این هم یک Replay از بازی 3 به 3 من ، Jagvar ، RoozKing و ...
http://www.multiupload.com/XJDVTIFDY8
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها من دوباره مي گم كه بازيم تو دوتا در حد اساتيد نيست من تازه سه هفته و نيم هست با دوتا آشنا شدم اما خيلي وقته با gerna بازي مي كنم(همون طوري كه قبلا گفتم)اما معمولا تو نقشه هاي خود بازي بوده و هيچ وقت فكر نمي كردم نقشه هاي غير اصلي اين قدر جذاب تر از نقشه هاي خود بازي باشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم یک Replay از بازی 3 به 3 من ، Jagvar ، RoozKing و ...
http://www.multiupload.com/XJDVTIFDY8
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من که همش لگ بودم هیروم خودش راه میرفت lol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-5 بار نزدیک بود Drop بشم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته از نت خودم بود .
من دیشب بازی دوست عزیزمون cao زو دیدم !!
جدا" بازی قشنگی بود و من لذت بردم از بازیشون !
به عنوان یک هیرو Int. هم در نقش هیرم Support خوب بازی کردن و هم در مواقع نیاز Attacker خوبی بودن !!
دوستان کم لطفی کرذم گفتن بازیشون خوب نیست !
----------------------
بسیار قشنگ اتک آخر یونیت می دادن ! خیلی خوب deny کردن !
بلاک بسیار خوبی داشتن با هم لاینیشون !
multicast شون هم که خیلی chance بالایی داشت ! لذت بخش بود !
تو جنگ ها هم خیلی خوب هیرو برای اتک دادن انتخاب می کردن که هیرو های مهمتر زود از درگیری خارج بشن !
----------------------------------------------
Destiny جان من اگه می دونستم تویی همچون حرفی نمی زدم ! چون تو تازه شروع کردی !
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه ! نه ! اشتباه نشه ! من نگفتم من حرفه ای هستم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما به عنوان کسی که اطلاعات زیادی در باره بازی داره و اکثر بازی های استراتژیک رو انجام داده نظرم رو گفتم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Enemy در تاریخ 15-07-09 انجام شده است
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
Jagvar (14-07-09)
کی قراره بازی انجام بشه ؟؟؟
دوستان احتمالا هفته آینده مسابقه رو راه بندازیم
کسایی که تو هفته آینده وقت دارن بگن، روز و ساعتش هم بگید تا ببینیم چی می شه
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
مسابقه ؟؟؟
باا بیاین اول بازی دوستانه انجام بدیم بعد حرف مسابقه بزنیم !!
|
پایه مسابقه هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کنکور دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیشه بازی دوستانه کنید فعلا ... مسابقه رو بندازید بعد از 2 مرداد ... اخه 2 مرداد کنکور دارم .
دوستان عزیز مسابقه تعیین سطح هستش نه مسابقه با دیگرونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روزبه جان شما کدوم کنکور رو دارین؟مگه چیز دیگه ای هم مونده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل برا هفته بعد آماده باشینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks