karizma (30-10-08)
کاربر شهرسختافزار
هشت ماه!!!!!!!! بابا قدیمی!!
من به مسجد سپردم شما رو هم گیفتی کنه که ولنست سریع بیاد بالا.
خلاصه خیلی دمت گرم که کمک میکنی عزیز، ایشالا به جبرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون هشتاد درصد هم نوش خودت و صاحبکارت! ایشالا تو تمرین نظامی هم همینجوری بزنی!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
karizma (30-10-08)
ممنون فقط این مسجد که گفتی کجاست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جبران نمیخواد وظیفس !
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیفت هارو الان دیدم واقعا ممنون
آخرین ویرایش توسط karizma در تاریخ 30-10-08 انجام شده است
Musketeer™ Pro (30-10-08)
پس لطف کنید یک دعوت نامه هم برای من بفرستید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hatami.mehrdad@yahoo
کاربر شهرسختافزار
آقا منم اومدم...قباً هم خونده بود اما من زیاد آن نمی شم آخه...اما خوب وقتی دوستان می گن ما هم هستیم دیگه...آقا منم می خوام...
میل من:Rohham66@yahoo.com
کاربر شهرسختافزار
سلام
محمد جون برام ماهم زحمت ارسال رو بكش ممنون.
behzad_marine@hotmail.com
با تشكر
کاربر شهرسختافزار
N0m@d (31-10-08)
|
|
دوستان...برای آشنا شدن با ارپابلیک باید به همون قسمتی که صفحه اول معرفی کردید بریم...یا اینکه ورژن و قوانین تغییر کرده؟!
Musketeer™ Pro (31-10-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
شرمنده خیلی وقته که دیگه کم میام pcnetwok
بدلیل بعضی مشکلات نمیتونم زیاد اینجا بیام.
امیدوارم من رو ببخشید
فقط یه سوال اونم اینکه من هر روز نمیتونم به ایریپابلیک برم . خیلی زاد بتونم هفته ای یکی دوبار
حالا من بایستی چیکار کنم؟
بی خیال ایریپابلیک شم یا اینکه...
کارمم هم بدلیل نرفتن سر کار از دست دادم
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
Musketeer™ Pro (31-10-08)
کاربر شهرسختافزار
بله عزیز، همون دو تا منبعی که توی پست اول هست، فکر کنم کفایت میکنه فعلا. هر سوال دیگه ای هم داشتید، بنده در خدمتم. آی دی یاهوی بنده: musketeer1988دوستان...برای آشنا شدن با ارپابلیک باید به همون قسمتی که صفحه اول معرفی کردید بریم...یا اینکه ورژن و قوانین تغییر کرده؟!
آقا اشکال نداره، شما هر وقت که میتونی بیا. همون هم خیلی خوبه. البته هر روز بیای یه چیز دیگس خودت بهتر میدونی... ولی هفته ای دو بار بهتر از هیچیه... دستت هم درد نکنه.سلام دوستان
شرمنده خیلی وقته که دیگه کم میام pcnetwok
بدلیل بعضی مشکلات نمیتونم زیاد اینجا بیام.
امیدوارم من رو ببخشید
فقط یه سوال اونم اینکه من هر روز نمیتونم به ایریپابلیک برم . خیلی زاد بتونم هفته ای یکی دوبار
حالا من بایستی چیکار کنم؟
بی خیال ایریپابلیک شم یا اینکه...
کارمم هم بدلیل نرفتن سر کار از دست دادم
دیگه مشکلی واسه کار فکر نکنم کسی داشته باشه... تو قسمت Human resources میتونی هر شغلی دوست داری انتخاب کنی. مشکلی بود، میدونی که من در خدمتم
دوستان، یبار دیگه دو نکته ی مهم رو با اجازتون تکرار میکنم.
اول:
منابع آموزشی :
آموزش کامل ورژن یک توسط آتیلا
آموزش ورژن یک بصورت فلش توسط ارشیا و +
و دوم:
اینکه لطفا اسم خودتون در ایریپابلیک رو اینجا بگید تا از مزایایی مثل کمک های مسجد و بنده ی حقیر استفاده کنید. حتما این کار رو بکنید، چون حق طبیعیتونه و شما باید ازش استفاده کنید. بالا رفتن ولنس شما، مساویست با بالارفتن میزان تولیدتون و همینطور توانتون در جنگ و ولنس بالا، مقدار خیلی زیادی به کشور کمک میکنه
بینهایت ممنونم
آقا کسی نیست به ما گیفت بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امروز رفتم جنگ خستم جون و قوه ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (04-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks