سلام دوستان
خوب گیمر باز انلاین ها PrO مارا هم دریابید اگر میشه یک دعوت نامه به ما هم بدید :1. (38):
فقط امیدوارم دعوت نامه مونده باشه
Printable View
سلام دوستان
خوب گیمر باز انلاین ها PrO مارا هم دریابید اگر میشه یک دعوت نامه به ما هم بدید :1. (38):
فقط امیدوارم دعوت نامه مونده باشه
آقا شما e-mail رو بده من 3 سوته می فرستمنقل قول:
سلام اصلا فراموش گردم ایمیل بزارم بفرمایید ایمیل بنده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فرستاده شدنقل قول:
بله!!!!!!!!!! بچه های ایریپابلیک رو در این صحنه شاهد هستیم که بصورت حرکت های انطحاری و انفجاری اینوایتهاشون رو پخش میکنن! :lol: خوبه ادمین یه سه تا اینوایت بهتون داد تا یکم فعالتر بشید!!! :1. (26):
میگم شماها که اینقدر تو فکر رد کردن اینوایت هستید، حداقل یه لینکی چیزی تو امضاهاتون بزارید! حالا تبلیغات مستقیم بماند!
آقامن خودم رفتم تو سایته واسه خودم دعوتنامه فرستادم. الانم عضو هستم :party:
محمد جان!فرستاده شد!پولشم الان میریزم به حسابت!:love:چون من خونه دارم ولی خودت یه خونه هم نداری:whistle:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان من نفهمیدم شما الان مولتی هستی یا از خود ادمین اینوایت گرفتی اگه دومی هست لطفا به بقیه بگو اینکارو نکنند و از ایرانی ها بخواه براشون اینوایت بفرستند چون اینطوری 5 گلد به اون فرد داده میشه و در اصل 5 گلد وارد بازار ارز ایران میشه که همین 5 گلد 5 گلد ها کلی به ایران کمک می کنه.
از دوستان هم خواهش می کنم برای خرید خانه-اسلحه غذا و.... فقط از شرکتهای ایرانی خرید کنند تا ارز از ایران خارج نشه
ویرایش:داداش هر چی اینوایت داشتم تموم شد!:party:
مرسی بابت توجهت! ولی میشه هدفت از این کار رو توضیح بدی ما هم بدونیم؟!!نقل قول:
چی میریزم به حسابت؟! بابا اینوایت مال خودته! منم خودم اینوایت دارم!! :yes: خونه هم بخاطر این ندارم که کوالیتی پایین برام فایده نداره و نمیصرفه، و خوب کوالیتی 4 هم خیلی گرونه و باید خیلی مایه دار بشم! وگرنه که بابا من به خدا دستم به دهنم میرسه ، مرسی! :lol:نقل قول:
محمد جان!فرستاده شد!پولشم الان میریزم به حسابت!:love:چون من خونه دارم ولی خودت یه خونه هم نداری:whistle:
به نظرم اگه میخوای کمک مالی کنی، به تازه واردها کمک کن که براشون جذابتر بشه بازی، البته این فقط یه پیشنهاده
کاملا تایید میشهنقل قول:
از دوستان هم خواهش می کنم برای خرید خانه-اسلحه غذا و.... فقط از شرکتهای ایرانی خرید کنند تا ارز از ایران خارج نشه
آخه نمیدونی چه حالی میده !!! 5 گلد باید یه ماه کار کنم تا اینقدر گلد بدست بیارم حالا اینکه از ولنسم کم میشه و.. بماند در ضمن همه مثل خودت تو پول غلط نمیخورن(بابا من به خدا دستم به دهنم میرسه ، مرسی! :lol:نقل قول:
) که واسه دعوتنامه سرو دست میشکنن م
در ضمن ای رفیقت paradise_human بقدری وضعش خوبه که به این پولا احتیاج نداره!!
راجع به پیشنهادت هم اینکه من خودم به فکرش بودم ولی ترسیدم یه امضا شبیه امضا تو داشته باشم ناراحت بشی!!!!:party:
بله بچه های ایریپابلیک رو در این صحنه مشاهده میکنیم که به صورت انفجاری و انطحاری وانبساطی و انقباضی و انتشاری و ... به پولدارا کمک میکنن!!!!!!:1. (38):نقل قول:
بابا این ممدو اینجوری نگاه نکن اینقدر مایه داره که میتونه همه مارو بخره ولی رو نمیکنه هر روز سفر خارج میره بگرده!!!! به دیگرون کمک میکنه و...
نکنه تو از اون مایه دارتری؟ اگه اینجوریه ما رو هم دریاب!!
فکر کنم تو از اون آدمایی هستی که اگه بهت بگن یه بز بهتو میدیم یدونه به همسایت میگی نه به من بز بدید نه به همسایم!!!!نقل قول:
زیاد جدی نگیر:lol:
بابا بروبچ خیلی مشتاق هستن
دمتون گرم هیچ تاپیکی رو انقدر گرم و مشتاق ندیده بودم
اومدیم یه دعوتنامه بفرستیم رو هوا زدنش:1. (38):