقادت .. اما .. شما میگی monkey .. وقتی هیروی طرف Storm مانای بی نهایت داره و با لول 6 خودش از هر کسی فرار میکنه من چرا مانکی برم ؟ shadow feind هم که هیچی ...نقل قول:
ایتم بعدی که گفتید Deso یا همون شمشیر خونی اگه میگرفتم که خب orb effect ایتم Eye of skadi از بین میرفت ...نمیشه که .
assualt هم شاید خوب بود ولی قبول کن تو بازی خیلی چیزا به فکر ادم نمیاد ...
در ضمن اینو از من داشته باشید واسه Razor هیچ چیز بهتر از sanj yasha + eye of skadi نیست .تو 5v5 مخصوصا
بنده یه چیز رو همیشه می گم و اون اینه که زمانی که فرصت دارین ازش استفاده کنید.نقل قول:
شما و دوستتون خوب یه چند مدت بازی رو تو دست گرفتین اما توی این مدت یه کم مغرور شدین و فکر کردین هنوز برنده خودتونین اول برم سر ایتم،من خودم هم مشکل دارم با این اینتلینس ها راستش:lol: و لی توی آخرای بازی شما باید دمیج خودتون رو بالا می بردین چون توی اون موقع از بازی ابتکار بازی با شما بود اما با و رداشتن فشار از حریف باعث شد اونا قوی شن
اما یه سوال چرا زمانی که رفیقتون روشن رو میزد شما نرفتین کمکش :1. (27):
می شه گفت اگه می رفتین و روشن رو شما می زدین بازی همچنان برده بودین .اما...
عزیزم دوست داری یه دست بازی کنیم ببینم چقدر میتونی هکس کنی؟نقل قول:
لول 2 اسمش انتی مجیکه من دیشب با ono reborn داشتم صحبت میکردم اونم تو بازی 3 به 3 هکس رو پیشنهاد نمیکنه نکنه شما apm شز ono
هم بیشتره؟
نکنه میگی من اول لنتی مجیک کنم بعد ارومر هزار بعد واستم ببینم یارام پر پر میشن؟
با ترول تو پچ جدید بازی کردی؟
بابا یکمی بازی کن بعد بیا نظر بده این چه حرفیی که میزنی
تو بازی که 3به 3 هست کل بازی هم شده گنگ تو میتونی 2700 جمع کنی؟
اگه بتونی که هیچی merlini باید بره جلو واست بوق بزنه!!! من تو این بازی دست کم 5 & 6 بار گنگ شدم
دوست من اینجا یه فرومه لطف کنید لین سایتها و فرومهای دیگه رو به صورت تگ قرار بدید این رو قوانین فروم میگهنقل قول:
نمیدونم میلاد کجاس اینجا انقدر بهم ریخته شده
روزبه جان بنده در مورد این که توی بازی خیلی چیزا تئی فکر آدم نمی آد یکم مخالفم، آخه اگه تو ی بازی آدم به فکر ایتم نباشه کی به فکر ایتم باشیم.باز این جا بر می گردیم به سخن cao-caox که: ایتم رو نسبت به موقیت رو باید ترکیب کرد.نقل قول:
و در مورد سانج و یاشا بهته بگم به نظر من اصلا به درد رازور نمی خوره حالا چه 1v1 چه 5v5 حالا نظر خودتون، هر کسی می تونه یه پیشنهادی بده
ولی در مورد آی آو اسکادی زمانی خوبه که شما تحت فشار نباشین و حریف داره از زیر دستتون در می ره نا اون موقه که استورم داره میاد وسط معرکع دوتا هیرو رو با هم می زنه عزیز (و این جاست که شاعر می فرماید: دمیج به از هر چه دگر هست:lol:)
من امروز بازی جگوار رو دیدم !
شما deny نمی کنی ؟؟
شما هیرو رو Attack to میزارین و اصلا" سعی در اتک آخر دادن نمی کنید !
شما یجا Double داشتین و به راحتی هر دو هیرو رو میزدین ، اما فرار کردین !
شما لول یک رو میزدین و در می رفتین !
Genomancer که در اوایل بازی بسیار ضعیف هست رو نمی زدین و ازش فرار می کردین !!
--------------------------------------------------------------
راستی اون شاهکار باز های کامپیوتری Nessaj کی بود ؟؟
در کل ببخشید که اینطوری میگم ! بازی ضعیف بود !
بله دوست عزیز ! هیروس اینتلجنس همیشه قوی نمی مونه ! و هیرو های اینتلجنس برای اول بازی خیلی خوب هست ! نه آخر بازی ! و اگه دقت کنید می بینید که 2تا هیرو Strength جلوی ما بودن !نقل قول:
شاید من نوبم ، ببخشید !!! اما می خوام بدونم +149 برای یه هیروی اینتلجنس کمه ؟؟؟ :1. (27): :1. (2):
در ضمن کی گفته وقتی در حال لاین پوش دادن هستی باید بری روشان بزنی ؟؟ :1. (27): :1. (27): :gasp: این رو هر دیگه کسی میدونه !!!! :1. (27):
Lich حتی آرمور نمی داد و من باید بهش می گفتم تا آرمور بده !
ملاحظه کردید که چند با نجاتش دادم ؟؟ هم نقش Support داشتم هم Nuke و هم Attacker !
Lich هرجا هیرو میدید 6 مینداخت و دلیلش هم این بود که زمان آماده سازیش پایینه ! درسته اما همون 6 رو می تونست با دقت بندازه که تاثیر گذار باشه !
lich سایلنس نمی کرد !!!!
اولا تو پچ جدید نیست بلکه مپ جدید هست ... پچ با مپ فرق داره ..نقل قول:
دوما اگه من 2700 تا جمع کردم چی ؟؟؟
سوما 5 . 6 بار گنک شد تقصیره منه ؟
قصد جسارت ندارم ولی همچین میگید reborn ono انگار ....
بچه ها قرار بذارید با هم بازی کنیم ... یه ساعتی بگید تو gg
دوستان اینجا برای انتقاد و خرف زدنه !
شما چرا با هم دعوا دارید ؟؟