یعنی بازم برگردیم
محمد جان هر موقع خبری شد بگو من پایه ام
Printable View
یعنی بازم برگردیم
محمد جان هر موقع خبری شد بگو من پایه ام
آقا!شما شنیدین هدف بعدی گون ها ایرانه؟لطف کنین برگردین ایران خطریه ها
نه علی جان، لازم نیست کسی برگرده... اینجوری سرمایه ی زیادی هدر میره... شما به نظرم ایران هستی نیای بهتره... سعید هم درست میگه... شایعه ای هست مبنی بر اینکه گونها میخوان به ایران بیان... که اگه اینجوری باشه، من خودم به شخصه که نمیتونم بیام... ولی همه ی سعیم رو میکنم که جمعیت مثبت ایران رو تا آخرین نفر زیاد کنم...
مرسی از همه :1. (21):
من زیاد با سیستم نظامی و سیاسی این بازی آشنا نیستم از کجا می تونم کمک بگیرم ؟
اگه قابل بدونی بنده میتونم کمکت کنم... هر سوالی داری بپرس، کلا مهمترین مسائل این دنیا، مسائل نظامی و سیاسی هستن... حتما باید کامل در جریان باشید...نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مثل من باید از همه چیز اگاه باشی دوست من:rules:
اقا رئیس جمهور ایران الان کیه؟:out:
:lol:
رئیس جمهور فعلی خرزوخانه! نه چیزه... آتیلاس!!
حتما اینو بخونین:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظر من رئیس جمهور این دفعه فرد بدی نیست کارشو بلده!
پست بالا رو بخونین و اگه گلد دارین حتما تبدیل به ریالش کنید(محمد اگه گلد زیادی داری ریال بخر)
مرسی سعید جان خوندمنقل قول:
صد البته!! آتیلا یکی از لایق تین افراد برای این پسته. ماه گذشته هم به خاطر نامردی داشی میلاد نتونست کاندید بشه. وگرنه که آتیلا یکی از محبوبترین افراد ایرانی بازیهنقل قول:
به نظر من رئیس جمهور این دفعه فرد بدی نیست کارشو بلده!
اولا که گلد زیادم کجا بود؟!!! فکر کردی من الآن گنج دارم دیگه؟! :1. (27): نه بابا، من از همتون بدبخت ترم! این که میگم اگه کمک خواستید بهم بگید، باعث نشه فکر کنید من الآن آخر مایه ام! ولی خوب کمک کردن رو هرگز فراموش نمیکنمنقل قول:
پست بالا رو بخونین و اگه گلد دارین حتما تبدیل به ریالش کنید(محمد اگه گلد زیادی داری ریال بخر)
ضمنا، چه ربطی داره؟ این مقاله میگه ریالها رو از تو مانی اکسچنج بردارید، نمیگه که گلدهاتون رو به ریال تبدیل کنید!! فقط یک کمی ریال داشته باشید کافیه... که لنگ نمونید... بقیش رو از طریق کار کردن در خواهید آورد
موفق باشید
داش مجمد کدوم میلاد نامردی کرده؟! منظورت کی بود؟
راستی من رفتم ایران وضعم بهتر شد پول مول خواستی بگوااااا!