من شما را به دوستانم اضافه کردم منتظر سوالات و درد سرهای من باشیدنقل قول:
Printable View
من شما را به دوستانم اضافه کردم منتظر سوالات و درد سرهای من باشیدنقل قول:
میلاد جان منظورم شما نبود، ببخشید یوقت سوءتفاهم نشه!! شما رو سر ما جا داری...نقل قول:
داش مجمد کدوم میلاد نامردی کرده؟! منظورت کی بود؟
راستی من رفتم ایران وضعم بهتر شد پول مول خواستی بگوااااا!
منظورم اون داشی میلاده که به مولتی بودن معروفه. اینم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] زمان انتخابات ماه قبل، حذب آتیلا پنجم بود، درست ساعت 11:40 که آخرین دقایق انتخاب شدن کاندیدا ها بود، ایشون یک عده مولتی رو فرستادن به یه حذب که آتیلا کاندید نشه!! آتیلا هم افشاگری کرد با این حال، انتخاب نشد دیگه... حتی ادمین بعدا اومد از آتیلا تو یکی از آرتیکلا راجع به این قضیه حمایت کرد!!!!!!!!!!!
بعد راجع به پیشنهاد کمکت!! ژس بدبخت بیچارگی گرفتم، اونقدرام فقیر نیستم!!! :lol: یه حقوق بخور نمیری داریم!
من بصورت کامل در اختیار شما هستم.. اصولا این دردسر نیست... بیشترین لذت این دنیا وقتیه که با دوستان صحبت میکنیم... شما هم تاج سر مایی و همیشه مراحم...نقل قول:
من شما را به دوستانم اضافه کردم منتظر سوالات و درد سرهای من باشید
همچنان مخلص همه ی بکس هستیم!! :11():
Company does not have enough money in its account, you won't get payed!
این بعنی چی ؟
من بیکار شدم ؟
سلام دوستان
آقا فقط یه چیز :
اون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو با من(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) اشتباه نگیرید
چاکر همه بر و بچ
ای بابا عجب میلاده نامردی بوده هااااا!!!
لیاقت اسم میلاد رو نداره! :1. (38):
خلاصه محمد جان کاری داشتی بگو دیگه حالا نوبت ماست بهت کمک کنیم داداش....
چاکر همه ی میلاد ها......
راستش خیلی اختلاف هست بین علما راجع به این پیغام. معنیش میشه:نقل قول:
Company does not have enough money in its account, you won't get payed!
این بعنی چی ؟
من بیکار شدم ؟
کمپانی پول کافی برای پرداخت به شما رو نداره، شما دریافتی نخواهید داشت!!
برا من وقتی تازه وارد بازی شده بودم این اتفاق افتاد.. به مدیر کمپانی گفتم، گفت نه ما پول داریم بدیم.. احتمالا باگ بازیه... نمیدونم، به هر حال من کمپانیم رو عوض کردم اون موقع... شما هر کاری صلاح میدونی انجام بده
بله... ایشون هم از میلادهای سالم بازی هستن!! اون میلاد که من گفتم، حتی قبلا به خاطر مولتی سازی بن شده بوده.نقل قول:
سلام دوستان
آقا فقط یه چیز :
اون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو با من(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) اشتباه نگیرید
چاکر همه بر و بچ
آره خیلی آدم نامردیه... البته نه به بدی بعضی های دیگه!! مثل شاپور (این رو اینقدر تکرار میکنم تا ملکه ی ذهنم بشه!! شاپور نامردترین ایرانی بازیه)نقل قول:
ای بابا عجب میلاده نامردی بوده هااااا!!!
لیاقت اسم میلاد رو نداره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خلاصه محمد جان کاری داشتی بگو دیگه حالا نوبت ماست بهت کمک کنیم داداش....
چاکر همه ی میلاد ها......
مخلص همه ی بکس، همینطور میلادیون!!
راستش من یه چند روز پیش این اتفاق افتاد برام با صاحب شرکت که تماس داشتم گفت دیروز (روزی که اون پیغام بود) نتونستم بیام سایت و این طوری شد.نقل قول:
صاحب کارخونه Suspended شده
خوب اگه اینجوریه که حتما یه شغل دیگه پیدا کن... اصلا هم کار سختی نیست... شما هم که اسکیلت پایین نیست و میتونی تو کمپانی های کوالیتی 3 کار کنی... اگه مشکل داشتی تو کار پیدا کردن، بگو تا سریع بگم استخدامت کنن
فقط هر چه زودتر این کار رو بکنی بهتره
ویرایش:
راستی یه چیزی متوجه شدم... انگار شما این دو روز رو کار نکردی؟ حتی اگه کار هم گیرت نیومد، کار بکن تا اسکیلت رشد کنه... وگرنه عقب میمونی از نظر اسکیل.
داداش اگه توی گیفت هستی و اسکیلت بالای 3 هست بیا توی این شرکت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی شرکت خوبیه مدیرشم خیلی آدم خوبیه.حقوقشم خوبه:love: