G E N E R A L ™ (26-10-08)
کاربر شهرسختافزار
بله عزیز، گفتم براتون بفرستن...
دوستان، اگه تا 24 ساعت بعد از درخواستی که اینجا میدید، براتون دعوتنامه نیومد، خودتون بدون دعوتنامه عضو بشید،
اگه با دعوتنامه عضو بشید، 5 امتیاز به ایران اضافه میشه و البته، کسی که شما رو دعوت میکنه بعد از رسیدن شما به لول 6، مقدار 5 گلد بازی رو جایزه میگیره. پس اگه با دعوتنامه عضو بشید بهتره. ولی اگه دیر شد (که امیدوارم نشه) لطفا خودتون عضو بشید...
بینهایت ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (26-10-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام.یکی هم واسه ما بفرست!
bigboy_story@yahoo.com
با تشکر...
Musketeer™ Pro (26-10-08)
کاربر شهرسختافزار
منابع آموزشی در صفحه ی اول تاپیک قرار گرفتن... اینجا هم میزارمشون:
منابع آموزشی :
آموزش کامل ورژن یک توسط آتیلا
آموزش ورژن یک بصورت فلش توسط ارشیا و +
کاربر شهرسختافزار
عزیز برای من هم بفرست
behrang.pashaie@gmail.com
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Musketeer™ Pro (26-10-08)
کاربر شهرسختافزار
عزیز سرافرازمون کردی به خدا! گفتم برات بفرستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما توی تاپیک های سخت افزاری از پستهای شما نهایت استفاده رو بردیم همیشه... باعث افتخاره که تو ایریپابلیک در خدمت شما باشیم... پیشاپیش خیلی خوش آمدید به ایریپابلیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای منم بفرست
Musketeer™ Pro (27-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
چشم عزیز، میگم بفرستن، فقط کاش ایمیلتم میزاشتی... دستت درد نکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aMiR HosSeiN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
واسه منم به آدرس زیر بفرستید
ایمیل را در پیغام خصوصی گذاشتم
حالا ببینم این کودتای سیاسی که میخوان بکنن چجوریاست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط yemojud در تاریخ 27-10-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
چشم. الآن میدم براتون بفرستن،
یه تعداد زیادی خارجی میریزن تو ایران، یه حذب سیاسی درست میکنن، و یکی از نماینده های ریاست جمهوری از اونا انتخاب میشه. بعد روز انتخابات اگه تعدادشون از ما بیشتر باشه، رئیس جمهور میشن. کرسی های مجلس رو هم همینجوری در دست میگیرن. بعد دیگه رسما ایران مال اوناس، چون هر کاری بخوان میکنن. تنها راه اینه که تعدادمون زیاد بشه
مرسی از همه ی دوستانی که توجه نشون میدن
कभी हार
برای من هم بفرست ...
ممنون
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks