Shahryar (29-10-08)
کاربر شهرسختافزار
آقا سرافرازمون کردی... چشم، گفتم برای شما هم بفرستن... باور کنید همینجوری ادامه بدیم، گونها که باید برن جلو بوق بزنن هیچی!! کل دنیا باید بره عقب شیپور بزنه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دم همتون گرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (29-10-08)
سلام دوست من
یه دعوتنامه به بنده هم ارسال کنید
irpowerhost@yahoo.com
Musketeer™ Pro (27-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مرسی عزیز جان، منت بر سر ما نهادی... چشم، گفتم بفرستند براتون
من این ایمیلها رو از امروز، به یک نهاد خیریه در بازی میدم تا براتون اینوایت بفرسته، تا وقتی به لول 6 رسیدید، 5 گلدی که بهش میرسه رو در راه افزایش ولنس تازه وارد ها و وام به کمپانیها، استفاده کنه. اگه تا 24 ساعت بعد از اینکه درخواست دادید، دعوتنامه دریافت نکردید، خودتون از طریق صفحه ی اصلی سایت عضو بشید... عضویت شما از هر چیز دیگه ای مهم تره...
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
بفرستید
rezaei.alireza@gmail.com
Musketeer™ Pro (28-10-08)
فرستاده شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iriali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دمت گرم دستینی جان. بینهایت ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
karizma
برا من نفرستید من خودم عضوم !
کاربر شهرسختافزار
مرسی از توجه شما. با اینکه با دعوتنامه بهتره. ولی حضور شما مهمترین نکته اس.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از عضویتتون
دوستان لطف کنید، وقتی عضو میشید، اسم یوزرتون رو اینجا اعلام کنید تا براتون کمک های جنسی ارسال بشه.
بازم ممنون
D J V A H I D (29-10-08), Labyrinth (28-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
خوشحالم که تعداد زیادی از دوستان دارن عضو این بازی میشوند
امیدوارم که بتونیم پوزه گونها رو به خاک بمالیم
یک نکته رو خدمت دوستان عرض کنم و اون اینه که دوستان در این بازی باید لولشون رو به 6 یا 7 باید برسونند تا بتونند عضو حذب شوند و در رای گیری شرکت کنند برای اینکه لولتون سریعتر پیشرفت کنه پیشنهاد میکنم در معادن مشغول به کار بشوید
آخرین ویرایش توسط amines در تاریخ 28-10-08 انجام شده است
D J V A H I D (29-10-08), Musketeer™ Pro (29-10-08)
کاربر افتخاری
سلام
منم دعوت نامه می خوام ... لطفاًبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil@yahoo.com
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Musketeer™ Pro (29-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks