آقا محمد جان راست میگه معطل نکن سری رجیستر کن.بعد وقت زیده تا مطالعه کنی.نقل قول:
اگر از بازی خوشت نیومد رجیستر کن فکر کن به من لطف کردی.
دستت درد نکنه.:merci:
دعوت نامه میپره ها !!!!!!!
اونوقت منم بد بخت میشم!!!
Printable View
آقا محمد جان راست میگه معطل نکن سری رجیستر کن.بعد وقت زیده تا مطالعه کنی.نقل قول:
اگر از بازی خوشت نیومد رجیستر کن فکر کن به من لطف کردی.
دستت درد نکنه.:merci:
دعوت نامه میپره ها !!!!!!!
اونوقت منم بد بخت میشم!!!
امروز روز انتخابات ریاست جمهوری هست.
دوستانی که عضو نیستن:
همینجا درخواست دعوتنامه بدید و عضو بشید، بعد برنامه ها و سوابق کسانی که کاندید شدن رو بخونید، بعد رای بدید تا ایران بیشتر پیشرفت کنه... امروز روز بسیار مهمی در تاریخ ایران ایریپابلیکه!
دوستانی که عضو هستن:
با چشم باز اقدام به رای دادن بکنید. فکر این نباشید که چه کسی تا این لحظه بیشترین رای رو آورده... مطمئن باشید خیلی از رای دهندگان مولتی هستن و رایشون حذف میشه.... لطفا کسی که برنامه هاش بشتر عقلانی به نظر میرسه رو انتخاب کنید
با تشکر :11():
سلام بچه های گل اگه کسی دعوت نامه خواست من دارم .Parand توی بازی , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در خدمتیم.فعلن.راسی چجوری میشه رآی داد واسه رییس جمهور؟؟؟من فقط هر روز میرم کار میکنم و تمرین نظامی.کار دیگه ای هم هست؟؟؟
اصلا نمیدونم تو حزب ها چی کار کنم؟؟
دویل مرسی که اومدی به جمعمون تو بازی، ایشالا که فعالیت کنی
عضو یه حذب باید بشی، من این حذب رو پیشنهاد میکنم: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام یکی در مورد تفنگ و اینا و طریقه جنگ توضیح بده؟با چه استرنجی میتونی وارد جنگا بشی تا ببزی؟؟
تفنگها هم که مثل بقیه ی موارد بازی، کیفیتهای 1 تا 4 دارن. توصیه میشه که اسکیل نظامیتون حداقل 3 باشه برای جنگ. ولی هیچ رابطه ی خیلی مشخصی در بردن یا باختن در جنگ وجود نداره...
عواملی که در جنگ موثر هستن:
1- میزان ولنس
2- مهارت نظامی
3- سلاح
4- درجه ی نظامی
.
.
.
و خیلی چیزای دیگه
برای آموزش بیشتر به iranerepublik.com مراجعه فرمایید!!
هر کی میتونه به من یکم Gift بده اسمم تو بازی Arsin هستش:great:
سلام دوستان
این تاپیک نظرم رو جلب کرد
میشه واسه منم دعوت نامه بفرستید؟
miladkalbasi[at]yahoo[dot]com
ارسال شدنقل قول:
آقا فقط حتما رجسیتر کن که دعوت نامه نفله نشه
ممنون دوست من
منم الان رجیستر میکنم به جمع شما بر و بچ میپیوندم.