من نمي دونم چرا ساسان اصرار داره از لغت بي معني عقده استفاده كنه ؟؟!!! زشته عزيز من ..... بيا با هم بشينيم شيش ساعت بازي رو تفسير كنيم و نتيجه گيري كنيم ..... عقده كيلو چنده !!!!!!!!
در هر حال به نظر من اين ضعيف ترين بازي هلند در چند سال اخير بود ..... دليلش رو نميدونم ولي مي تونم چند تا نكته بگم ........
تو هلند فكر نمي كنم علامه تر از لوئيس ون گال داشته باشيم ( شايد هم تو دنيا ) !!! بارسلون زمان لوئيس ون گال رو كه حتما" يادتون هست ...... اكثر تيمهاي قدر اروپا رو 4 تا 4 تا زد تا رسيد به والنسياي هكتور كوپر !!!! چه اتفاقي افتاد ؟؟؟ خيلي راحت 4 تا خورد !!!! چرا ؟؟؟ تاكتيك تيم والنسيا در اون موقع جالب بود ..... يه ضد فوتبال زيبا !!!! والنسيا با 6 تا 8 نفر دفاع مي كرد و با 5 تا 7 نفر حمله !!! نكته جالبش اينه كه اونا هميشه 4 نفر ثابت تو زمين خودشون داشتند و 4 نفر ثابت تو زمين حريف !!! با دوندگي زياد و پرسينگ توپ رو از حريف مي گرفتند و با يه پاس بلند منتقلش مي كردند به خط حمله و ......گل !!!! اين تاكتيك تونست در اون سال هلند ( بهتره بگيم هلند چون نود درصد بازيكناي بارسا هلندي بودند ) رو به زانو در بياره و چند سال بعد پرتغال تونست با يه تاكتيك جديد تر و البته كثيف تر همين كار رو با هلند بكنه !!! خطاهاي زياد و از جريان انداختن مكرر بازي وقتي كه هلنديها صاحب توپ بودند ......
خوب اينم يه مدلشه ......... روسيه ديشب چيكار كرد ؟؟؟؟ به نظرم تركيبي از هردو !!!! دوندگي مثال زدني اونها ... پرسينگ عالي بر روي بازيكنهاي كليدي هلند ..... دفاع با تعداد نفرات زياد و همچنين حمله با نفرات زياد و بالاخره خطاهاي زياد و البته جزيي كه شامل كارت نميشد ولي بازي هلند رو از جريان مي انداخت ..... !!! من واقعا" تبريك ميگم به گاس هيدينك به خاطر ساختن اين تيم و اميدوارم يه پاي قهرماني باشه ......!!! به هر حال هر چي باشه از خودمونه !!!! هر چند ميگن كه با من هر چه كرد آن آشنا كرد !!!!
راستش به نظر من تنها تيمي كه مي تونه هلند رو با بازي خودش شكست بده و نه با خراب كردن بازي حريف فقط و فقط برزيله !!!!!

Bookmarks