اقا امروز یه بازی 1 بازی قشننگ تو Garena کردم ریپلیش رو گذاشتم ..
Patch 1.23 Map : 6.60b
تو این بازی من Rexxar, The BeastMaster بودم ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
اقا امروز یه بازی 1 بازی قشننگ تو Garena کردم ریپلیش رو گذاشتم ..
Patch 1.23 Map : 6.60b
تو این بازی من Rexxar, The BeastMaster بودم ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بچه ها من هفته ديگه دارم ميرم سفر راستي jagvar من امروز كامل تو گارنا هستم اگه ميتوني بيا با هم يه بازي كنيم:cool:
سلام به دوستان عزیز فردا دوشنبه دوستان سعی کنن همه بیان گارنا تا یه بازی گروهی بزنیم ببینیم کی چند مرده حلاجه، دوستان حتما اینجا اعلام کنند که فردا می تونند بیان یا نه .
ویه نکته دیگه بنده فرد از صبح ساعت 9 در خدمت دوستان هستم
(هواستون باشه همه از سرور 4 بیایین داخل)
من فردا 10-11صبح تو گارنا منتظرتم .. فقط اونجا باشی ها ...
سلام خوبین بچه های گل؟دوستای ما انگار نیستن؟کنکورم تمام شد.رتبمم 563 .انگار تاپیک جذابیت قبل رو نداره.آقا سهراب و محمد جان انگار فقط هستن.ما چاکر تمام بچه ها هستیم.راسی اول مهر دیگه میام شیراز یا تهان.یه کلنی واسمون جور کنین:give_rose:
آقا من یه مشکلی با پچم دارم آخر های نصبش می گه war3.exe خرابه دوباره نصب کن دوباره نصب می کنم همین ارور رو میده پچم هم 1.21)full) هستش
بابا من اومدم همين امروز مسافرتمون يكم طول كشيد و مسيرمون به كلي تغييير كرد من تا يه 10 روز ديگه adsl هم وصل ميشه و باهاتون يه بازي مي زنم راستي كه wow بازي مي كنه؟بگه منم wow بازي مي كنم بگه تا با هم همكاري كنيم البته اگه سرورمون يكي بود راستي چرا اين قدر تاپيك خلوت شده هيچ كس چيزي نمي گه؟:1. (28):
راستش بنده که خیلی سرم شلوغه درگیر تمام مساعل هستم دیگه به بازی نمی رسم ولی دوستان دیگه رو نمی دونم.
انشاالله که مسائلم زودتر حل شه در خدمت دوستان باشم.
دوستان دیگه هم لطف کنند ریپلای بزارید و نظر بخواهید توی چند مدت قبل خیلی وضعیت خوب بود اما یهو همش ول شد
منتظر شروع دوباره هستم
خودم هم از پشت پرده هواتون رو دارم
:love:
منم زیاد بازی نمی کنم ! درگیر کلاس ها ریاضی و زبان ایتالیایی هستم و آحرای اسفند می رم که دیگه هیچ وقت ایران بر نگردم !!!!:party:
سلام به همه دوستان.
من با یکی از دوستام دوتا حیثیتی میزنیم من رازور اون shadow field(nevermore) معمولا میبوردمش ولی جدیدا ایتم linkens sphere رو میبنده اون مجیک قویه من بهش اثر نمیکنه...پیشنهاد میکنین چی ببندم تو بازی جواب بده.یا چه روشی بازی کنم؟؟؟؟
لطفا یکی کمک کنه...ممنون