پاسخ: تاپیک اختصاصی erepublik
نقل قول:
راجع به پیشنهادت هم اینکه من خودم به فکرش بودم ولی ترسیدم یه امضا شبیه امضا تو داشته باشم ناراحت بشی!!!!:party:
نه آقا چه ناراحتی، خیلی هم خوشحال میشم... اصلا شماها این قضیه رو راه بندازید، من قول میدم یه حرکتایی بزنم که همتون این شکلی بشید! :gasp:
نقل قول:
بله بچه های ایریپابلیک رو در این صحنه مشاهده میکنیم که به صورت انفجاری و انطحاری وانبساطی و انقباضی و انتشاری و ... به پولدارا کمک میکنن!!!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بابا این ممدو اینجوری نگاه نکن اینقدر مایه داره که میتونه همه مارو بخره ولی رو نمیکنه هر روز سفر خارج میره بگرده!!!! به دیگرون کمک میکنه و...
نکنه تو از اون مایه دارتری؟ اگه اینجوریه ما رو هم دریاب!!
:lol:
حالا خوب نه اینجوری، ولی خوب من یک کمی وضعم خوبه و چون من نمی خوام کمپانی بزنم و حذب بسازم و اینا خوب بهترین کاری که میتونم با پولم بکنم اینه که به دیگران کمک کنم. نه فقط شما، بلکه هر کسی کمک خواست من صد در صد در خدمتم. دیگه شما که رو سر ما جا داری
نقل قول:
فکر کنم تو از اون آدمایی هستی که اگه بهت بگن یه بز بهتو میدیم یدونه به همسایت میگی نه به من بز بدید نه به همسایم!!!!
:lol:
نقل قول:
بابا بروبچ خیلی مشتاق هستن
دمتون گرم هیچ تاپیکی رو انقدر گرم و مشتاق ندیده بودم
اومدیم یه دعوتنامه بفرستیم رو هوا زدنش
پس چی؟!!!!! بچه های ما قوین هستن داداش!!
بابا این بازی تجارت نیست که اینقدر گولد گولد می کنید
من 5 تا گولد دارم اگر می خواین تقدیم کنم
یک سوال دیگه هم داشتم با این وضعیت ولنس من روی 76 با غذای درجه 4 هم ثابت خواهد ماند
چه جوری می تونم ولنسم را بالا ببرم ؟
داداش حتما شما توی کارخونه کوالیتی 3 شرکت می کنی و هر روز تمرین نظامی هم می کنی که 4 تا هلثی که با غذا خوردن پر میشه رو در روز مصرف می کنی.چنتا راه برای پر کردنش داری:
1)آیدیتو قرار بدی تا برات گیفت بفرستیم
2)بری جعبه ی ولنس بخری که 10 تا هلث میشه و 2 گلد پولشه
3)خونه بخری که کوالیتی هر خونه به همون اندازه هلث در روز بهت میده(q1=1 , q2=2 ,....)
بهترین راه همون گیفت هست تا جایی هم که می تونی جعبه ی ولنس نخر چون پولی که براش میدی از چرخه ی بازی خارج میشه و میره تو جیب ادمین ولی با گیفت خریدن به بازار ایران کمک می کنی:1. (5):
ببین شما یوزرت رو توی بازی بزار من برات گیفت می فرستم برای یوزر masjid هم پی ام بزن و بگو هلث رو برات پر کنه(گیفت صلواتی)شما هم به مسجد کمک کن تا به دوستای تازه وارد کمک کنه.
آقا این چه وضعشه؟؟؟برای من job اومده 12 ریال!روم نمیشه به مدیر فعلی کارخونمون بگم حقوقم رو زیاد کنه(الان 9 ریال می گیرم)
نقل قول:
بابا این بازی تجارت نیست که اینقدر گولد گولد می کنید
من 5 تا گولد دارم اگر می خواین تقدیم کنم
چرا عزیز، بازی یکی از پایه های اصلیش اقتصاده. خیلی هم مهمه. ضمنا پولت رو نگه دار مطمئن باش لازمت میشه.
نقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم با این وضعیت ولنس من روی 76 با غذای درجه 4 هم ثابت خواهد ماند
چه جوری می تونم ولنسم را بالا ببرم ؟
اینجوری:
نقل قول:
داداش حتما شما توی کارخونه کوالیتی 3 شرکت می کنی و هر روز تمرین نظامی هم می کنی که 4 تا هلثی که با غذا خوردن پر میشه رو در روز مصرف می کنی.چنتا راه برای پر کردنش داری:
1)آیدیتو قرار بدی تا برات گیفت بفرستیم
2)بری جعبه ی ولنس بخری که 10 تا هلث میشه و 2 گلد پولشه
3)خونه بخری که کوالیتی هر خونه به همون اندازه هلث در روز بهت میده(q1=1 , q2=2 ,....)
بهترین راه همون گیفت هست تا جایی هم که می تونی جعبه ی ولنس نخر چون پولی که براش میدی از چرخه ی بازی خارج میشه و میره تو جیب ادمین ولی با گیفت خریدن به بازار ایران کمک می کنی
ببین شما یوزرت رو توی بازی بزار من برات گیفت می فرستم برای یوزر masjid هم پی ام بزن و بگو هلث رو برات پر کنه(گیفت صلواتی)شما هم به مسجد کمک کن تا به دوستای تازه وارد کمک کنه.
ضمنا من دست کم بیست بار اعلام کردم کسی چیزی خواست من در بست چاکرش هم هستم. نگفتم؟ شما فقط کافیه لب تر کنی
نقل قول:
آقا این چه وضعشه؟؟؟برای من job اومده 12 ریال!روم نمیشه به مدیر فعلی کارخونمون بگم حقوقم رو زیاد کنه(الان 9 ریال می گیرم)
سر دو راهی میشینم
خودمو تنها میبینم
دونه دونه اشکای حسرت
که از سینه میره میشمرم!
محمد جان دستت درد نکنه ولنس من 5 تا بالا رفت نمی دونم چه جوری از شما تشکر کنم
نقل قول:
محمد جان دستت درد نکنه ولنس من 5 تا بالا رفت نمی دونم چه جوری از شما تشکر کنم
آقا شرمنده دیگه، تو بازار آفریقا بیشتر از این گیفت وجود نداشت!! 5 تا گیفت کوالیتی 1 و دیگر هیچ!! هر چی تو غذا و اسلحه و بلیط خوبه اینجا، تو گیفت ضعیفه...
به هر حال، الآن چک کردم سه تا کوالیتی 1 دیگه موجود بود خریدم میفرستم برات
آقا من یه دو هفته نیستم، هر کاری دارید لطفا تا بعد از ظهر بگید تا انجام بدم براتون، تقریبا یه 5 گلد میتونم بفرستم براتون، لطفا هر کسی چیزی میخواد بگه، من بعد از ظهر میآم چک میکنم و انجامش میدم. تا دو هفته من فقط روزی یک دقیقه میتونم بیام و کار و تمرین کنم و برم.
پس یادتون نره تا بعد از ظهر
خیلی چاکریم :11():
باز هم از شما تشکر می کنم من دیگه روم نمیشه که بیام اینجا شما من را خیلی شرمنده کرده اید
نقل قول:
آقا من یه دو هفته نیستم، هر کاری دارید لطفا تا بعد از ظهر بگید تا انجام بدم براتون، تقریبا یه 5 گلد میتونم بفرستم براتون، لطفا هر کسی چیزی میخواد بگه، من بعد از ظهر میآم چک میکنم و انجامش میدم. تا دو هفته من فقط روزی یک دقیقه میتونم بیام و کار و تمرین کنم و برم.
پس یادتون نره تا بعد از ظهر
خیلی چاکریم :11():
کجا عزیز؟
تو نباشی من اینجا دق میکنم حالا نمیشه یه دقیقه هم بیای اینجا؟
man mikham ye id jadid besazam moshkeli ke nist???!!!
ama emkan dare banam konan chikar konam in account ro bendazam satle ashghal
lol:))