من خیلی وقته درخواست کار دادم ولی کار نیست :1. (28): خوشبختانه یک ده روزی ذخیره غذایی دارم
نه دوست من اسکیل من تو Weapons 3.05 هست و تو Housing 1.6 بقیه هم هیچی
Printable View
من خیلی وقته درخواست کار دادم ولی کار نیست :1. (28): خوشبختانه یک ده روزی ذخیره غذایی دارم
نه دوست من اسکیل من تو Weapons 3.05 هست و تو Housing 1.6 بقیه هم هیچی
آره رفیق این شرکتی که داش سعید معرفی کرد از نظر بنده هم کاملا معتبر و تضمین شده هست... به هر حال اگه دوست نداشتید اونجا کار کنید، بگید تا تو چه مدل کمپانی دوست دارید کار کنید تا بنده ترتیب اثر بدم!! :whistle:
چرا دوست نداشته باشم ولی من اسکیل گیفت ندارم
خوب شما CV رو بده، من به چند تا از بچه ها سپردم... هر کدوم پیشنهاد بهتری بود و خلاصه پسندیدی قبول کن
ویرایش:
پیشنهاد من به همه اکانت AZAR HOLDING هست که شامل کارخونه های AZAR میشه و تقریبا تو همه ی زمینه ها فعالیت میکنه...
با تشکر بسیار زیاد از شما بخاطر اینکه من را سرکار بردید
من الان تو Persian Gulf Weapons کار می کنم
هر چند نسبت به Quality کارخانه که 3 هست حقوق کمی دریافت می کنم ولی از بیکاری که بهتره
خواهش میکنم من که کاری نکردم... ایشالا براتون خوش یمن باشه!!
شما چقدر حقوق میگیری؟ (اگه Private بگی بهتره) من آمارشو بگیرم اگه کم بود برات ردیفش کنم
ولی خوب، کار کردن در کمپانی با کیفیت بالاتر باید باعث بشه حقوق شما بیشتر باشه نه کمتر چون از ولنس شما بیشتر کم میشه،
ضمنا اگه دعوتنامه دارید بگید تا من یکی رو بگم براش بفرستید خودم دعوتنامه ندارم، البته دو تا هستن ولی یکیش رو یکی دیگه باید بفرسته چون اونم گفته بود بهم قبلا
موفق باشید:11():
سلام
آقا اسم از دعوتنامه اوومد ؟ داش ممد هر کی خواست بگو من دارم
منم دارم در ضمن خدمتت عرض کنم که همش نیت خیره و تمام 5 گلد رو به خودت برمیگردونم:love:
محمد جان خیلی چاکریم:1. (26)::1. (40)::11():
چشم، این دو عزیز تو صف بودن، بازم بود شما از این به بعد نفر اول صفی!!نقل قول:
سلام
آقا اسم از دعوتنامه اوومد ؟ داش ممد هر کی خواست بگو من دارم
ما مخلص شما هم هستیم عزیز، چه تاپیک دوتا، چه اینجا، چه هر جای دیگه ای!!:1. (21):
خوب سعید جان، اون نفر اول شما رو گفتم دیگه، بعد چرا 5 گلدش مال من؟ مال خودت باید باشه، کلا دعوتنامه چیز ارزشمندیه قدرش رو بدونید!! :yes:نقل قول:
منم دارم در ضمن خدمتت عرض کنم که همش نیت خیره و تمام 5 گلد رو به خودت برمیگردونم:love:
احمدجان خداییش ما بیشتر! خودتم میدونی!! :11()::11()::11()::11()::11():نقل قول:
محمد جان خیلی چاکریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این ایمیل ها رو برای این دو عزیز پیام خصوصی میکنم...
یه خواهش از دوستان:
لطفا یک کمی هم برنامه ریزی کنیم برای تبلیغات در این فاروم، چون من مطئنم پتانسیل بالایی داره و علاوه بر اینکه دعوتنامه های شما رو نقد میکنه، میتونه خیلی به ایران کمک کنه. باور کنید هر یک نفر میتونه خیلی تاثیرگذار باشه تو بازی، پس یک همت کنیم و تبلیغات رو شروع کنیم... از امضاهامون شروع میکنیم با اجازتون!