اینجا میشه statistics رو دید ببینید کدوم برتر بودن!
اینجا میشه statistics رو دید ببینید کدوم برتر بودن!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
کاربر شهرسختافزار
اي بابا !!! سوراخهاي ايتاليا رو كه هلند به همه نشون داده بود ...... من تعجب مي كنم اسپانيا چطوري نتونست تو وقت قانوني كار رو با آمار گل بالا تموم كنه !!!!!! البته من خوشبختانه بازي رو نديدم ........ هه !!! ايتاليا ايتاليا كه مي گفتند اين بود ؟؟!!!!
به نظر من قهرمان اين دوره روسيه است !!!! اگه تو بقيه بازيهاشون هم مثل بازي با هلند باشند .
SSA Super V.I.P
میلاد اونی که خورد به تیر نکنه همونو میگی که از دست بوفون ول شد ؟!
قبول کن که دو تیم برابر بازی کردن و ایتالیا فقط بد شانس بود .
murizaki_2000 ، وقتی شما بازی رو ندیدی از کجا میدونی که اسپانیا با آمار بالا باید میبرده ؟!
اینم دیگه از اون حرفا بوداااا .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Keih@n.G (23-06-08)
عضو VIP شهرسختافزار
چرا الکی خودتونو گول میزنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حق به حق دار رسید اسپانیا به اون چیزی که حقش بود رسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ایتالیا حقش نبود حتی از مرحله گروهی بالا بیاد .حالا به همه ثابت شد که بهترین گولر جهان کیه ..... ایکر دست طلاییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . حالا گریه نکنین.منتظر جام جهانی 2010 باشین.شاید اونجا با شانستون به جایی رسیدین.البته دعا کنین به پست تیم اول رده بندی فیفا(آرژانتین)نخورین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ! آهای ایتالیا یی هایی که تعدادتون کم هم نبود ... تسلیت عرض میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . من خودم هلندی بودم که خدا بیامرزدش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ! حالاببینیم بالاخره کی قهرمان میشه !!! اگه بخواد به همین منوال پیش بره روسیه و ترکیه رو در فینال برابر هم خواهیم دید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
من نمیدونم این همه بی منطقی بازی شما ها برای چیه ؟! هر کی از تیمی که خوشش نمیاد بد میگه ! هر کی از تیمی که خوشش بیاد خوب میگه حتی اگه به غیر حق باشه !
نظر بنده در مورد بازی دیشب :
مربی خوبی نداشت ایتالیا این سری و استراتژی برد هم نداشت ! حقش هم نبود ببره اما توی مقدماتی به خصوص بازی که با فرانسه کرد حقش بود بیاد بالا ! اسپانیا توی بازی کمی بهتر بود اما از نظر موقعیت خطرناک هر دو تیم در یک حد بودند . در پنالتی هم کاسیاس خیلی قوی تر از بوفن هست ( توی پنالتی ! ) و اینکه بالاخره میخواست خراب نکنه پنالتی را دی ناتاله !
وحید جان خوبه توی پستامون یکمم انصاف را داشته باشیم ! توی مقدماتی بازی که با فرانسه کرد را دیدید ؟! اگه دیدید پس میدونید که حقش بود به عنوان تیم دوم گروهش بیاد بالا !
موریزاکی عزیز اگه قرار بود همه بازی هایی که تیم انجام میده را ببره میدونی چی میشد ؟! اصلا به نظرت امکان پذیره ؟! حالا هر تیمی ! هر تیمی مزد کارش را میگیره! اون ایتالیایم که ما میگفتیم و هست و خواهد بود به باخت در یک دوره هیچ چیزی ازش کم نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه هم توی افتخارات تیم ایتالیا شک دارید میتونید سرچ کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساسان جان شما دیگه چرا !؟ ایتالیا این سری خوب نکرد کلا و اصلا مثل دوره های قبلش نبود توی بازی هم هیچ تاکتیک برنده ای نداشت ایتالیا گرچه اسپانیا هم خیلی بهتر نبود اما بازم سیستمش کمی بهتر بود .
میلاد جان اون همه شوت دلیلش این بود که ایتالیا سیستمش دفاعی بود و اون ها مجبور بودند از پشت محوطه شوت بزنند ! اما نصف بیشترش بی ثمر بود ! از نظر موقعیت خطرناک که که ایتالیا دو تا موقعیت گل داشت و اسپانیا هم در همین حدود بود . اون تیری که هم که شما میگی از توپ از دست بوفن رها شد که اصلا چیز خاصی هم نبود .
با این وجود احتمال زیاد قهرمان آلمان میشه چون خوب ظاهر شده تا الان . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ایتالیا هم اگه خیلی دوست ببره و مربی خوبی داشت این را باید میدونست که کاسیاس پنالتی گیر خیلی خوبی هست و اینکه توی وقت بازی باید بهتر بازی کنه . اما به هر دلیلی خوب نبود مربی و باختیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و این هم بگم امکان نداره تیمی بهتر باشه و نتیجه نگیره ! قوانین اسم نمیشناسند مثل بازی روسیه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
میبینم که دوستانی که تیمشون حذف شده کم کم دارن خودشون رو به ما میچسبونن!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (شوخی)
آلمان رو من و سعید امپراطور انتخاب کرده بودیم از اول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
======
ایتالیا باخت چون استحقاقش رو نداشت.
تـــمـــام
سپاس
Emperatour (23-06-08)
कभी हार
والا من تا اونجایی که یادم میاد شما همین اواخر رای دادید اصلا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
دور سوم گروهی رای دادم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار جان شوت رو دروازه 6-3 به نفع اسپانیا بود Statistics رو که گذاشتم برید ببنید!
کرنر 8-3
شوت 15-5
شوت رو دروازه 6-3
مقدار وقتی که صرف پاس دادن میشد 50 دقیقه در مقابل 37 دقیقه!
عدد اول اسپامنیا و عدد دوم ایتالیا بازم میگید اسپانیا برتر نبود؟ تو پنالتی هم که کاسیاس ترکوند!
به نظرم ایتالیا اصلا این مربی به دردش نمیخوره بعدم وقتشه که دیگه این سیستم فشرده و دفاعی رو عوض کنن دیشب همش داشتن دفاع میکردن! این که نمیشه بازی! همش دفاع بعد دو تا ضد حمله و پیروزی که نشد! باید سیستم طوری باشه که بازی قشنگ بشه من دیشب از بازی ایتالیا لذت نبردم همونطوری که اکثرا نمیبرم!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
D J V A H I D (23-06-08), M A H R A D (23-06-08)
حق آب و گل داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks